ארממ..

Miss Kitty

New member
../images/Emo32.gifארממ..

תקשיבו, אני בזמן ממש לחוץ, בין מבחנים לבגרויות..
אני מנסה להיכנס לפה לפחות פעם ביום, אבל גם אחותי חרא והיא מסרבת להביא לי את המחשב
אם אני לא פה, וקורה משהו דחוף, לשירי יש את הטלפון שלי

Y H

New member
משהו דחוף כמו...

שניקי המדהים
ופאריס ה
נפרדו... וכל הבנות בפורום סופסוף פורקות עוול ומצהירות בפומבי מה הן חושבות עליה באמת... סבבה! נודיע לך כשזה יקרה כדי שתעשי סדר...

airgirl

New member
../images/Emo6.gif קרעת אותי!!! חחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!

Miss Kitty

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif

התכוונתי משה כמו איזה טרול מסריח שאתן לא מצליחות להעיף אותו, או תמונות חדשות של ביילי (
), או כאלה..
ואם כבר ניק ופאריס, דיברו היום על פאריס בחדשות ערוץ E, ואמרו שהיא נצפתה לאחרונה nickless, באוסטרליה עם שחיינים אוסטרלים
אבל הכתב אמר שהוא די בטוח שהם סתם ידידים..

Y H

New member
זה גם פתח לתקווה!!!!!

למה מה כבר יודעים הכתבים האלו... הם סתם זורקים מילים באויר!!! אבל תמונות... זה הוכחות מוצקות שחור על לבן... עכשיו רק נשאר שה**** הזו תעשה שטות ומישהו יתעד את זה וניקי שלנו יתעשת ויעיף אותה בחזרה למקום שהיא באה ממנו.... תהיו בטוחות שהכת שלנו תהיה שם לתפוס את מקומה ולנחם אותו....

sivanick

New member
חחחחחח שמעתי שניק אמר....

שהוא לא יסבול בוגדנות מצדה של פאריס ולפני שהיא הלכה לצלם את החיים הפשוטים 2 הוא הזהיר אותה שאם היא תבגוד בו זה בהחלט נגמר ביניהם! טוב שהוא הזהיר אותה היא כ"כ סתומה שאם הוא לא היה אומר לה את זה היא לא הייתה יודעת שאסור לבגוד חחחח סתם
היא מטורללת אבל אני חולה עליה היא מצחיקה בטירוף! אבל בהחלט הכת תהיה שם לנחם אותו רק שיבקש

backstreet girl

New member
אם היא תעז לחשוב לבגוד בו...../images/Emo46.gif

אני אקרע אותה לגזרים...איך אפשר לפגוע באדם כזה מתוק... אם הוא יכנס לדיכאון בגללה אני אעצב לא מחדש את הפנים...

Y H

New member
הכת תנחם

גם אם הוא לא יבקש... לצאת להתפלש בבוץ לאור ירח זה יהיה כלום לעומת מה שהכת מתכננת לרגע המיוחל הזה...

LiOr CaRtEr

New member
יותר מצחיקה ממני....?../images/Emo4.gif

אני מרגישה שהכת הזאת ממש לקחה חלק חשוב בתרבות הפופ. הגיע הזמן שנפרוץ החוצה! לקרוא לעיתונות?

sivanick

New member
חחח ליאורי היא לא יותר מצחיקה ממך

נראה לי ששתיכן באותו ראש אני לא ממש מכירה אותך אבל מאיך שאת נשמעת תסתדרי טוב עם פאריס! אם את אוהבת לעשות לעצמך פאדיחות (את זה אני לא יודעת עלייך) אז תסתדרי איתה..אם את אוהבת להתחרמן עם כל דבר שזז לא משנה אם זה בן, בת או צפרדע! תסתדרי איתה טוב מאוד...=) אבל מה שכן היא ממש טיפשה ואת לא טיפשה! אז אל תדברי איתה על עניינים חשובים תעשי איתה שטויות היא תמות עלייך! תצחיקי אותה היא תעריץ אותך :) בגלל זה היא חברה של ניקול, ניקול יותר מצחיקה ממנה ופאריס נקרעת ממנה ולומדת את השטויות האלה ממנה =) כשהן ביחד הן שיא הקורעות! וקרועות חחח =) בגלל זה כיף לראות את התוכנית שלהן מכל דבר הן צוחקות ובמשך כול התוכנית אבל כ-ו-ל התוכנית את עם חיוך על הפרצוף! החיוך הטיפשי הזה לא יורד לך כול העשרים דקות האלה אני מבטיחה לך! נראה לי שגם אני אסתדר איתה אני וחברות שלי גם עושות את השטויות האלה שלהן הן משפיעות עלינו חזק =) אז יש מצב שניק יתאהב בי אם הוא התאהב בה לא? לא... =)

LiOr CaRtEr

New member
חחחחחחחחח כן...

בדבר אחד את צודקת! אני לא טיפשה!!! אז אם הקטע של ניק זה טיפשות.. חבל=) הוא הפסיד אותי. לא נורא.. אני בטוחה שזה לא ככה=) הממ אז אני מקווה שישימו מתישהו.. אי פעם.. את התוכנית שלהן בדיגיטל.. נשמע.. משעשע=) כייפיייייייית!

למעלה