אמצע-שבועי

The Doors

התחלתי לאחרונה לשמוע שירים שלהם..... כשלפתע נתגלה לפניי קריסטל שיפ....(בסרט קשר באדי..) חיפשתי אתרים שלהם ששם יש תוים לשירים שלהם, בנגינה על הפסנתר, אבל לא מצאתי... אם מישהו מכיר אתר כלשהוא... יהיה לי די שמח!!!.

היום בתפוז אנשים ../images/Emo91.gif

היום ב-21:30, מיד לאחר שידור התוכנית "ספיישל מסך הזהב" בערוץ E! בהנחיית גלית גוטמן, תגיע גלית להתארח בפורום ערוץ E ותענה לשאלותיכם. אפשר להכניס כבר עכשיו שאלות לפורום.
בפורום משחקי השכונה מתארח היום ב-18:00 רונן זוהר, סמנכ"ל השיווק של גלידות שטראוס, שישבור את כל המיתוסים לגבי הממתיק הרשמי של החורף: הקרמבו. כל מה שרציתם לדעת ולא העזתם לשאול אתם יכולים לשאול כבר עכשיו בפורום.
היום ב-20:00 פורום כלבים מארח את מאלף הכלבים המקצועי יוסי סמואל שיענה לשאלותיכם ואיך אפשר בלי ה-
הערב ב-18:30 פורום ערוץ YTV מארח את ירון כפכפי, המורה שמלמד את החבר'ה של פרוייקט Y מה זה להיות כוכבים על אמת. אילו סודות הוא יגלה לנו? כל זאת ועוד בצ'ט של פורום YTV
תפוז אנשים מחלקים לכם כרטיסים זוגיים להקרנת הבכורה של הסרט in america. דרמה מרגשת של הבמאי ג'ים שרידן, מי שעשה גם את "בשם האב" ו"כף רגלי השמאלית". כל מה שצריך לעשות הוא להכנס לאתר של In America, לענות על שתי שאלות ולזכות, אז... קדימה!

L jack

New member
קצת עצוב לי אבל.....

שירשורי המונחים דחקו את הפוקוס השבועי!!!! כ"כ שמחתי שראיתי על מה הפוקוס....אני מחכה שמישהו ירים את הכפפה ויתחיל בפוקוס(אם למישהו בא לעשות סקירה של החברים בכוורת) סליחה שאני לא לוקח את זה על עצמי אבל נראה לי שיש פה אנשים שהרבה יותר מבינים ממני!!!

חלק מהעניין של הספיישלים

ואולי העניין המרכזי מבחנתי, זה לא אנשים שיודעים המון באים וכותבים מאמרים, בשביל מאמרים יש ספרים ועיתונים, כשחשבנו על הפורמט של הספשיילים חשבנו יותר בכיוון של לתת לאנשים הזדמנות לשאול שאלות, להעלות חוויות ולספר סיפורים, משום מה זה לא קורה, אני לא ממש מבין למה, אבל את מוזמנת להתחיל. אגב תכננתי לכתוב כמה מאמרים השבוע הזה, איכשהו החיים הפריעו לי (לא יפה מצידם), אבל אולי עוד אספיק לכתוב עד סוף השבוע.

lady fantasy

New member
אולי זה יעזור לך:

Fm Cm slip into unconsiousness I'd... Bb Db Like to have another kiss, F Bb7 C another flashing chance Bb F Eb F Eb at bliss, another kiss, another F Db Ab Eb C7 וכן הלאה... ואז החלק של הפסנתר: Fm / Eb X2 Fm / Db / Ab / Eb C7 זה האקורדים ואת פשוט צירכה לאלתר את יד ימין. (יש לך מי במול,סי במול, ולה במול)

למעלה