אני מפורסמת!!!!!!!!!

Ez sLeeP

New member
אגב סלברטיז...

שגיא קידר,
נצרת עילית
... קשר לדקלה קידר?
אגב דקלה קידר.. ראיתי לא מזמן ספר מאת דקלה קידר. שעשע אותי. צירוף מקרים?

DesertRose1

New member
../images/Emo32.gif לכתוב קצת אקשן...../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif ../images/Emo11.gif

אוהבים לכתוב?
אוהבים אקשן?
אתם מוזמנים לכתוב פעם בשבוע בכל שבוע מאמר/סיפור, מה שבראש שלכם שקשור לאקשן!
מדי יום יכתוב מישהו אחר, ולכל אחד יהיה יום קבוע משלו
מי שמעוניין יכול לפנות אלי במסר אישי
, ומי שלא, מוזמן ליצטרף לפורום!
פורסם בהתאם לאישורי הפרסום

oooooOFIR

New member
חחחח... שוקולד מריר

שירה תעשי לי ילדות (לא שכאלה שאוכלות שוקולד מריר כשהן בדיכאון)

U n i c o r n

New member
עושה לך ילדות../images/Emo70.gif

אבל לא כאלה שאוכלות שוקולד מריר כשהן בדכאון:)) אלא בנות פקצות שמחות כאלה אוקיי?

oooooOFIR

New member
../images/Emo32.gif עבר עלי לילה מדהים

ממש הרגשתי "איך האור ניכנס לי דרך הבגדים". סיימתי את המשחק הזה סוף סוף. עשיתי את זה, פשוט בשנייה, אולי עם קצת חרטות. אבל יצאתי חזק יותר, שלם יותר. קצת פחות שקרים על הלב. חסכתי מעצמי יום דיכאון פעם בחודש אפשר לומר. העלתי את הכל על פני השטח, היא הייתה בשוק, וקצת גמגמה כי הרסתי לה את המשחק. מהיום אני עושה הכל דוגרי, איך שצריך, אומר את כל מה שאני מרגיש. אני לא מבין ממה פחדתי עד עכשיו. אני יודע בעצם. אולי פחדתי להיכנס למערבולת שלה. פחדתי שאחרי שאני אצא ממנה אני יהיה יותר דפוק. אבל לא ניסחפתי, היא פתאום ניראתה לי כמו ילדה קטנה. היא פשוט ישבה בשקט ולא ידעה מה לומר. היא החליפה צבעים ממבוכה, צבעים שלפני שהתחלתי לדבר היו שלי. מחוץ למכונית היה גשם היה כבר 2 וחצי בלילה, שנינו בתוך המכונית. אני מנסה לגרום לה לדבר וכמעט מצליח, מה לעשות יש אנשים שהם פשוט דפוקים. אז אני לא יכול להתאפק יותר, וזורק לה חצי אמת לפרצוף. הלילה היא לא תישן, ואני מרגיש חופשי. לגל: תגיד אתה עורך תוכניות רדיו? היום נסעתי ללימודים ושמעתי אחד אחרי השני את אבנסנס -מי אימורטל, עברי לידר -בוא, בלאק אי משהו שאט אפ. אאחרי זה קצת נהרס הכל כשהיה ראיון עם דיקלה קידר הפוסטמה והזונה במשרה חלקית. עושו לה משחק אסוציאציות ואמרו לה "אהבה", היא ענתה "אורן" עצרתי בצד את האוטו להקיא. היא גם קצת קיללה את קמילה ויוגב.... ואחרי זה החצופה עוד שרה את בוא. אין לאנשים בושה היום... טוב אני הולך לישון, היה יום קשה, קשה...

למעלה