אעעעעעע DD:

larisa125

New member
../images/Emo32.gif אעעעעעע DD:

ראיתם שיצא קליפ לCAREFUL? http://www.youtube.com/paramore אני חייבת לומר שקליפ לא כל כך מיוחד, לא כמו BBBB למשל, יחסית לשיר כזה מדהים
אבל עדיין , נכון שזה שיר מדהים? D: << דרך אגב, מקווה שמותר לי לפתוח שירשור אוף טופיק, פשוט הייתי חייבת להתלהב קצת XD אתם רשאים לחפור פה על הלימודים, מבחנים, בגרויות, מורות מעצבנות, ריבים בין מורים על תגבורים וכל מה שעולה על דעתכם DD:>>

noam270

New member
אעאעעה אני מאוהבת בשיר הזה!../images/Emo23.gif

דולב יודעת כמה חרשתי עליו
הוא כל כך... אמיתי. ונכון. אני מתה עליו, הוא האהוב עליי באלבום.
******* מחר ת"א ומממממממחר ת"א!! ורמת גן בין השאר

larisa125

New member
כבר אמרתי שזה השיר הכי אהוב עליי של פאראמור?

ואחריו BBBB , והמקום השלישי כל הזמן מתחלף, כרגע זה BRIGHTER (כתבי את זה נכון?
) ולמה אתם נוסעים לתל אביב? אין לכם לימודים?
******** חברה שלי עושה מסיבת יומולדת 16 ביום חמישי בערב (לא בשישי כי יש לה עוד חברים ששומרים שבת) ואני עובדת ביום הזה
מן הסתם אני לא אעבוד כל כך מאוחר כשהמסיבה תתחיל , אבל אם אני ארצה לבוא, אני אבוא פשוט מותשת
ואין אפשרות של לא לבוא כי החברה הנ"ל עברה בית ספר בתחילת השנה (שנה שעברה הייתה איתנו) ולא ראיתי אותה כבר חצי שנה

אווווש

New member
בצפר=\\\\\

היווום היה יום כ"כ מבוזבז בבצפר 3 שעווות לשון שעה שלישית הברזתי=] רביעת שיעור חופפשי וחמישית שישית שיעור פרידה מהמורה לאנגלית שבקושי עשינו משו חח

noam270

New member
ת"א!!! ../images/Emo3.gif

טוב, אז אחרי יום מרוכז בלשון (פיכס
) נסעתי לרמת גן ולת"א עם חברה, והיה כל כך כיף!!!!
היינו בשבוע הספר בכיכר רבין והסתובבנו שם מלא, והכל כדי לחפש את "אופוס" שהיו בצד השני
בסוף קניתי את "ספר יום הדין" שאני מממממש אוהבת ולא מוצאת בשום ספרייה. רציני, זה ספר חובה! אח"כ הלכנו ברגל לעזריאלי והסתובבנו שם קצת, וקניתי את spirit bound!!!!!!!!
אה, וגם סימנייה חמודה כזו. ממש לפני שהלכנו לרכבת קנינו פרוזן יוגורט כל כך טעים!! מהסוג שמערבבים ביחד את כל הפירות והיוגורט, הוא הרבה יותר טעים מהשני! ד"א, הידעתם ששילוב של תותים, בננות, פירות יער, מנגו וחלבה הוא טעים??? זה היה ממכר!. XD והיום אני בבית כי אין לכיתה שלי בשביל מה לבוא...
וביום ראשון יש מתכונת בלשון, וביום שני החליטו להוציא אותנו לאיזה טיול בצפון
שיהיה סופ"ש נחמד וכיפי

supercoconut

New member
הטיול לא יהיה בצפון הארץ ../images/Emo2.gif

יותר נכון להגיד שהטיול יהיה בדרום לבנון

חחח לייק

זה כזה רחוק ואנחנו צריכים לחזור ב-5 :S נגיע וכבר נצטרך לחזור |:

larisa125

New member
אאוץ'../images/Emo122.gif

אבל מגניב לך D: לעשות עגילים במקומות מוזרים תמיד היה אחד החלומות שלי
אבל אני לא אעשה את זה אף פעם...פחדנית מדיי

supercoconut

New member
חח פירסינג זה מגניב~../images/Emo6.gif

אבל ההורים שלי איימו למכור אותי לסוחר עבדים מצרי אם אני אעשה במקום שהוא לא האוזן

noam270

New member
ראיתי וראיתי ../images/Emo3.gif

תתחדשי
בקושי את החורים באוזניים הצלחתי לשרוד, אז בלשון? XD

למעלה