אז.... מה אתם עושים בימים אלה שהפורום כל כך יבש?
א אופיריס New member 19/7/04 #9 הקדשת שיר השיר הבא מוקדש לשריטה מלנכולית שנבחרה ליקירת הפורום: משה פרץ-מביט אל המרומים " אני מביט אל המרומים ובליבי יודע שברגעים הכי קשים יש קרן של תקווה אני מביט אל המרומים ולא שוקע כי מלמעלה אלוקים שולח אהבה " שבוע טוב.
הקדשת שיר השיר הבא מוקדש לשריטה מלנכולית שנבחרה ליקירת הפורום: משה פרץ-מביט אל המרומים " אני מביט אל המרומים ובליבי יודע שברגעים הכי קשים יש קרן של תקווה אני מביט אל המרומים ולא שוקע כי מלמעלה אלוקים שולח אהבה " שבוע טוב.
ס סוחפרוקת New member 19/7/04 #4 דנייייייייי 839... אסף... אתה פוסתמה... ומישהו יכול להגיד לי האם יש מה לעשות ברחובות?...
A asi man New member 19/7/04 #5 חחחחחחח קרוע אין מה לעשות "אז מה לעשות??????????" ניסע לאמסטרדם!! יש שם אבל את בייללללללללליס
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 19/7/04 #7 ../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif וווואיייי !!!! תהניייייייי חיייייייבבבבווווווווווווקקקקקקקקקקקקק!!!!!!
../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif וווואיייי !!!! תהניייייייי חיייייייבבבבווווווווווווקקקקקקקקקקקקק!!!!!!
M MiTzi Miau New member 19/7/04 #10 ../images/Emo32.gif אנשים... מה קרה לכם!?! פעם הפורום היה ממש מפוצץ, זה שאתם לא יכולים לשרשר כל שטות לא אומר שאתם לא יכוליםפ לדחוף אותה בOFF אז יאללה נו תקשקשו!
../images/Emo32.gif אנשים... מה קרה לכם!?! פעם הפורום היה ממש מפוצץ, זה שאתם לא יכולים לשרשר כל שטות לא אומר שאתם לא יכוליםפ לדחוף אותה בOFF אז יאללה נו תקשקשו!
M MiTzi Miau New member 19/7/04 #12 תתחדש! חח ../images/Emo13.gif גם אני לעמים משתמשת בכזה. יש לו ריח שולט.
J JuveFan New member 20/7/04 #17 יפתיעו אותי? למה אתה מתכוון??? מה עוד אפשר לעשות עם סבון מלבד לסבן את עצמך?... ...
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 20/7/04 #18 ../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif ../images/Emo12.gif גמני לא הבנתי.. ../images/Emo6.gif
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 20/7/04 #20 ../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif כן.. גם אני חושבת... שהבנתי חח.. אבל בכל זאת, היה בא לי הסבר! חחחח..
../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif כן.. גם אני חושבת... שהבנתי חח.. אבל בכל זאת, היה בא לי הסבר! חחחח..