אני...... אמממ

Bad Girl 15

New member
../images/Emo32.gifאני...... אמממ ../images/Emo10.gif

טוב, זה קשה לי לכתוב את זה עכשיו גם יומיים אחרי המקרה אבל סוף סוף בצורה נפשית אני כותבת את זה ומוכנה להגיד לכם ש..אממ לפני יומיים ניתקתי את המודם והוא לא אצלי..וזה כי... כי פשוט הלימודים האלו לא מסתדרים לי כל כך עם ההנאות בחיים ... :( והאינטרנט זאת הסחת דעת מאוד גדולה וגם הפורום בעיקר.... בדר"כ בצורה טובה אבל בחודשיים הבאים אני חייבת את זה לעצמי ולסיים את הביצפר המפגר הזה... ולהתחיל לחרוש ללימודים המפגרים האלה... :( טוב אז בלי שהייה רבה פה אצל ידיד, אני אגיד ביי ביי זמנית..רק זמנית... וזהו...אגב, הרעיון עם הריפים ממש טוב... :) ועמית ותומר מעבירה לכם את האחריות על הניהול על הקומונה.... ביי אנשים.. i'll be back..hopfuly soon

AeroTom

New member
אוי...../images/Emo10.gif נתגעגע

אבל אם החלטת כזא תהחלטה כנראה שאת יודעת מה טוב לך. אבל נחכה פה בקוצר רוח לשובך לפורום. מקווים שזה יהיה במהרה!! אל תעזבי אותנו להרבה זמן,נטלי! ובהצלחה בלימודים...

Aerochick

New member
oh nooooo but,

אני אתגעגע אני חושבת שזה באמת טוב שתתרכזי בלימודים ולא להימרח באינטרנט(אל תיקחו את זה אישי)..וגם עכשיו אח שלי העביר את המחשב שלו בעע לחדר שלו מקודם זה היה בסלון כל הזמן נמרחתי עליו אבל עכשיו פחות..:),תחזרי מהר..:)

SaintJohn

New member
תחזרי מהר, נטלי!../images/Emo140.gif

מי כמוני יודע שהלימודים והאינטרנט לא ממש מסתדרים אחד עם השני, אבל תהיי בטוחה, נטלי, שנתגעגע אליך וכולנו תקווה שתחזרי אלינו במהרה ועם ציונים טובים! Go get'em!

למעלה