טופ שופ
טוב על ארנה אין ככ מה להגיד, עוד קניון. בלה בלה אגב בנות החנות הטובה ביותר בקניון הינה ANIK NEW YORK. לבעלות ממון אמנם, אבל מובחר מובחר. טוב,אז על טופ שופ רצינו לדבר, אחרי ההכנות לפתיחה וכל הבלה בלה הייתי במקום ביום שני. בכל מה שקשור לבגדי בנות, אין מה לומר, יש מה לקנות. המון המון מבחר גם של טופ שופ וגם של מיס סלפרידג'. יש כמה פריטים נבחרים אבל יש גם המון בלאגאן בין לבין עם כל מיני פריטים שממש לא שוים הסתכלות - כל מיני חולצות עם חתכים באמצע וכאלה - אבל ללא ספק יש מה לקנות ליין הגברים של טופ שופ, טופ מן לא הפתיע, אבל מצד שני גם לא אכזב. המון פריטי בייסיק לגברים, חולצות טי, מכנסי 4\3 בכל מיני דוגמאות. לפי מה שראיתי הבדים די איכותיים אבל את זה אפשר לדעת רק אחרי כביסה. אני לא מצאתי את עצמי כל כך שם, בעיקר מ"הפחד" שהבגדים יותר מידי מתפשטים ואין להם יחוד משלהם, מה שמבליע את הלובש בהמון של גברים שלבושים אותו הדבר. טוב יש לי עוד המון מה לכתוב על הנושא, כי בגדי גברים עד כמה שזה נראה פשוט, זה לא. בשביל למצוא "יחוד" צריך לעבוד קשה, ולא, חולצות טי עם כל מיני הדפסים מפה ומשם זה ממש לא יחודי. היחוד, לפחות אצלי, יבוא בגזרה מעניינת של ג'ינס, בחגורה שווה במיוחד ולא בבגדים שצועקים. בכמה מילים אחרונות, טופ מן מצויינת לגבר שמחפש בייסיק ולא רוצה לשלם עליו הון תועפות. אני אישית מצאתי פריט אחד שווה, ג'קט ג'ינס בגזרה צרה, אבל שוב, כמו בכל מקום גם כאן הדברים הנבחרים בכל זאת עולים יותר, והוא עלה בסביבות ה300. חוץ מזה יש קצת בגדים של טומי, פולו ועוד כמה מותגים. לסיום, יש תקווה. זה גם משהו