וווווווווווואי בכיף היא כזאת חומד
S Shira XD New member 17/8/07 #59 לושה ../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif חחח עכשיו אני קוראת לניקי וטים לושי חחחח XDDDDD
ת תiם New member 14/8/07 #20 ../images/Emo207.gifהחלפתי כינוי! זה תום..../images/Emo87.gif עצבן אותי שתמיד קראו לי תומר בגלל הכינוי הקודם..חח.. אזזזזזזזזז. החלפתי לכינוי ברור. שאין מצב שאנשים יתבלבלו בשם שלי
../images/Emo207.gifהחלפתי כינוי! זה תום..../images/Emo87.gif עצבן אותי שתמיד קראו לי תומר בגלל הכינוי הקודם..חח.. אזזזזזזזזז. החלפתי לכינוי ברור. שאין מצב שאנשים יתבלבלו בשם שלי
C ComplicatedCutie New member 13/8/07 #3 אני כמובן יצביע לו כי אני ת בו אין עליו מקווה שהוא יגיע לגמר
B Black Jane New member 13/8/07 #5 אחח, הוא פשוט נכס לכוכב נולד ../images/Emo99.gif ידעתם שהוא הגיע למקום ה5 ברבע הגמר? ואליסה אחרונה. משמע, צריך עוד הצבעות חבר'ה. שלומי
אחח, הוא פשוט נכס לכוכב נולד ../images/Emo99.gif ידעתם שהוא הגיע למקום ה5 ברבע הגמר? ואליסה אחרונה. משמע, צריך עוד הצבעות חבר'ה. שלומי
D danit1234 New member 13/8/07 #6 שלומי../images/Emo99.gif הוא מדהים=] ותצביעו לו יש לו שם משפחה כמו לדורי! מה, זה טיעון שממש מצדיק את זה! תגידו שלא! מה , לא? עזבו פרשתי
שלומי../images/Emo99.gif הוא מדהים=] ותצביעו לו יש לו שם משפחה כמו לדורי! מה, זה טיעון שממש מצדיק את זה! תגידו שלא! מה , לא? עזבו פרשתי
K khzh120 New member 13/8/07 #10 איכס../images/Emo5.gif../images/Emo66.gif חן אליסה מרינה דניאל בן חיים טוב דניאל עף כבר ידעתם שעושים הפגנה כדי להחזיר אותו ?
איכס../images/Emo5.gif../images/Emo66.gif חן אליסה מרינה דניאל בן חיים טוב דניאל עף כבר ידעתם שעושים הפגנה כדי להחזיר אותו ?