אני צריך עזרה ...

andrew161

New member
../images/Emo32.gif אני צריך עזרה ...

אני צריך לכתוב על עצמי בספר מחזור ואין לי מושג מה לכתוב... אם מישהוא פה יוכל לעזור ולהמציא משהוא זה יהיה מעולה... אז אני ארשום על עצמי כמה דברים ומי שירצה שינסה לכתוב משהוא כי אני ממש גרוע בזה...זה צריך להיות עד 5 שורות קצרות ואם אפשר איזה פאנץ' ליין מצחיק כזה בסוף... אפשר גם איכשהוא לקשר לתיקים איכשהוא 1)תמיד יש לי mp3 ביד 2)כמו שאתם יודעים אני מעריץ גדול של "תיקים באפלה" ו-"באפי" 3)אוהב סרטים בכלל(יש לי טעם די טוב) 4)אני עוזר לכול מיני ילדים בבית ספר אם זה משהוא שאפשר להוסיף... 5)יש לי חוש הומור די מוזר שלא כולם קולטים תמיד.... תודה לכול מי שעוזר....

אפשר עוד כמה פרטים?

למשל אם יש נושא מסויים שסביבו הספר נע? למשל אצלנו בתיכון כל כיתה לקחה איזה נושא אצלי הכיתה בגלל שהיינו מופרעים לקחנו גן חיות וכל אחד היה סוג של חיה שאפיינה אותו ודרך טיולה של המורה (שאותה ייצגה נמלה) היא עברה בין הכלובים ותיארה כל תלמיד.

andrew161

New member
יש לנו נושא מרכזי

זה מין "בית שעשועים" כזה כול דף הוא חדר אחר כמו:קזינו,מועדון,קולנוע... אני בקולנוע אבל לא צריך לשלב את זה ממש.... אהבתי את רעיון הגן חיות...היינו צריכים ללכת על זה...

muldercrushed

New member
לא שאלתי...

אבל סתם לידע כללי-אני אוהבת את הכתיבה של מילים בסינית... יש לי גופיה עם אותיות בסינית...

גם אני אוהבת

ולכן קיעקעתי כזה על הגוף כמובן שיש הרבה מעבר בסיפור הקעקוע הזה אבל הסינית ממש שפה מדהימה..

טוב מנסה בכל כוחי

שי הואשם באחזקת MP3 קשים אבל יצא כמעט זכאי כי הוא חי בסרטים מסתובב לו עם לוחמת ערפדים מה שגרם למאלדר וסקאלי לפתוח לוכמה תיקים. היום הוא מבצע עבודות שירות בעזרה לילדים. זה בסדר? אפילו הצלחתי לחרוז את המשפטים... (אני לא ממש טובה בכתיבת ספרי מחזור)

andrew161

New member
ווואוו זה פשוט...

מעולה!!!אהבתי ביותר.... את ממש מוכשרת... וכול הכבוד שזכרת את השם שלי!קיבלת נקודות...

andrew161

New member
דרך אגב...

אני לא יודע את השם שלך..חיפשתי בשירשור ההכירות שעשינו פעם וגם לא היה...

אהבת?

זה הכי חשוב.. ולי קוראים עינת.. למרות שבמקומות מסוימים קוראים לי המופרעת שאוהבת את מאלדר אבל זה רק במקומות מסוימים.

למעלה