אתמול

מ צד שני

New member
לונדון

שלום, אני נפגעת, אני לא רוצה שתפנו אותי בלי זק"א לא שיש לי תלונות על הפיגוע בלונדון לונדון דווקא נחמדה לי, גם שם אתפוצץ לבד... אבל, בלונדון יש פחות פיצוצים ללונדון אין ניסיון בפיגועים בלונדון מגישה משעממת בלונדון כתבים פחות מנוסים כך שהפיצוץ נעשה פחות נוח... אתה מבין, הפיצוץ נעשה פחות נוח... שלום, אני חוזרת אני לא רוצה להתפוצץ דווקא שמה לא שיש לי אשליות בקשר לארץ גם הארץ לא בטוחה לי גם כאן אמות לבד... אבל, בארץ יש בתי חולים מוכרים בארץ יש את זק"א הנפלאים בארץ מיקי חיימוביץ' מסקרת בארץ פיגועים יותר איכותיים כך שלפיצוץ יש יותר כוח אתה מבין, אם למות כמו כלבה... אז לפחות שהפיגוע יהיה כל שבוע... חווה אלברשטיין מקור

היו בקשות לפתיחת צ'אט מוקדם

אז בואו, הצ'אט מחכה לכם ושמישהו ישים קישור כי אני פשוט לא מצליחה.... מחכה לכם

GOLF46

New member
שאלה למי שאולי נתקל במה שאני לא

מצליח לפתור כשמישהו מגיב בשרשור שאני פותח אני מקבל מייל שהגיבו בשרשור שלי מי יודע איך או איפה מבטלים את הפונקצייה הזו

ע פ ר ל ה

New member
משהו שקראתי,חייכתי,וקצת התעצבתי

דברים מפיה של מיודעתנו הקולית והנמרצת(ורדהל'ה) "אני אוהבת אותך" היא אומרת לו,ואינה רואה כלל מי הוא,רק נצמדת למשבצת שהוא ממלא,וכל אהבתה אינה אלא פחד מן החלל הריק שהיעדרותו עלולה לפעור בחייה. "אני אוהב אותך"הוא אומר,וכובל אותה,כדי שחס וחלילה לא תצא ולא תגלה את העולם הגדול והצבעוני:חונק אותה,ומפנה אליה את גבו כדי שלא לראות את פרפוריה. "אני אוהבת אותך",היא אומרת לו,אבל מואסת במיניותו,נרתעת ממגעו ומריחו,אינה אוהבת את סגנון דיבורו,אופן חשיבתו,מעשיו,יצירתו. "אני אוהב אותך" הוא אומר לה בשעה שהוא תולש כנף אחר כנף מנפש הפרפר השבירה שלה. "אני אוהבת אותך" היא אומרת לו,כאשר היא סומכת ובונה על המעמד,הסטטוס,הכסף והילדים שיעניק לה ומפנטזת על אביר חלומות שלא תשיג או שאיננו קיים כלל. והרי לפניכם רשימה מילונית
אהבאימה-קשר אהבה כביכול,שמבוסס בעיקר על אימה
מפניי ההשארות לבד. אהסבל-קשר שמבוסס בעיקר על סבל שאין סיכוי שמישהו אחר יצליח לגרום לנו באותה עוצמה,או שאנחנו נצליח לגרום למישהו אחר.
אהשפחה-קשר שמתהדק בעיקר בכוח הקשרים המשתלבים בו:ילדים,הורים ועוד בני משפחה אחרים.התרתו מאוד יקרה,אבל תחזוקתו עלולה לרושש מבחינה ריגשית. אהבטיח-הקשר משמש כטיח שמסתיר מעיננו ובעיקר מעיני אחרים את האמת על עצמנו.כוחותיו של בן הזוג ונכויותיו משמשים אותנו:המעמד שלו מסתיר את עליבותנו,
האימפוטנציה שלו-
-את הפריגי'דיות שלנו,
חוסר יכולתו להעניק רגשות-את חוסר יכולתנו לקבל רגשות. אהרכוש-הקשר מבוסס על כך "שיש לנו מישהו".השאר לא חשוב.
אהבדאג-קשר שיש בו המון דאגה הדדית,אבל אין בו קירבת נפש,הבנה,שמחה ביחד(יידיש מאמע? זה בכיוון)
אהוו-זהו קשר שהופך את הזולת לוו.קולב שעליו תולים רצונות ופנטזיות,אוהבים אותו בזכותם-ולא כמו שהוא באמת. אהבתגו-קשר המבוסס על צורכי האגו המשתלטים על הכל.
דבקים בקשר בעיקר בגלל אי יכולת לשאת את המחשבה על תבוסה,על בן הזוג שיוותר עלינו,וגרוע יותר,אחר יזכה בו גם אם לא סיפק אותנו.

rachelko

New member
עזרה

בוקר טוב, האם יש מישהו שיודע כיצד ניתן למחוק את המשפט שמצורף ...אם אתה בחור...לאחר שנכשלו נסיונותי החלטתי לפנות לבקשת עזרה...תודה

shemesh22

New member
ללא ספק

את יודעת איך לשפר לנו את המצב רוח, ודווקא ביום ראשון שלא קל לנו גם ככה.

יעלילה1

New member
זה היה כבר פה. למה אין אותו דבר,

אבל עם דמות זכרית? מה יש, לנו לא מגיע?

כשאתה שולח הודעה

יש בצד שלוש אופציות 1 ברצוני לקבל הודעה במייל על תגובות להודעה הזו 2 ברצוני לקבל מסר על תגובות להודעה הזו 3 ברצוני לקבל הודעת SMS על תגובה להודעה זו תוריד שם את ה

ים שקט 34

New member
בהחלט עצוב

במיוחד כשקוראים את הדברים במהלך התלבטות על קשר שנמצאים בו

deena

New member
רחל זה נקרא למחוק חתימה

פני לפורום תמיכה בתפוז כדי לקבל עזרה טכנית, בבקשה.

GOLF46

New member
בהזדמנות פעם הבאה תרשום

שב==95% את משועמם כי צורת הכתיבה מתאימה לחבר פורום מאד דומה לך שפעם היה לו אופניים פחחחחחחחחחח

ע פ ר ל ה

New member
פתאום בא לי לצחוק מרוב שעצוב

החיפוש אחר האיזון שביחסים,הפחד ממעידה,מכאב,הצורך לחוש את האהבה בעוצמה...
לפעמים אני מרגישה כמו בובת מריונטה,והכח שבי נראה הזוי ושברירי

למעלה