מיקי,אני נראית לך מזוכיסטית? הא?
י יעלילה1 New member 17/7/05 #35 אה, זה בייביגורילה בן דווקא ממליצה על בייבי גורילה. היה לי דאדי גורילה פעם, היה כיף לא רגיל כדאי לך לנסות עפרלה (בעצם, לפי שמך אולי את דווקא מעדיפה איילים)
אה, זה בייביגורילה בן דווקא ממליצה על בייבי גורילה. היה לי דאדי גורילה פעם, היה כיף לא רגיל כדאי לך לנסות עפרלה (בעצם, לפי שמך אולי את דווקא מעדיפה איילים)
י יעלילה1 New member 18/7/05 #52 ../images/Emo6.gif אל ייאוש... ומה בדבר פאונים, חדי קרן ונו, איך קוראים לסוסים המיתולוגיים, חצי אדם וחצי סוס? ברח לי.. זה לא פאון, נכון? ואהבתי מה שכתבת על הרפתקה
../images/Emo6.gif אל ייאוש... ומה בדבר פאונים, חדי קרן ונו, איך קוראים לסוסים המיתולוגיים, חצי אדם וחצי סוס? ברח לי.. זה לא פאון, נכון? ואהבתי מה שכתבת על הרפתקה
ע ע פ ר ל ה New member 17/7/05 #37 אתה יודע כמה כייף יש בהרפתקה? זה כמו מתנת יומולדת עם סרטים מסולסלים,הסקרנות לפתוח המתנה ולראות מה טומנת היא בחובה.
אתה יודע כמה כייף יש בהרפתקה? זה כמו מתנת יומולדת עם סרטים מסולסלים,הסקרנות לפתוח המתנה ולראות מה טומנת היא בחובה.
ה הסוכן64 New member 16/7/05 #3 קמתי בשש,רכבתי שעתיים וחצי עם 2 ליצנים,ניקיתי את האקווריום,ואני פה מתכתב... במספר השישי הוא ברח ?
ה הסוכן64 New member 16/7/05 #4 לא מזמן הצעתי שנצא לאיה נאפה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מסתבר שכרטיס טיסה עולה מעל 800 שקל ובגלל העלות זה לא רלוונטי לגבי רוב אנשי הפורום. אז אני חוזר בי מהצעתי .
לא מזמן הצעתי שנצא לאיה נאפה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מסתבר שכרטיס טיסה עולה מעל 800 שקל ובגלל העלות זה לא רלוונטי לגבי רוב אנשי הפורום. אז אני חוזר בי מהצעתי .
נ ניצן14 New member 16/7/05 #13 אממ....../images/Emo13.gif משימות בית קצת (משתדלת לנצל את השבת למנוחה לפני שבוע העבודה הקרב), וגם אני..שעתיים וחצי ספורט - שעה תרגילי כח + 50 דק' אירובי ותרגילי בטן לסיום. עכשיו סיימתי את ארוחת החובה אחרי אימון - פחמימות + חלבונים.
אממ....../images/Emo13.gif משימות בית קצת (משתדלת לנצל את השבת למנוחה לפני שבוע העבודה הקרב), וגם אני..שעתיים וחצי ספורט - שעה תרגילי כח + 50 דק' אירובי ותרגילי בטן לסיום. עכשיו סיימתי את ארוחת החובה אחרי אימון - פחמימות + חלבונים.
N N D R New member 16/7/05 #5 היי.... אתה הסוכן, לא? זה לא תפקידך לספר לנו מה הן עושות הנשים! בבקרים!
ס סוף עונה New member 16/7/05 #7 בינתיים מי שלא מפספס שום שרשור; זה הסוכן עצמו. אפילו אם יש שרשור על מחזור האשה ואני שואלת את עצמי, למה?????????
בינתיים מי שלא מפספס שום שרשור; זה הסוכן עצמו. אפילו אם יש שרשור על מחזור האשה ואני שואלת את עצמי, למה?????????
V vered 37 New member 16/7/05 #10 ה-../images/Emo42.gif היכתה בך חזק...ללא ספק ואיזו תרופה תעזור לך אני תוהה ....?????
ס סוף עונה New member 16/7/05 #12 אני לא רוצה להיות בוטה, אבל אם יכולתי לצרף לפה תמונה שיכולה להבהיר לך, מה אני חושבת על מה שאתה כותב, תאמין לי שהייתי עושה. שלי כל 28 יום, ושלך?????????
אני לא רוצה להיות בוטה, אבל אם יכולתי לצרף לפה תמונה שיכולה להבהיר לך, מה אני חושבת על מה שאתה כותב, תאמין לי שהייתי עושה. שלי כל 28 יום, ושלך?????????