אריאלה!!! עשיתי עכשיו מרתו השמינייה!! מה עשו לניני איכ דניאל איכ!!! נכון הכל יהיה בסדר??
מ מורי לנצח New member 16/1/07 #1 ../images/Emo32.gif אריאלה!!! עשיתי עכשיו מרתו השמינייה!! מה עשו לניני איכ דניאל איכ!!! נכון הכל יהיה בסדר??
../images/Emo32.gif אריאלה!!! עשיתי עכשיו מרתו השמינייה!! מה עשו לניני איכ דניאל איכ!!! נכון הכל יהיה בסדר??
O orguy New member 18/1/07 #2 סליחה על ההתערבות ניני מת! סתאאאאם! ברור שלא יהיה בסדר כי אוטוטו דגנית יולדת וקלדרון גונב לה את הילדים לעולמים!!!!!
סליחה על ההתערבות ניני מת! סתאאאאם! ברור שלא יהיה בסדר כי אוטוטו דגנית יולדת וקלדרון גונב לה את הילדים לעולמים!!!!!
מ מורי לנצח New member 19/1/07 #5 מפתום מת אני כבר הבנתי הכל! החומצה נשפכה על דניאל אבל עכשיו המועצה מחפשת את ניני (הם חושבים שהוא דניאל) והם ימצאו אותו ויקחו אותו לכלא ואז איה תוכיח שהוא ניני ,וכולם יסלחו לו (כולל רוני) ודגנית תלד ויוליוס וחבורותו ילכו לכלא
מפתום מת אני כבר הבנתי הכל! החומצה נשפכה על דניאל אבל עכשיו המועצה מחפשת את ניני (הם חושבים שהוא דניאל) והם ימצאו אותו ויקחו אותו לכלא ואז איה תוכיח שהוא ניני ,וכולם יסלחו לו (כולל רוני) ודגנית תלד ויוליוס וחבורותו ילכו לכלא
א אני רואה כפול New member 18/1/07 #3 ../images/Emo14.gif תקשיבי, מיום ליום בא לחנוק את תום אבני יותר! במיוחד אחרי שהוא אמר שלניני יש קול של מיקי מאוס ;[ ואוף.. שמעת שלא תהיה עונה רביעית? כולי מאוכזבת.
../images/Emo14.gif תקשיבי, מיום ליום בא לחנוק את תום אבני יותר! במיוחד אחרי שהוא אמר שלניני יש קול של מיקי מאוס ;[ ואוף.. שמעת שלא תהיה עונה רביעית? כולי מאוכזבת.