אני רק שאלון

• פותח הנושא 2DH
  • פורסם בתאריך

2DH

New member
../images/Emo32.gifאני רק שאלון../images/Emo140.gif

לאחרונה שמתי לב שיש יחסית הרבה אנשים חדשים בפורום (וגם מזמן לא היה שאלון שנועד להכיר את האנשים בפורום) אז החלטתי שהגיע העת לחבר שאלון הכרות קצרצר
שם
דמות אהובה בסדרה
זוג אהוב בסדרה
מתי ואיך התחלתי לראות ימי
סיפור עלילה אהוב (כן, זה קשה אפשר יותר מאחד...)
כל דבר נוסף שבא לכם לחלוק...

2DH

New member
אני אתחיל ../images/Emo13.gif

שם ורד
גיל 21
מקום מגורים ירושלים
דמות אהובה בסדרה מרלנה
זוג אהוב בסדרה ג'ון ומרלנה
איך ומתי התחילתי לראות ימי בתחילת ארמיד התחלתי לראות , ראיתי איך מרלנה עמדה לצידו של ג'ון , התאהבתי במרלנה ובדידרה ... ומשם אפשר לספור על יד אחת את הפרקים שהפסדתי. גם ראיתי סיפורים ישנים (כל מה שיש בו מרלנה בערך)
סיפור עלילה אהוב באמת שניסיתי לחשוב על אחד , אבל התשובה הכי נכונה תהיה כל סיפור עלילה עם מרלנה ואני באמת ובתמים לא מסוגלת לבחור אחד

guess who20

New member
אני אמשיך...

שם: לאון גיל: 21 מקום מגורים: חדרה דמות אהובה בסדרה: סמי בריידי זוג אהוב בסדרה: הופ ובו בריידי מתי ואיך התחלת לראות ימי חיינו: בערך בגיל 14...לא זוכר...היה לפני שנים!! סיפור עלילה אהוב: החלפת התינוקות ( זה מה שקופץ לי למוח מהאירועים שהיו לאחרונה...כמובן ללא עלילת הרוצח)

יאללה

שם: טניה גיל: 18 מקום מגורים: מעלה אדומים דמות אהובה בסדרה: סמי
זוג אהוב בסדרה: פעם היה לוקאס וסמי... אבל לאחרונה בארה"ב הם דיי מתו בשבילי מתי ואיך התחלתי לראות ימי: התחלתי לראות מתי שסטפנו והופ היו כלואים בטירה סיפור עלילה אהוב: אין לי שמץ, אממ.....האמת שאני מרגישה ש"הסיפור של סמי במשך השנים" זו העלילה האהובה עליי

hillator

New member
עונה

שם: הילה גיל: 20 מקום מגורים- ראש העין\חיפה דמות- סטפנו זוג- ג'ק וג'ן התחלתי לראות-בשטן סיפור אהוב-ארמיד

KOBEMANIA

New member
"רק על עצמי לספר ידעתי"

קובי 22 חולון קייט קיראקיס לא אוהב זוגות בסדרה נכון להיום צופה כבר הרבה שנים עוד מימי "אחוזת בלאנש" ואפילו לפני.....לא זוכר מתי התחלתי אבל זה היה מ-ז-מ-ן עלילה אהובה? הנסיכה ג'ינה? עם כל הציורים המזויפים זה היה מאד מרתק גם העלילה הנוכחית מאד מסקרנת ותמוהה דבר נוסף? ראיתי שכולם פה אוהבים את מרלנה........פלאש ניוס........אני סולד ממנה היא מעצבנת בטירוף.

Days Eden

New member
גם אני אחזור לעניינים..../images/Emo103.gif

שם:עדן גיל:19 מקום מגורים:לא ממש סגור על זה אבל ברגעים אלה אילת דמות:באמת צריך לשאול?טוב נו..בשביל החדשים-סטפנו ופיטר זוג:פיטר וג'ניפר מתי ואיך התחלתי לראות:בדיוק ביום שטוני הרג את עצמו בארמיד..לא זוכר איך ממש התחלתי לראות.. סיפור עלילה:מייסון בלאנש,ארמיד כל דבר נוסף:אין לי ממש..

אוקי...

