אני סבתא!

../images/Emo32.gif אני סבתא!

לא, אני לא סבתא. אבל אני זועם. ואני לא מתכוון ללכת לפורום 877 ולפרוק את זעמי. תנו לי רגע. גרטה הכלבהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה. זהו, סיימתי. חצופה, מי היא שתפתח פה ועין רעה על סמי החמודה? עכשיו באמת סיימתי.

S c a r l e t t

New member
חחח../images/Emo6.gif

למה בעצבים?? העיקר שהורדת הכל מה
Lol ואם כבר פתחת אופטופיק, ננצל אותו כדי להתלהב קצת- עוד 4 ימים אני טסה לפראג

girlontop

New member
ביץ'!

תתלבשי חם, אני חושבת שקריר בתקופה הזאת
. הייתי הורגת בשביל כמה ימים בלונדון עכשיו. או ברלין. או פריז. או רפיח (מחסום ווטש, היר איי קאם!). תעשי חיים ואל תשכחי להקליט את הסדרה

S c a r l e t t

New member
../images/Emo9.gif

קריר מאוד, 3- מעלות
אבל למי אכפת!!! השאלה היא, אם יש טעם להקליט?? מה אתם אומרים...??

לינה18

New member
לסיגל-חופשה נעימה

ושתהני בפראג לפחות כמוני!(הייתי שם לפני איזה שנה וחצי).

S c a r l e t t

New member
תודה לינה ../images/Emo25.gif

פראג באמת יפה כמו שאומרים?? (אם יש לך המלצות אני אשמח לשמוע...במסרים אם בא לך)

איזה כיף לך!!!!

אני הייתי פעמיים בפראג, כולל בקיץ האחרון. כדאי לך מאוד ללכת למסעדה שניקראת "u shveiku", היא נמצאת בצד השני של הגשר הצמוד לגשר קרלוב (אם את עומדת עם הפנים לגשר קרלוב, אז זה הגשר הקרוב אליו בצד שמאל). תחצי אותו ותמשיכי ישר עד שתגיעי למדרגות שיש עליהן פסלים. שם תפני ימינה, והמסעדה ממש על הפינה. אחלה אוכל, לא תפסידי! חוץ מזה, תשתדלי להישאר במלון במרכז, כי כל האקשן זה בלילה. תהני, זו באמת העיר הכי שווה בעולם!!! (אחרי סן פרנציסקו, אולי....)

לינה18

New member
אני רואה "ימי חיינו" מדי פעם

וגם אני בצד של סמי. כך שאני יכולה להיזדהות עם זעמך. גרטה פשוט צבועה. בכלל הן קצת מזכירות לי את ברוק וטיילור(ונחשו מי זאת מי?
).

ואמא שלי תמיד נגד סמי

תמיד כשאנחנו מתווכחים, איכשהו יוצא שסמי רעה. אני מודה - היא אכן עשתה דברים רעים בעבר אבל מי מאיתנו לא היה מתבגרת בולמית שנכנסה להריון ושיקרה לגבי זהות האב למשל?

לינה18

New member
לא הבנתי למה היתכוונת במילים

"מי מאיתנו לא היה מיתבגרת בולמית שנכנסה להריון ושיקרה לגבי זהות האב?"

Shiri from the block

Active member
הוא התכוון שיעני סמי היא הייתה מתבגרת בולמית שנכנסה להריון ושיקרה לזהות האב.. אז הוא הצדיק ככה את סמי, שיעני כולם היו ככה פעם..

238

New member
../images/Emo6.gif

בס"ד ולמאותגרים סבונית מביננו-מי זו גרטה???

Shiri from the block

Active member
../images/Emo6.gif יש פה משו קצת מוזר../images/Emo6.gif כי אני דווקא נגד סמי../images/Emo6.gif ולמרות שלא ראיתי ימי חיינו הרבה זמן, אבל ממה שקראתי פה ושם, אני בהחלט מצדיקה את גרטה!!!! סמי הזאת יותר מידי מרושעת!!!! היא שיקרה מיליון פעמים, תיחמנה מיליון פעמים, היא פשוט בנאדם רע../images/Emo70.gif וסמי בכלל לא דומה לברוק! ברוק לא הייתה מרשעת! היא עשתה דברים לא נכונים ושיקרה אני יודעת, אבל היא אפילו לא קרובה להיות מרשעת כמו סמי.. וזהו../images/Emo9.gif, לשם שינוי אני מצדיקה את "הקדושות" הפעם../images/Emo3.gif

לינה18

New member
../images/Emo12.gifלא מתאים לך שירן

אולי בגלל שסמי לא יפה כמו ברוק?
חוץ מזה, את בכלל רואה "ימי חיינו"?

Shiri from the block

Active member
חחחחח אני ראיתי פעם לפני איזה שנה וחצי בערך, אבל עדיין המשכתי לעקוב ולקרוא אחרי התקצירים וכל זה, ואני פשוט יודעת את ההתנהגות של סמי, אז איך שהיא התנהגה כשאוסטין וקרי היו מאוהבים, וכל הדברים הנוראים שהיא עשתה, וגם אחר כך, והקיצר, אני יודעת שהיא רעה, גם היה כתוב בפנאי פלוס של שבוע שעבר נראה לי שרשמו לאוסטין להתעורר ולראות עד כמה סמי הזאתי תכמנית ושקרנית, והם צודקים, כי אני מכירה את הסגנון שלה, והיא רעה.. ואני לא-לא אוהבת אותה רק בגלל שהיא לא יפה../images/Emo6.gif לדעתי היא מאוד יפה../images/Emo70.gif לא יפיופה או מדהימה כמו ברוקי שלי../images/Emo99.gif אבל עדיין מאוד יפה :) פשוט ההתהגות שלה כבר ממש עברה את הגבול(למרות שגם ברוק קצת עברה את הגבול מידי פעם אבל בגלל שאני כבר מאוד אהבתי אותה לפני זה לא הפריע לי../images/Emo3.gif)

למעלה