אירלנד... נוסע הלילה...

איקידו

New member
../images/Emo32.gif אירלנד... נוסע הלילה...

אני נוסע לאכול את הנוף ולהסתכל על כבשים. לא אהיה כאן 10 ימים. אני אביא מישם כמה טכניקות וואקיזאשי בשביל דורי. (דורי חי) זאב א.

bizhar

New member
כשמדובר באוכל אירי, אכן עדיף הנוף..

סע לשלום וחזור בשלום! (מין ברכה משפחתית אצלנו)

lironmarko

New member
תרשום יומן מסע

אתה יודע שאנחנו אוהבים את הכתיבה שלך
דרך צלחה וחזרה מוצלחת.. לירון

אולי תצליח למצוא

איזה א"ל קלטית אקזוטית? תצלם הרבה ותשתה הרבה בירה.
שימרו על עצמכם ותהנו ערן

Wing Chan

New member
תהנה

ההורים שלי היו באירלנד ראיתי תמונות, ארץ יפה. תהנה ותיצחק הרבה על אנשים בגלל המבטא שלהם.

amir_aikido

New member
תהנה ../images/Emo13.gif

אירלנד מקום נפלא, ובמיוחד החלק המצוקי בחוף המערבי ואיי אראן - איפוא תהיה שם
ואפשר לשאול מה יהיה המקור לטכניקות הוואקיזאשי
אמיר

איקידו

New member
TENGU

תודה עמיר. אנחנו נטייל ללא ספר במערב אירלנד. ולגבי הטכניקות... הכוונה היא שלאחר שאחזור נתחיל בדוג'ו שלנו לעבוד יותר על וואקיזשי לתקופת מה. הפגישה שלי עם TENGU נדחתה לאוגוסט... מה המשמעות של זה אספר לך ביולי... זאב.

amir_aikido

New member
יש אצלכם טכניקות וואקיזשי באייקיקאי

זאב זו הפעם הראשונה ששמעתי על טכניקות ווקיזאשי באייקיקאי, או שהטכניקות הללו הן חלק מהקוריקולום של האיידו שאתה מלמד
ובקשר למערב אירלנד - מאוד מומלצים האיזורים הבאים, בסדר בערך מצפוםן לדרום (היינו רק ל 8 ימים אך עם ספר) : קונמארה, איי-אראן (לצפות בשקיעה על האוקיינוס מקצה מצוק זו חוויה שלא שוכחים), צוקי -מוהר (יותר גבוה מאיי אראן אך פחות הרשים אותי), קילארני וחצי אי. לצערי אני אף פעם לא זוכר שמות מדויקים של דברים
נדמה לי שהייתי יכול לעזור לך בספר אילו הייתי יודע קודם. ושוב - תהנו
אמיר

איקידו

New member
וואקיזשי באיקידו

שולם אמיר, אם תגיד לי את שם הספר אוכל אולי למצוא אותו בסטימצקי בשדה התעופה. תודה... הדפסתי את שכתבת ואני מקווה לראות את אותה שקיעה. קוימה סנסיי המורה שלנו לאיקידו מלמד גם איאידו ובוג'וצו באופן אישי. בכל מקרה יש באיקידו טכניקות נגד ועם וואקיזשי אם כי הן לא נמצאות בדרישות למבחנים ודרגות. לפחות כך זה אצל קוימה סנסיי. אימון כלי נשק אצלו הוא תמיד לפני או אחרי האימון או בהזדמנויות פז בהן יוצא לערוך איתו אימון מועט משתתפים. זאב א.

איקידו

New member
בוג'וצו - BUJUTSU

כשכתבתי בוג'וצו התכונתי ל- BUJUTSU הוא מלמד מלבד איקידו גם כלי נשק מסורתיים (או איך שלא מכנים את זה) וטכניקות קוריו. ולפעמים גם ARUKIJUTSU - אמנות ההליכה... הליכת איקידו...

amir_aikido

New member
../images/Emo51.gif

לצערי - היה לנו יותר מספר אחד ואינני זוכר את שמותיהם. לזכרוני הקלוקל - יש שני חצאי איים, אחד עם שם דומה לקילארני והשני עם שם שמתחיל ב-פ והוא צפוני יותר, אנחנו היינו בצפוני יותר שהוא מעט פחות מתוייר והנוף היה מדהים. אם אני מבין נכון את הודעותיך, אז המורה שלך ראה בטכניקות הללו תוספת לחומר שאיננה חלק מהחומר הבסיסי של האייקידו
האם אתה יודע מניין הוא למד חומר זה ? אמיר

למעלה