אני עייף....

THE sky angel

New member
אני אסביר לך... :)

לצ'אט בד"כ אף אחד לא נכנס, אז אנחנו מידי פעם קובעים יום ושעה מסויימת ונכנסים כולם, בזמן מוגדר... אם אתה רוצה לעשות משו- תגיד יום, ושעה שבא לך, וננסה להיכנס! :) אני בטוחה שכולם ישמחו :))

חחחחחחחח איתמרי!

עוד לא הלכת לישון?! אתה תהיה עייף לסיני! ובקשר לצ'אט- כמו שמורצ'וק הסבירה לך- אנחנו קובעים מדיי פעם פגישה שם אתה מוזמן לעקוב ולראות מתי יש להצטרף אליינו:)

kedeman

New member
../images/Emo32.gif אני עייף....

הבנתם את משחק המילים?? לא? חבל... בכל אופן.... שמתם לב שהפורום החליף צבע???? סוף סוף נגמרה החסוף של סלקום עליו!!!!! ד"א... חשבתעי על זה... אנחנו יכולים להציע לתפוז באופן עקרוני שיהיה לפורום ספונסר קבוע ואז הוא יכול להחליט על חלק מהעיצוב של הפורום, הפרסומות, הצבעים שלו

חח.. למישו פה מששעעממםם ../images/Emo13.gif

לפחות אתם לא לומדים למתמטיקה...
בעעע.. שיהיה לי בהצלחה מחר

חחח בהצלחה....

אגב, לפי החתימה שלך את אוהבת את שטראובר, והוא אסתבך היום בקטטה עם אוהד. (גם מכבי הסתבכה, אבל זה סיפור עצוב ואחר.)

תראה... תראו..../images/Emo13.gif

חוץ מהעובדה שאני "אוהבת את שטראובר" (מה שגם לא הככייי נכון...) אני גם אוהדת של מכבי... אני לא מהמפגרות שילכו וידברו על זה רק כי הן למדו שיר אחד של מכבי או היו באיזה משחק אחד...
בקיצור, יש לי מושג מה קורה שם..חח.. תודה
(ואגב, למרות שיש לי מושג מה קורה שם- אני לא אתחיל לדבר על זה בשוווםםם אוופפןן... לא על כדורגל לעומק לפחות...
)

מה אתה אומר?! ../images/Emo13.gif

לרגע לא חשבתי שלא...
לפחות אותנו לא עוזבים.. בוא נגיד שעד שכבר אהבתי מישו אחד-אפק, גם הוא הולך...
שיהיה בהצלחה
לפחות אני לא רוקדת לי עם כסאות מסתובבים ומוחאת כפיים!!!

חחחח

אותנו עוזבים אבל באים חדשים.... ולנו לפחות לא נותנים בעיטות בראש, ומכות לאוהדים חחח ונעמה בישיבה הבאה תעשי אותו דבר... חחח כמו איזה מפגרים נראינו... וגם תאכלי עוגה ותדברי תוך כדי חחחח

טוווב.. חדדללל כדורגל ../images/Emo9.gif

(אגב, אני לא אוהבת את האוהד הזה.. טיפש
) בככלל מקרה, אל דאגה גיאצ'וק, אני אוכל המוווןן עווגגוותת
אבל ישיבה הבאה זה יהיה משוכלל!!! הריקוד יהיה מהיר יותר והכסא יסתובב 360 מעלות!! אתה תראה...
אגב, כל דבר שאמרתי אחר כך- יצא לי את הקול הזה שהיה לי אוכל בפה..חח..

חחחח

וגם יהיה הרבה יותר מקום.. אני מקווה.. ואני ידאג לזה שיהיו עוגות וגם דיאט קולה!

fresh mishmesh

New member
מישהו נוסע להופעה של כוורת בניצנים?

אנחנו עושים שם חצי מפגש מש"צים, אבל יהיה נחמד לפגוש גם אנשים אחרים מהפורום, אם יש כאלה... למי שלא הבין- אני מדברת על הפסטיבל של קולה...

kedeman

New member
עומר לא יהיה שם

הוא הגיע למסקנה שבשביל כרטיסים חינם זה יקר לו מדי (כל הנסיעות) אז הוא לא מגיע אבל נתן לי 3 כרטיסים!! אז אני אהיה שם!!!!

מה?!?!? מתי יש הופעה של כוורת!!?!!

מי מה מו למה איך?!!!!?!?!? או קי... מתי יש הופעה של כוורת ואיך אני יכול להשיג כרטיס חינם......?

למעלה