אמצע שבוע...

danit1234

New member
תני לי לנחש את מי תכלול האוכלוסייה שתערוך

את ההפגנה שבמילא לא תעזור. ילדות שמשוכנעות שעיינים כחולות ויכולת לסלסל זה מספיק כדי להיות הכוכב הנולד =\

khzh120

New member
נכון../images/Emo45.gif../images/Emo66.gif

זה כל כך טיפשי ובזבוז זמן גדול!

danit1234

New member
והתוכן

שחוץ מזה שהיא לא עשתה שירות צבאי כי "זה פשוט לא התאים לה" [ועכשיו זה כבר לא חלטורות כמו שאמרו על אדיר היא אמרה את זה בעצמה] ושיש בה משהו שחצני - אבל נכון זה לא קשור לשירה שלה. לא אוהבת את הסגנון שלה, מסתבר שיש אנשים שכן, אני יודעת שהיא שרה יפה אבל לא מתחברת אליה, אם היא תוציא דיסק אני לא רואה אותי הולכת לקנות אותו או או אפילו מאזינה לשירים שלה, טוב אבל זה עניין של טעם. בועז כן מאוד טוב , את שלומי אני ממש אוהבת, אליסה ממש טובה למרות שלא הייתה מזיקה טיפת צניעות , דורון יכול ללכת הבייתה, חן טוב - לגמר אני לא בטוחה.

תמרוש5

New member
אם אני אשמע את הדיסק שלה,

אני אחטוף התקף עצבים! רק אותי השירה של מארינה פשוט מעצבנת?
וגם איך שהיא זזה בשחצנות כזאת..כאילו היא מינימום מלכת אנגליה. וגם השירה שלה מבוגרת מדי והיא לא שומרת על קו אחיד.

תמרוש5

New member
מארינה../images/Emo5.gif בועז../images/Emo45.gifאליסה../images/Emo45.gifשלומי../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

danit1234

New member
../images/Emo45.gif לגמריי שלישיית הגמר שלי !

לאחר הדחתם של אדיר ונדב:p

zimi5

New member
יש לנו את אותה הדעה@!!! ../images/Emo192.gif

אני מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה על בועז !!!!!!!!!!!!!!!!!כפרעע אניי עליכום !! ומרינוושש היא שרה מדהים היא לא צריכה להיות בתחורות היא הייתה צריכה להוציא אלבום מזמן ולא ללכת לתחרות שיריםם !!!

moton

New member
../images/Emo32.gif אמצע שבוע...

כל מה שלא קשור לאלופה - לכאן!

sdavid1

New member
ואי סיווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

נכנסתי עכשיו סתם ככה לYNET ואז ראיתי תמונה שלך בכתבה יאיא ימפורסמת

khzh120

New member
כן יא מלכה../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo66.gif

את מפורסמת בכל הארץ