אשכולות ישנים.

../images/Emo188.gif../images/Emo60.gifמערכת שעות../images/Emo3.gif

מאיזה שעה עד איזה שעה למדתם היום?: איזה שיעור היה הכי נורמלי?: איזה שיעור היה הכי משעמם?: היה היום\בוחן\מבחן\עבודת הגשה?: המורה העירה לכם היום?: איך היה בהפסקה?: זרקתם על ילדים ניירות?: ועל המורה?: היו הרבה שעורי בית?: איך היה סך הכל?: משו לאומה: [קרדיט לקומנה יש"ס]

../images/Emo63.gifמערכת שעות../images/Emo63.gif

מאיזה שעה עד איזה שעה למדתם היום?: איזה שיעור היה הכי נורמלי?: איזה שיעור היה הכי משעמם?: היה היום\בוחן\מבחן\עבודת הגשה?: המורה העירה לכם היום?: איך היה בהפסקה?: זרקתם על ילדים ניירות?: ועל המורה?: היו הרבה שעורי בית?: איך היה סך הכל?: משו לאומה:

שאלון חורףף../images/Emo182.gif

פוחדים מרעמים? אוהבים לקפץ בשלוליות? הכי כיף לעשות כשיורד גשם? מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים? או/או אישלג או מלאך שלג? ברקים או רעמים? במרק: שקדים או קרוטונים? תנור או מזגן? שוקו חם או קר? מטריה רגילה או מתקפלת? שמיכת פוף או שמיכת צמר? אהוב משקה חם: מטריה: בגד חורף: שיר חורף: זיכרון חורף: מהפורום של גיים בויזזזז

../images/Emo32.gifזה ../images/Emo118.gif ו../images/Emo80.gif זה חיה../images/Emo3.gif

כל מה שלא קשור לפורום לפה
כל השאר למקומות המתאימים !

../images/Emo188.gif../images/Emo60.gifאני../images/Emo9.gif

מאיזה שעה עד איזה שעה למדתם היום?:לא למדנו ממש..רק עשיתי שעה אחת במחשבים ביקורת על הסינגל של נינט לעיתונות ובשעה השנייה היה סיכום שבועי
איזה שיעור היה הכי נורמלי?:נמ,שניהם
איזה שיעור היה הכי משעמם?:- היה היום\בוחן\מבחן\עבודת הגשה?:
המורה העירה לכם היום?:לא
איך היה בהפסקה?:כייף! זרקתם על ילדים ניירות?:לא חחחחחח ועל המורה?:גם לא
היו הרבה שעורי בית?:לא קיבלנו:) איך היה סך הכל?:אחלה בחלה! שכל יום יהיה ככה! משו לאומה:אני רוצה עוד ימים כאלה

עונהה

פוחדים מרעמים? ממש לא חחחחחחחחחחח אוהבים לקפץ בשלוליות? האמת שלא חחחח זה מלכלך! הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להתכרבל מתחת לפוף ולשתות שוקו חם ולראות איזה סרט טוב! מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? קודם אוכלים את הציפוי של השוקולד! אח"כ אוכלים את הקרם ואז בסוף בסוף בסוף תביסקוויט! ח הביקוויט הוא הכי טעים! גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים? לא חחחחחח אני גרה ליד ירושלים אז ככה שהשלג בא אליי ולא אני אליו! או/או אישלג או מלאך שלג? איש שלג ברקים או רעמים? ברקים! במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים! תנור או מזגן? תנור! שוקו חם או קר? חםםםםם מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת עכי זה יותר נוח! שמיכת פוף או שמיכת צמר? גם גום! אהוב משקה חם:כן! מטריה:כן! בגד חורף:כן! שיר חורף:כן! זיכרון חורף:כן! (נולדתי בחורף!)

S H I R O N I

New member
../images/Emo187.gifעונה../images/Emo9.gif../images/Emo113.gif../images/Emo182.gif

פוחדים מרעמים?לא אוהבים לקפץ בשלוליות?רק אם אני עם מגפיים הכי כיף לעשות כשיורד גשם?פשוט לעמוד ולהירטב ^^ מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו?שוקולד+קצפת ובסוף את הביסקוויט גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים?לא
זה או זה
[מהזה "או\או"?
] אישלג או מלאך שלג?אישלג [?] ברקים או רעמים?ברקים, יותר יפה במרק: שקדים או קרוטונים?לא זה ולא זה, איכססס תנור או מזגן?מזגן, דה שוקו חם או קר?חםםם 3> מטריה רגילה או מתקפלת?מתקפלת, שתיכנס לתיק שמיכת פוף או שמיכת צמר?פוך*
אהוב
משקה חם:שוקו\תה\מרק מטריה:מזתומרת...?
בגד חורף:צעיף\כובע\מעיל שיר חורף:"טיף טיף טף, טיף טיף טף, מחאו כף אל כף.." שיר סתמי
זיכרון חורף:אין

