אמ..

orw93

New member
יופי, את משווה אותי למורה ביסודי?../images/Emo69.gif../images/Emo205.gif

Fall Out Liel

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo168.gif

נכשלתי במגן במתמטיקה
הוא היה ממש קשה, רוב הכיתה שלי בטח נכשלה, עכשיו יום שלישי שזה יום חופש לפני הבגרות אני צריכה לבוא בשמונה ורבע בבוקר לעשות חוזר וזה כ"כ מבאס!!#$%#$^@^&

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo201.gif

מקווה שהחוזר יילך יותר טוב.
איזה מקצוע מיותר בחיי, אני כ"כ שונאת אותו. נמאס לי לנסות ולא להצליח. (טוב האמת שאני לא עד כדי כך מנסה אבל באמת שניסיתי אתמול והיום. XD)

Fall Out Liel

New member
תודה ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

באמת מקצוע מיותר עם כל הטריגונומטריה והמערכת אילוצים וכל שאר הזבל הזה, מי באמת משתמש בזה בעתיד חוץ ממורות מתמטיקה?! ~.~ ובהצלחה גם לך

Black Inside

New member
איזה שאלון עשית? ולא נורא, יש מועדי ב' לא?

אני בטוחה שתצליחי בפעם הבאה

Fall Out Liel

New member
חח תודה לכן ../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

צחקו צחקו אבל אני כולה עושה את 002
אין, זה פשוט מקצוע שאני לא טובה בו, ריאליות זה לא הצד החזק שלי, אני יותר טובה בהומני [לא שבהיסטוריה הלך לי יותר טוב, אבל זה כי לא מעניין אותי לדעת מה הצרפתים עשו בחופשת הקיץ שלהם
]. האמת שזה לא כ"כ קשה, הבעיה היא הבעיות המילוליות האלו שצריך מהן להוציא כל מיני משוואות זה מה שהרבה אנשים נכשלים בו [חוץ מהאלו שעושים איזה 200 יח"ל ועושים חוזר כי הם קיבלו 99]. בהצלחה למי שעושה את הסיוט הזה, מי ייתן והמתמטיקה תיכחד מהעולם [חוץ מהחיבור, חיסור, כפל וחילוק שזה משהו הכרחי באמת] XDD

just orka

New member
וואו סיימתי את הסאגה../images/Emo99.gif../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

אין פה ספוילרים, אפשר להרגע, אהאעאהאעהאעהאע איזה הזוי שזה נגמרררר לקח לי קצת יותר מחודש לקרוא הכל,מרשים ביותר עכשיו אפשר להתפנות לשאר הספרים שיש ליXD ולא לפחד מספוילרים! יאיייי

just orka

New member
הכי מעצבן אם את באמצע של איזהשהוא ספר../images/Emo204.gif

ואז את לא יודעת אם קראת כבר את החלק של הספוילר או לא XD

sweet shir

New member
לגמרי! ../images/Emo6.gif

מזל שכשהצטרפתי לפורום הזה כבר סיימתי את כל הסאגה, אם לא הייתי ממש מתחרפנת.XD

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif כשאני סיימתי,

היה לי חיוך ענקי על הפרצוף.
(נראלי הייתי כמו הג'וקר חח) ובאמת נכון שלא צריך לפחד מספוילרים! אני קראתי בטעות 2 ספוילרים על NM ו-BD.
(שלא סימנו אותם). אוף, יש לי חשק לעוד.

Fall Out Liel

New member
כיף לך ../images/Emo7.gif../images/Emo168.gif

אני עדיין מתחרפנת בהמתנה לניו מון, כ"כ מייגע לראות את הפורום מפוצץ בספויילרים ולא לקרוא אותם, סקרנות זה דבר שפל
קולולולולוולו לך
XD

Fall Out Liel

New member
זהו ש..../images/Emo168.gif

קיבלתי תלושים כאלו לקניית ספרים בסטימצקי, אז אני "כבולה" אליהם
, אבל התקשרתי בצהריים והם אמרו לי שהם קיבלו סחורה ואם יש את מה שהזמנתי אז הם יתקשרו אליי ביממה הקרובה, אני כבר שבועיים מחכה לזה, בינתיים אקליפס וברייקינג דאן צוברים להם אבק על המדף.. XD

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif הו.. ../images/Emo201.gif

מקווה שיגיע מהר:) חוץ מזה שהיייתה בעיה ענקית בהוצאה בארה"ב וכמעט לכל סניף בארץ היו חסרים הספרים, במיוחד T. המוכרות אמרו שהם בחיים לא ראו דבר כזה.

למעלה