אני עוזבת...

רגע של פרגון חברים

תודו שקיסי חסרה בפורום, ודיי מצ`עמם פה בלעדיה... אני רוצה הרגע לראות שרשורי הצדעה ופרגון לקיסי ואני אתחיל.... היא מוסיפה הרבה צבע פה בפורום, תמיד יש לה איזה מילה טובה עם חיוך נצחי.... ויש לי הרבה כבוד אליה (אפילו שהיא קוראת לי זרחוני)... יאללה קדימה

kiss 18

New member
תודה, אל תטרח... תגיד,

אתה לא רוצה שאני אקרא לך זרחוני??? דרך אגב, השם שלך עדיין אצלי, לא שכחתי..don't worry be happy...

את יודעת.....

שאם אני אקרא לך בניק שלך, באותו משקל של זרחוני, זה לא ישמע טוב, ואפילו קצת פרובוקטיבי....

kiss 18

New member
חחח אז תיקרא איך שאתה רוצה...

העיקר שכולם יהיו מרוצים...

kiss 18

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifהיי חברים...../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

מה שלומכם/ן??? איזה שבת מדהימה היתה לי... במקום משגע, זה היה שבת שבע ברכות בדרום עם המשפחה המורחבת, והכלה (המדהימה!) כ"כ חמודה שחבל"ז...האמת שכשדיברתי איתה הרגשתי שאני מדברת עם עדיין דוסית (ברצינות!) וזאת מחמאה, (גם בשבילה כמובן!) לא יודעת אבל היה לכן את אותן היציאות!! חחחח הם כבר בני 28 בערך ועכשיו התחתנו, תאמינו לי חברים אל יאוש!! אח"כ היינו בטיילת שם, ובחוף הים (אגב, יש מדוזות
!!) עוד אתמול עשינו על האש, (עוד שבע ברכות) עזבו את זה שהלך לי היד מלחתוך סלט...לא רוצה לשמוע בחיים את המילה עגבניה!! והיה שמייח כ"כ... ואייי איך נהננו... אולי אעלה לכם יותר מאוחר תמונות... רק בשמחות! קבלו סרטון חמוד פה (מקווה שזה עלה...) יומקסים לכולם!!
kiss

kiss 18

New member
תהנו המון... מה שכן, אל תחשוב שאני אבוא לחתוך

סלט...

למעלה