אנשים

k a b o o k

New member
../images/Emo32.gif אנשים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

*איילת, גיא, אם ההודעה הזו לא מתאימה עכשיו, כדי לפתוח שירשור אוף, תמחקו אותה
אני צריך עזרה
אני צריך מישהו/מישהי שיודעים לעשות רקעים ברמה, יפים, ועוצרי נשימה
אם אתם יודעים, תגידו בשירשור הזה, אוני כבר אצור איתכם קשר

k a b o o k

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo104.gif../images/Emo42.gif../images/Emo104.gif../images/Emo42.gif../images/Emo104.gif

*הקפצה סמויה
* אנשים, מישהו

אתי בת 16

New member
גם זה לא משהו... אבל אם בא לך

רעיון אחר אין לי בעיה לעשות... רק אם אתה רוצה כמובן

k a b o o k

New member
ואוו../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

ממש יפה
מוכשרתתת
יש דרך ליצור איתך קשר
וחוץ מזה, את יודעת לעשות באנרים יפים

אתי בת 16

New member
תודה ../images/Emo9.gif

באנרדים? לא יודעת... אולי יש אפשרות כזאת בתוכנה הזאת... האיי סי קיו שלי 176468471

יאווו אתיייי

איזה מהמם!! יש מצב שאת עושה לי אחד? פלייייז משהו של יהודה יפה שיהיה כתוב על זה "המלאך שלי" ו "עדידס love יהודה" בבקשהההההההה תודה מראש...מקווה שתעזרו לי www.yudyud.up.co.il

אתי בת 16

New member
עשיתי לך

ואם יש לך טענות מענות וכו' תגידי לי אח"כ כי אני הולכת לשכנה לעשות בייביסטר... מקווה שתאהבי

../images/Emo23.gifאתייייייייייייייייי ../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

מ-ה-מ-ם מדהים יפייפהההה
אוייי מוכשררררררררררררררררת כל הכבוד

אתי בת 16

New member
עשיתי עוד אחד עכשיו מרוב שעמום

כי לא הלכתי לבי"ס.... לא יצא משהו כי מיהרתי...

ניליוש

New member
חוץ מיקי-לירון ליבו

אני חייבת לספר לכם משהו! אז ככה: בסידרה מיסתבר שאני אוהבת את כל השחקנים בסידרה ( אהבה מעבר לפינה) אבל....... אל חשבו שזה כל-כך בסדר ביגלל שיש שחקן אחד שאני מה-זה לא אוהבת ודך אגם אני גם שונאת את החיוך ( המכוער) שלו. והוא: יקי (לירון ליבו). אם תיסתכלו עליו טוב אז בסידרה הוא כזה סנוב ומכוער... הוא עושה מין פרצוף כזה לעדן שתאהב אותו ותנשק אותו... וזה....... והוא גם מה-זה חנפן ונצלן והחיוך שלו הוא מהצת והפה עולה למעלה. איזה מכוער.... אבל בפרצוף שלו בגלריות לא רואים את זה אבל בסידרה כן רואים. אבל אם תיסתכלו עליו טוב ותיכנסו ממש לטלוויזיה כדי שתיראו למה אני מיתכוונת. ומי שחושב כמוני אבל בידיוק כמוני שישלח לי הודעה ונרחל עליו ונישאל עליו כל-מני שאלות. (אבל אני מתכוונת שהוא ככה רק בסידרה אבל אני לא שונאת אותו באמת. אבל רק בתור השחקן שהוא.

למעלה