d miss d

New member
../images/Emo3.gif

דרך אגב חזרתי :] המחשב חזר מתיקון :p אישלג או מלאך שלג?אאאאאאאאאישלג ברקים או רעמים?גם וגם במרק: שקדים או קרוטונים?קרוטונים תנור או מזגן?מזגן שוקו חם או קר?קר מטריה רגילה או מתקפלת?מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר?פוךךךךךךך אהוב משקה חם:נס קפה מטריה::-| סתמי בגד חורף:צעיף,סוודר שיר חורף:הרבבה זיכרון חורף:מממממממ יאו

../images/Emo57.gif

פוחדים מרעמים? לא ;\ אוהבים לקפץ בשלוליות? כן. לקפצץ בהנאה. הכי כיף לעשות כשיורד גשם? סקס.
חהחהחה. מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? רגיל מלמעלה עד הסוף. גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים? לצערי הרב לא זה או זה
אישלג או מלאך שלג?
ברקים או רעמים? רעמים.. אומרים שככה אלוהים צוחק.
במרק: שקדים או קרוטונים? לא זה ולא זה. בחייאת בעע מי אוכל מרק בימינו?! תנור או מזגן? מזגן שוקו חם או קר? קר מטריה רגילה או מתקפלת? מה ההבדל? יואו מודרניזציה בגרוש שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך. אהוב
משקה חם: תה. או קפה. מטריה: שחורה [?] בגד חורף: מעיל שחור או ג'ינס שיר חורף: "גשם" או "חורף" של עברי זיכרון חורף: לשמוע תוכנית "אור הקבלה" ב- 91FM, לבהות בשמיים הקודרים, ולשמוע את נתנאל הכהן אומר ''חוששתני שיש לכם חסימה במזל הרע." חחחחחחחחחחה.
מהפורום של גיים בויזזזז הודגש באמצעות מדגישומטיק
מסקנה או נ.ב.: עם שאלון כזה מפגר, ישר רואים מאיפה הוא נלקח.

../images/Emo188.gif../images/Emo60.gif../images/Emo45.gif

זה בסדר שיר
במידה וזה יראה כבר הצפה והדפים לא יעברו..נדאג לעשות את זה פעם בשבוע או משהו כזה...

../images/Emo210.gif../images/Emo182.gif

מאיזה שעה עד איזה שעה למדתם היום
שמונה ועשרה עד עשרים לאחת איזה שיעור היה הכי נורמלי
הסטוריה, אני חולה על המורה הזאת כ"כ
איזה שיעור היה הכי משעמם
מדעים, ויש לי מחר מבחן=| היה היום\בוחן\מבחן\עבודת הגשה
לא המורה העירה לכם היום
כן
איך היה בהפסקה
סבבה.. זרקתם על ילדים ניירות
כן
ועל המורה
לא.. היו הרבה שעורי בית
לא.. איך היה סך הכל
סבבה משו לאומה
כואבת לי הלסת מהגימיות של הרופא שיניים

d miss d

New member
מתוך אילוץ אני מגיבה לך :]

מאיזה שעה עד איזה שעה למדתם היום?:9 וחצי עד 2 איזה שיעור היה הכי נורמלי?:קרימינולוגיה איזה שיעור היה הכי משעמם?:היסטוריה ואזרחות היה היום\בוחן\מבחן\עבודת הגשה?:לעעע המורה העירה לכם היום?:חחחח הפעם לא איך היה בהפסקה?:נממממ נחמד זרקתם על ילדים ניירות?:כןןןןןןןןן ועל המורה?:איכס היא יורקת היו הרבה שעורי בית?:אין איך היה סך הכל?:היום התחיל במזל ואח"כ בעע משו לאומה:לא התגעגעתם אליי??????????

../images/Emo188.gif../images/Emo60.gifאני:)

מאיזה שעה עד איזה שעה למדתם היום?:10 וחצי עד 12 וחצי.תקנאו
איזה שיעור היה הכי נורמלי?:המ:| איזה שיעור היה הכי משעמם?:|: היה היום\בוחן\מבחן\עבודת הגשה?:לא המורה העירה לכם היום?:כה חחח איך היה בהפסקה?:אחלה בחלה קריררר זרקתם על ילדים ניירות?:לא אבל משהו בסגנון:] ועל המורה?:לא היו הרבה שעורי בית?:לא איך היה סך הכל?:בסדר! משו לאומה:עוד ימים כאלה,עוד
!!

למעלה