אפשר?

gilmorefreak

New member
../images/Emo32.gifאפשר?

טוב שלא כל הפורום הזה כבר
תקשיבו, מה עם שימרית ואופיר? אופיר מבקרת לעיתים רחוקות אבל מישהו יודע מה עם שימרית? מוזר בלי מנהלות!
שנית כל, אז אומנם עם קצת הפסקות באמצע, אבל עכשיו סיימתי ללמוד מה שיש לי למחר, וכן לא הספקתי את כל מה שתכננתי!
מישו פה קרא את all my sons? המורה אשכרה עצרה אותנו במתח! אני סקרנית
סיפור אחד מעניין באנגלית!יאיי!
עוד התבכיינות/בקשות/טענות/מענות/תגובות? אהה..סתם תמיהה, מישו מהמורים שלכם הלך להפגנין נגד דו"ח דוברת? או שאלו היו רק המורים שלנו? אהה..כן זה היה לפני שבוע ,אבל סתם נזכרתי בזה עכשיו...
גאד אני צריכה לישון
!

בוקר טוב .....

נרדמתי אתמול בשעה 21:30,בגלל זה אני ער משעה 06:30.... המורה שלי להיסטוריה הלכה להפגנות,שאלתי את המורה שלי לביולוגיה אם היא הולכת היא ענתה לי :"תומה יש לי הרבה דברים לעשות שיפגינו,יש לי חיים!" כמה צחקתי חחחח... לבנתיים אני מאושר מהציונים שלי אני בשמיים,אז אני רגוע יותר,חוצ מהיסטוריה
-לא עשיתי מבחן אחד מתחילת השנה ולכן 0 עגול ... אבל האור בקצה המנהרה: 100 - אנגלית (אני 5 יחידות) 80 - סוציולוגיה 70 - קרימנולוגיה 80 - ביולוגיה 75 - תנ"ך 80 - מתמטיקה אמממ זהו נראה לי,יאאלה קדימה בנות תתחילו להשוויצ בשלכן..

Kill Bernard

New member
../images/Emo2.gif את לא יכולה להיות רצינית!

All My Sons? מעניין?? כ"כ לאאאא!
סיפור טיפשי כל כך! ו.. אממ.. את יכולה להמשיך לקרוא אותו אם הוא עד כדי כך מעניין (
והוא לא..)
הוא התאבד! מואהאהא! (לפחות אממ.. נדמה לי.. או שלא? אוף, נו, לא זוכרת. בכל מקרה לא ממש קראתי את הסיפור הזה אף פעם)

Ivy Riddle

New member
שמתי לב שקוראים לך הדס

מגניב, בידיוק כמו לחברה הטובה שלי וגם את לומדת סוציו- מגניב

סקווצ

New member
אממ../images/Emo12.gif

המורה לביולוגיה הלכה להפגין אצלנו [מזל שזה אפילו יצא על השיעור שלנו
] אבל ממ כע אע בצלחה לך בלימודים וזה

Nerade

New member
לא נראה לי שהמורות שלי מפגינות..../images/Emo6.gif

המורה שלי לאנגלית תומכת דווקא בוועדת דוברת, כי כשיאשרו את זה יהיה מורת להרביץ לתלמידים.
לא ממש להרביץ, סתם פליקים כאלה קטנים - זה התחביב של המורה שלי - אני לא ממש אוהבת אותה.

YaLdoNet 4 EveR

New member
הו הו הו.. אול מיי סאנס ../images/Emo13.gif

חרשנו את זה בדוברי אנגלית.. לקראת הסוף זה נהיה ממש מעניין!! וכבר ספיילרו לך אז אני לא אטרח :) אז אני אסביר לך למה שמרית ואני כמעט אף פעם לא פה (שתינו, אגב, כן קוראות, אני כל יום פה). ב-30\31 (עוד לא ידוע) לינואר (זה החודש הנוכחי) שמרית ואני טסות עם הלהקה ("צעירי תל מונד" בשבילכם) לארה"ב לעשרה ימים.. להופיע שם.. וכו'. אקיצר, יש לנו חזרות כללללללל יוםםםםםם מצאת החמה עד צאת הנשמה, אז הזמן שלנו להיות מעורות לחלוטין בפורום - לא קיים. אז אם יש בעיות רציניות אנחנו תמיד פה, אבל סתם ככה אתם מסתדרים היטב.. וב-10 לפברואר נחזור והכל יחזור להיות כשהיה. :) ותודה על הדאגה. חחח.. וכל מי שעשה אתמול את הבגרות באנגלית E.. זה רק אני או שהיה ממש קל?! זהו ביי (=

gilmorefreak

New member
אהה...אוקיי!

