ארנה וטופ-שופ

שח_מט

New member
../images/Emo32.gif ארנה וטופ-שופ

הנה כתבה מ- WALLA. מישהו בא מחר בערב??? כדי שיהיה קשור לפורום... אפשר לנסות את הבר שם מחר בלילה. שח

liti

New member
../images/Emo78.gif מאמר חדש בפורום

המאמר החדש- ארוחות בוקר- מאגד ביקורות על ארוחות בוקר מומלצות בכל הארץ. המאמר מצטרף למאמרים הקיימים בפורום, לדוגמא: בקטגוריה מסעדות ברחבי הארץ:
אילת
חיפה
מטיילים ואוכלים בגליל המערבי ובגליל העליון
מסעדות בירושלים בקטגוריה מסעדות ברחבי העולם:
מטיילים ואוכלים בפאריס- לא למבוגרים בלבד
מסעדות באוסטרליה, אסיה ואפריקה
הונגריה ובודפשט
מסעדות בפראג
מסעדות במערב אירופה- לונדון, ברצלונה, רומא, ליאז' (בלגיה), אמסטרדם
מסעדות באמריקה בנוסף, קיימים בפורום מאמרים נוספים בנושאים שונים, דוגמת מאמרי הביקורות החודשיות, טיפים לדיאטה ולאכילה נכונה במסעדות, מאמרים על אירועים הקשורים לאוכל ברחבי העולם ועוד. קריאה מהנה!

liti

New member
../images/Emo178.gif כאן נשברתי

אז לקחתי את הבעל ונסענו לקניון המדובר. ובכן:
המקום- מדהים. ללא ספק אחד הקניונים היותר יפים, מושקעים ומרשימים שהייתי בו (והייתי בלא מעט קניונים ברחבי אירופה).
החנויות- מבחר מותגים מובילים. המחירים בהתאם. חנויות המעצבים והתכשיטים שוממות, החנויות היותר עממיות (קסטרו, מתאים לי וכו') מלאות בפנים החנות וריקות למדי באיזור הקופות.
VIEW- חנות מרשימה, ענקית, המון בגדים בסגנון טראשי משהו כפי שמפורט בכתבה שהביא שח. ביציאה מהחנות פינת סבונים של ללין, אזור דיסקים וכלי נגינה ועוד כמה אזורים כאלה.
אזור האוכל- אמנם הקניון מיועד לבעלי ממון ולא לעמך, אולם כאן מוסרות המסכות והמראה שמתגלה אינו מלבב: אפרופו סיני-תאילנדי, מקדונלדס, סחוט (מיצים וטוסטים), שיפודיה, גלידת אריה ואולי עוד דוכן אחד או שנייים שפיספסתי. האמת שמקניון כזה הייתי מצפה לקצת יותר השקעה (והייתי מסתפקת גם בסניף של טל בייגלס או בסגנון). חשוב לציין כי במהלך השבוע יש חניה בשפע באזור וכי יש אבטחה רבה באזור.

meravbr

New member
דווקא ניסינו להגיע לשם ביום שבת

בערב. הכביש המוביל היה מ-פ-ו-צ-ץ מאזור סלקום כבר... עשינו אחורה פנה. פתוח בשבת בבוקר?

Lear22

New member
טופ שופ

טוב על ארנה אין ככ מה להגיד, עוד קניון. בלה בלה אגב בנות החנות הטובה ביותר בקניון הינה ANIK NEW YORK. לבעלות ממון אמנם, אבל מובחר מובחר. טוב,אז על טופ שופ רצינו לדבר, אחרי ההכנות לפתיחה וכל הבלה בלה הייתי במקום ביום שני. בכל מה שקשור לבגדי בנות, אין מה לומר, יש מה לקנות. המון המון מבחר גם של טופ שופ וגם של מיס סלפרידג'. יש כמה פריטים נבחרים אבל יש גם המון בלאגאן בין לבין עם כל מיני פריטים שממש לא שוים הסתכלות - כל מיני חולצות עם חתכים באמצע וכאלה - אבל ללא ספק יש מה לקנות ליין הגברים של טופ שופ, טופ מן לא הפתיע, אבל מצד שני גם לא אכזב. המון פריטי בייסיק לגברים, חולצות טי, מכנסי 4\3 בכל מיני דוגמאות. לפי מה שראיתי הבדים די איכותיים אבל את זה אפשר לדעת רק אחרי כביסה. אני לא מצאתי את עצמי כל כך שם, בעיקר מ"הפחד" שהבגדים יותר מידי מתפשטים ואין להם יחוד משלהם, מה שמבליע את הלובש בהמון של גברים שלבושים אותו הדבר. טוב יש לי עוד המון מה לכתוב על הנושא, כי בגדי גברים עד כמה שזה נראה פשוט, זה לא. בשביל למצוא "יחוד" צריך לעבוד קשה, ולא, חולצות טי עם כל מיני הדפסים מפה ומשם זה ממש לא יחודי. היחוד, לפחות אצלי, יבוא בגזרה מעניינת של ג'ינס, בחגורה שווה במיוחד ולא בבגדים שצועקים. בכמה מילים אחרונות, טופ מן מצויינת לגבר שמחפש בייסיק ולא רוצה לשלם עליו הון תועפות. אני אישית מצאתי פריט אחד שווה, ג'קט ג'ינס בגזרה צרה, אבל שוב, כמו בכל מקום גם כאן הדברים הנבחרים בכל זאת עולים יותר, והוא עלה בסביבות ה300. חוץ מזה יש קצת בגדים של טומי, פולו ועוד כמה מותגים. לסיום, יש תקווה. זה גם משהו

למעלה