אפשר?

Nerade

New member
הספר של הכיתה שלנו מקורי../images/Emo3.gif

עשינו על סגנון אליסה בערץ הפלאות... המורה שלנו הייתה אליסה.
אז כתבנו סיפור ושילבנו כל מני בדיחות של הכיתה.
אני הייתי החתול המחייך.
רק שבסוף לאפחד לא היה כוח לקרוא את כל הסיפור.

Nerade

New member
הרבה ציירו.../images/Emo3.gif

אני, גל, מיכל, אממ, עוד אנשים שאני כרגע לא זוכרת?
ט'6 עשו על... פוקימון?
הנושא די גרוע, למען האמת, אבל הביצוע מעולה.

hbam

New member
:)

אנחנו עשינו משהו דומה.. היינו רק 16 בכיתה אבל בכל זאת עשינו מן חיבור של 6 סיפורים כאלה עליסה בארץ הפלאות, כיפה אדומה, עמי ותמי, הקוסם מארץ עוץ ועוד שאני לא זוכר.. כאשר כל אחד "שיחק" דמות אחת, וכל סיפור נכתב בקצרה בחרוזים :) זה היה דבר מדהים :)

Kill Bernard

New member
אוקיי - בואו לא נתחיל לדבר בכלל

על איך נראינו בתמונות של ספר מחזור.. בכתה ט' - ואני רצינית - נראיתי פשוט כמו רוצחת סדרתית. מהמודעות WANTED האלה.. נראיתי חד-גבה, עם פרצוף ממש עצבני כזה, כאילו אני נורא רוצה לרצוח את המצלמה... ובתמונה עכשיו זה ההפך המושלם. צילמו אותנו במקלט, והכניסו איזה חמישה אנשים בבת אחת. והייתי מאוד כפית באותו זמן והעפתי להם בטעות את המטרייה, וחברים שלי הצחיקו אותי! אז פשוט יצא לי פרצוף מעוות נורא שרואים שברור שאני מתאמצת לא לצחוק.. וזה נראה מוזר. צוהל מידי.

Nerade

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *לא יכולה להפסיק לצחוק* אנשים מטורפים יש בעולם הזה.

YaLdoNet 4 EveR

New member
אואואו גם לי יש

חומר כימי שיגרום לאנשים לקנות הרבה הרבה דיסקים, ואז הם יישארו מרוששים ולא יהיה להם כסף לרכבת כדי להגיע לבסיס שלהם ופתאום כשתתחיל המלחמה כל החיילים יהיו בבית. או חומר כימי שיצבע את השיער של אנשים לבלונד (בקיצור, חמצן) ומוחם יתפקד בהתאם. :X

למעלה