רוצים להרוויח כסף קל ומהיר בכיף?!?!
אם תקדישו 5 דקות לקרוא את ההודעה הזאת, תוכלו להרוויח אפילו 10,000 שקל !!! אני מצאתי את הדרך הכי מגניבה לעשות כסף קל ראיתי את זה באיזה פורום! הדרך עובדת כך, אתם משלמים על שימוש בתיבת הדיוור של כמה אנשים, ולאחר מכן מפיצים את ההודעה הזו כל מה שצריך לעשות זה לשלוח 500,000 שקל ל4 אנשים וזהו! אתם שולחים לכתובות שנמצאות למטה סכום של חמש מאות אלף שקלים, במעטפה רגילה, ועם פתק עליו כתוב, "הוסף אותי לרשימת הדיוור שלך". התשלום הופך את העסק לחוקי מבחינת חוק הגנת פרטיות, וחוק שימוש בשרותים פרטיים. לאחר ששלחתם, מותר לכם להפיץ את ההודעה הזו בכול פורום, קבוצות דיון וכו´... קימות באינטרנט כמעט מיליון קבוצות כאלה. לכם יספיקו 999,999 כדי להפיץ את ההודעה אתם לוקחים את ההודעה המקורית ושמים את שמכם וכתובתכם במקום האחרון ברשימה כך שהראשון יוצא מן הרשימה והשני הופך להיות ראשון וכך הלאה... עכשיו איך זה עובד... נגיד שהפצתם את זה ב850,000 פורומים ורק 2 אנשים הגיבו, (אחוז קטן מאוד...) אתם מקבלים חמישים שקל, ו10 האנשים האלה הפיצו את ההודעה עם שמכם בעוד 18,000 פורמים ורק 4 איש הגיבו (שוב, אותו אחוז קטן) אתם מקבלים 500 שקל !!! וכך הלאה והסכום הבא יהיה 5000 שקל !!! אני אישית הרווחתי כבר 73.25 !!! (לא צחוק) זה קל ופשוט וכול זה תמורת 4 דולר בערך !!!!! נשלח אלי כמעט כל יום מכתב עם כסף! כן כן אני יודע מה אתם חושבים שזו עוד איזה מתיחה סתם איזה הונאה טוב זה מה שאני חשבתי בהתחלה ואז אמרתי לעצמי מה איכפת לי לנסות?! אז שלחתי והנה אני היום, צעיר בלי עבודה בחופש שמרויח יותר מכל החברים שעובדים וקורעים את התחת שלהם! איזה כיף לי! אז כך מה שצריך לעשות זה לשלוח את הכסף לשלוש כתובות הנ"ל 1- יניב מושב קריעת תחת, צה"ל 2- אדידס , ליד המחשב 32 תל אביב. 3- אושר, אצל הבויפרנד 4 , חולון 4- שרון , רחוב הגיבורים 5 , תילדה 5- חסה, שוק הכרמל, שוק הכרמל 6- שחור, שחור 4 , שחורי 7 - אפי, צביקה 8, פיק 8 - מורגי, דרך השלום 2 9 - דנץ, מעלה החרמן 12, אוסטרליה 10 - עוד אנשים מהפורום שיוספו ברגע שיצעקו ששכחו אותם. ולצרף דף לכול הכתובות שבו כתוב צרף אותי לרשימה עם שם כתובת וטלפון וזהו! ואז כדאי להתחיל להרויח כל מה שצריך לעשות זה להתחיל לפרסם את זה בעוד פורומים ולספר לחברה ! זה הכל אני הרוחתי כבר המון ואני ממליץ לכולכם להצטרף!!!!!!