שם: שביט. גיל: 21 מקום מגורים: נתניה דמות אהובה בסדרה: סטפנו. זוג אהוב: אין כל כך משהו שאפשר לחשוב עליו, אפילו אחרי החודש האחרון והחיסולנים האחרונים אין כבר הרבה אפשרויות..חח מתי ואיך התחלתי לראות ימי: אם אני לא טועה משנת 96, קצת לפני ימי אחוזת בלאנש, עם פיטר, סטפנו, סלסט, ג'ון, מרלנה, וג'ינה. סיפור אהוב: הסיפור הכי מותח היה באחוזת בלאנש לפי דעתי כשסטפנו החזיק את ג'ון כלוא ועשה לו שטיפות מוח כל הזמן כדי להשיג את מרלינה. צופה בסדרה משהו כמו 10, 11 שנה...

hillator

New member
שמתם לב שכולנו התחלנו

בערל מאותה תקופה? וכולם פה בערך באותו גיל?

avivmalka1

New member
טוב עכשיו תורי...

למעשה עד כה אני הכי "זקנה" כאן. שם: הילה גיל:30 (בעוד שבועיים בדיוק) מקום מגורים: חדרה דמות אהובה בסידרה: מרלנה זוג אהוב בסידרה: ג'ון ומרלנה לפעמים גם בו והופ מתי ואיך התחלתי לראות: התחלתי לראות בשנת 1994 בדיוק כשהסידרה הגיעה לארץ. הצלחתי לפספס כמה פרקים (צבא, חתונה, ילדים וכו') אבל תמיד דאגתי להתעדכן. למרות שגם כשמפספסים כמה פרקים תמיד נשארים בעניינים. סיפור עלילה אהוב: יש כ"כ הרבה שקשה להיתפס על אחד במיוחד. (יש גם כמה לא אהובים ולא הגיוניים כמו הדיבוק של מרלנה, הרציחות וכו'). תודה על הזמן והסבלנות, הילה.

avivmalka1

New member
לפי זכרוני הטוב....

זה היה בשנת 1994 אבל מה זה משנה העיקר ששתינו צופות מההתחלה.

abcd80

New member
כן היו אחלה פרקים!

עכשיו אנחנו בפרקים של 2003 והתחילו כאן לשדר בפרקי 1993 מה שאומר שעברו כבר עשר שנים בדיוק וזה היה בשנת 1996 ואני זוכרת את זה היטב כי הייתי אז בכיתה י' כשהתחילו לשדר. בשנת 1994 בכלל היתה צעירים חסרי מנוח האופרת הסבון היחידה ששודרה בכבלים.. (איכס!)

מזי123

New member
אני..

שם:מזי גיל:14 מקום מגורים:נתניה דמות אהובה:לורן כמובן!(קייט) זוג אהוב:ג,ק וג'ניפר מתי ואיך:לפני בערך שנתיים,שיעמום בפסח כשקייט הצטרפה לבייסיק בלאק אני חושבת חח עלילה:אין ממש כי התחלתי לראות בערך את החלפת התינוקות...

abcd80

New member
../images/Emo26.gif

דרום דמות אהובה בסדרה
יש כמה.. ג'ניפר, ג'ק, סמי, לוקאס ועכשיו גם בוני בייחוד אחרי העימות שלה עם הרוצח
זוג אהוב בסדרה
סמי ולוקאס למרות שהם עוד לא ממש ביחד ניתן לראות איך הם כ"כ חמודים עם השנאה ההדדית שלהם..גם ג'ק וג'ניפר מתי ואיך התחלתי לראות ימי
התחלתי לצפות ממש בפרקים הראשונים של 1993 ששודרו בארץ בשנת 1996 (היי, זה כבר עשור !) זה היה כשעוד הופ לא היתה בסדרה ובו בכלל היה מאוהב בקרלי שנקברה בחיים ע"י ויויאן המטורללת..וג'ון בימים הטובים שלו כשהוא התאהב בקריסטן , והטינס הטובים סמי לוקאס אוסטין וקרי..איזה ימים! התחלתי לראות מרוב שיעמום כי זה היה בשעה 14:50 השעה שחזרתי מביה"ס ואכלתי מול הטלביזיה וזפזפתי בערוצים עד שנתקלתי בסדרה הזו ומה שהכי משך אותי זה היה הסיפור ההזוי של קרלי וככה התחלתי לצפות.. סיפור עלילה אהוב (כן, זה קשה אפשר יותר מאחד...)
עלילת ארמיד, העלילה של קרלי שנקברה בחיים, עלילת השטן ובנתיים עלילת הרוצח הסדרתי. כל דבר נוסף שבא לכם לחלוק...
מרלנה! היא חייבת להיות פחות קדושה מעונה ולהתחיל אממ לעשות קצת שטויות מהצד.. כבר נמאס לי לראות את מרלנה וג'ון מתמרחים אחד על השני כאילו אין מחר?

KOBEMANIA

New member
תשמעי,פתחת לי את הזיכרון!

ויויאן אוסטין קרי וואוו כמה שכחתי זה לא יאומן........

למעלה