אמממ..אז שיהייה לכן בהצלחה!
ותהנו! וטוב לדעת שאתן מבקרות כל יום!
ולא קראתי את הספוילר, לא רוצה שיהרסו לי..
אז תודה שלא ספיילרת אותי גם!

Kill Bernard

New member
../images/Emo12.gif את לא רוצה להרוס את הסוף?..

אבל.. זה סיפור כ"כ.. טיפשי! |הלם| השתעממתי למוות כשקראנו אותו
ויש לך
אלאניס
בחתימה!
Eight Easy Steps!

gilmorefreak

New member
../images/Emo122.gifאני אוהבת אותו נו..../images/Emo4.gif

לרוב אני משתעממת למוות מסיפורים באנגלית וספרות...
אבל הוא חביב...לא כזה נוראי, יש סיפור לפחות! לא אממ לא יודעת שיר מטומטם שצריך לנתח או איזה קטע ביוגרפי על איזשהו איש שאף אחד לא שמע עליו או לא יודעת מה...זה מחזה חביב...
אה..כן..אלאניס!
אוקיי אני אוהבת את הדיסק so called chaos וגם את under rug swept! ותגידי מה ההבדל בין אנפלאגד לאמטיוי אנפלאגד?

Kill Bernard

New member
אין הבדל. הכוונה לאותו דיסק. ../images/Emo4.gif

אני מתגעגעת לשיעורי אנגלית. (ולא שכחת את שני הגאוניים ביותר, Jasgged Little Pill
ו- Supposed Former Infatuation Junkie?) אה, כן - וכתבו עלי משהו ממש מטומטם לספר מחזור
לא הזכירו את האובססיה הקטנה לאלאניס. אמרו שחברה שלי היא שאוהבת את אלאניס. לי יש JLP על התיק! עם תמונה של אלאניס!
כל מה שהם יכלו להזכיר היה ש"אני שקטה" (
) ושיש לי עגיל באף. הא, תודה.

Nerade

New member
חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

ספרי מחזור זה דבר כ"כ מטומטמם.
אני וחברים שלי עשינו את הספר מחזור, אז חברים שלי כתבו עלי בצחוק שאני אוהבת מיץ אפרסקים.
אבל אז החלטנו שזה ממש כיף לרדת על ספרי מחזור, אז השארנו את זה... רק אף אחד לא נראה לי הבין שזה היה ציניות.

gilmorefreak

New member
../images/Emo4.gif

שיט בטח גם עלי יכתבו שאני שקטה..
שונאת ספרי מחזור!
ואממ האובססיה שלך לאלאניס בהחלט ראויה איזכור!
וכן, ברור שלא שכחתי את שני הגאוניים ביותר, יש לי את שניהם!
וזה אותו הדיסק?
אופס..

YaLdoNet 4 EveR

New member
ספרי מחזור. *מקללת*

אני נראית שם (כרמל, לכי תציצי
) כאילו הרגע סיימתי להזריק לעצמי חגיגת מומסת.. הולי שיט. והכל שם כל כך טיפשי!! חוץ מתמונות של אנשים (כדי לזכור) ומספרי טלפון (כדי לדעת) אין שם שומדבר חשוב.

Nerade

New member
*הולכת להציץ*

את דווקא נראית בסדר גמור!
יחסית לט'4, שפשוט רואים מלבן שחור.
וגם יחסית לרוב האנשים בספר.

hbam

New member
זה באמת חבל :\

הספר מחזור שלנו היה מחולק.. כלומר היו איזה 3-4 כיתות שלא השקיעו בכלל ורואים את זה בבירור. אבל 4-5 הכיתות האחרות (כולל שלי) באמת השקיעו ויצא לנו בסה"כ ספר מחזור מדהים.. היה שם איזה חלק שה"ועדת ספר מחזור" הוסיפה על דעת עצמה סתם כדי להגדיל את הנפח של הספר לדעתי.. מיותר לגמרי אבל בכל זאת הספר גם מצחיק, גם מעניין ומה לעשות, גם מקורי :) לא יכולתי לבקש יותר.

למעלה