אמ..

Sacred Lie

New member
../images/Emo32.gif אמ..../images/Emo80.gif

מקורה? טוב ליאור, לא פתחת שנה, ואת גם לא עונה במסן. אז פתחתי, את לא כועסת נכון?
אז, בואו נקבע איזה מפגש צ'אט?זה יהיה מגניב, פשוט נקבע יום ושעה וכולנו נכנס יאללה ? :D טוב תציפו

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif למה לא פותחים את הדמות השבועית?

אוף, פעם שעברה פספסתי את אמט ;;

UnReAcHaBle 12

New member
ואווו

ממש פעיל פהXD אני כבר לא רגילה..99% מהפורומים שאני עדיין בהם מתעדכנים פעם בשנתיים. וכאן פתחתי הודעת חדשה אתמול והיא כבר צנחה לעמ' 2. זה כיףXD

Emergency Exit

New member
חח סורי,../images/Emo125.gif../images/Emo41.gif

לא היה לי זמן.. אז זה בסדר!D: ~חהחה מקפיצה את השירשור. אני מקווה.~

Emergency Exit

New member
היי, כנסו. דחוףףףףףףף צריכה עזרה!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אנחנו לומדים Poem באנגלית, ואנחנו צריכים לעשות משהו יצירתי (במקרה שלי: ציור) על השיר. להלן , השיר Hope is the thing with feathers That perches in the soul, And sings the tune--without the words, And never stops at all, And sweetest in the gale is heard; And sore must be the storm That could abash the little bird That kept so many warm. I've heard it in the chillest land, And on the strangest sea; Yet, never, in extremity, It asked a crumb of me. סתם מעפן אבל זה כמו ציפור הנפש, ואנלא יודעת מה לצייר. נראה לי שיש פה כמה יצירתיות אחושרמוטה אז בבקשה תעזרו לי כי זה בונוס וזה חשוב לי

orw93

New member
אני אמרתי לך../images/Emo205.gif

עם הרעיון שלי תקבלי 110!!XD

Emergency Exit

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifיא זבל! תעזרו לי.../images/Emo7.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

orw93

New member
לא כיף../images/Emo69.gif../images/Emo205.gif

אבל באמת שזה רעיון טוב. אני באמת יצירתית לאחרונה

orw93

New member
מה הזלזול?../images/Emo12.gif../images/Emo205.gif

אני אחראית על הפקת נוער לטו בשבט! ואני מעצבת את הסווצ'רט לסמינר שכב"ג!! ואני נוסעת לפורום יו"רי נו"ק ארצי ואני אפילו לא יו"ר! ויו"ר נו"ק זה תפקיד שדורש המון יצירתיות!!! זה המון יצירתיות!!

Emergency Exit

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אבל הרעיון שנתת לי זה כמו שיגידו לי "תציירי משהו מוחשי" ואני אצייר תחת! XD

Johnni456

New member
חחחחחחחחחחXD../images/Emo79.gif

המורה שלי למוזיקה ביסודי כל הזמן הייתה אומרת "שקר וכזב"XD

למעלה