אשמח לשמוע דעות...!

../images/Emo32.gifאשמח לשמוע דעות...!

סיימנות את תכנון המטבח בשעה טובה, ועכשיו השאלה היחידה שפתוחה, היא לעניין גובה המקרר (השארנו פתח לשינוי עד למדידות לתכנית לביצוע בחברת המטבחים)... מתלבטים בין מקרר SHARP ההיברידי, שמחולק ל- 4 דלתות, ומכל מי שיש לו שמענו רק שבחים (648 ליטר נטו - תא קירור: 442, תא הקפאה: 206) ובין SAMSUNG SBS בנפח 24 קוב (657 ליטר נטו - תא קירור: 408, תא הקפאה: 249) עם קיוסק ובר מים/קרח לשארפ יש מקפיא שמאורגן כמו 2 מיני מקפיאים, מסודר מאד... לסמסונג יש את הקיוסק והבר מים/קרח שממש עושים לנו את זה, ותא הקפאה מאד מאד עמוק (ויש שאומרים שזה לא נוח להם, כי הם לא רואים את כל מה שבפנים), שמאורגן הרבה יותר חכם מאשר כל SBS אחרים (כן, יש מקום למגש פיצה משפחתית ). למישהו מכם יש כאלה? יש דעה?... השארפ זול בערך ב- 1500 ש"ח... תודה ושבת שלום!

אני מעדיפה את אלו עם ה 3 /4 דלתות

אלו שהם סיד בי סייד צרים מדי לטעמי ואז יש מקרים שקשה להסתדר עם להכניס תבינת עוגה אפילו

Northone

New member
לי יש שארפ

מקרר מאוד נוח. המקפיא ממש נוח. המדפים של המקרר עצמו לא עמוקים מספיק לטעמי. התאים בדלתות מצויינים. אני לא אוהב את המקררים הצרים אך כן אוהב את הקיוסק. אני כשחיפשתי מצאתי את סמסונג בראבו עם מגירה תחתונה למקפיא. ללא חלוקה למעלה וקיוסק. הבעיה היתה שלדלתות היו ידיות מאוד בולטות שהפריעו לי כי יש לי קיר ניצב למקרר. לבסוף ההחלטה היתה שארפ ואני לא מצטער במיוחד כשאני רואה כמה הילדים שלי משחקים עם הקרח. אם היה קיוסק כניראה שהייתי צריך לגדר את המקרר
חשוב מאוד לקחת את הדגם עם הנירוסתה שלא רואים טביעות אצבעות.

Northone

New member
שארפ

1. אני לא אוהב את הגישה של המקפיא בסמסונג 2. הייתי רב עם הילדים כל הזמן בעניין הקיוסק 3. יש לי קיר שמפריע אז זה לא רלוונטי מבחינתי. אך עדיין לדעתי קיוסק זה אחלה דבר. (מקווה שלא התלהבות וזהו)

skepper

New member
אני דווקא ממליץ על הסמסונג

לכל אחד יש את היתרונות והחסרונות שלו, אני אישית רכשתי לפני חודש סמסונג SBS 2 מנועים ו-2 יחידות קירור נפרדות, ככה שזה יתרון ברמה מסויימת,

למעלה