אירועים

• פותח הנושא pf7
  • פורסם בתאריך

pf7

New member
תזכורת:ערב כבוד לפינק פלוייד בטבע

ביום שישי הקרוב 2.5 שעה 23:00 תתקיים ב"בוסתן" מסיבת פינק פלוייד עד הבוקר. במהלך הערב לצד השמעות מכל התקופות יוקרנו על מסך ענק הופעות,קליפים וסרטונים שנערכו במיוחד עבור הערב בנושא פינק פלוייד. כתובת:צומת בית עובד(בין ראשון ליבנה) כוון מערב. לפרטים נוספים:064471017 ערן.

../images/Emo43.gif../images/Emo41.gif ה-מ-ס-י-ב-ה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איפה
המסיבה תתקיים בפארק יקום ליד האגם. מפה נמצאת באתר המסיבה מתי
המסיבה מתקיימת כל הלילה (כיאה למסיבת יום העצמאות), אבל אנחנו ממליצים לחברי הפורום להקדים ולהגיע כבר בסביבות השעה 21:30-22:00. גם תצליחו להתחמק מהפקקים, וגם תצליחו להינות מפגישה קצת יותר שקטה עם חברי הפורום האחרים, לפני הריקודים הסוערים עד אור הבוקר. מי מוזמן
כל גולשי תפוז בני ה 25-35, וחבריהם. מוזמנים במיוחד חברי הפורומים והצ'אטים. במקום יוקם אוהל גולשים מיוחד לצורך מפגשים חברתיים. בכניסה לאוהל תהיה הכוונה למפגש המתאים. מחירים כרטיס כניסה במחיר מלא עולה 120 שקל כרטיס בצירוף קופון מהפורום עולה 90 שקל כרטיס במכירה מוקדמת עולה 70 שקל (בחשבון פשוט, הכי מומלץ לרכוש כרטיסים במכירה מוקדמת באתר המסיבה. הנחה של 50 שקל לא הולכת ברגל - היא באה למסיבה ביקום
) אלכוהול יהיה? מה פתאום
בוודאי שיהיה, ואפילו הרבה. יהיו שלושה מוקדים של באר, כולל אלכוהול תוצרת חוץ. אחד המוקדים ימוקם ליד אוהל הפורומים על מנת לאפשר לפורומים שרוצים להיפגש גם קצת להרטיב את הגרון. איך אני אדע לזהות את כל חברי הפורום שיגיעו בכל הבלגן שיהיה שם
במקום יעמוד אוהל ייעודי לחברי הפורומים השונים. כאמור הוא יעמוד בסמוך לאחד הבארים. בכניסה לאוהל תעמוד דיילת שתכוון את הנכנסים למפגש המתאים להם. בנוסף יהיו במקום שני מסכי ענק. אחד כדי להציג קליפים כל הערב, והשני להודעות SMS. המסך להודעות SMS יכול לשמש את חברי הפורום להודעות אישיות, או להודעות של כלל הפורום ("המפגש של פורום אופנועים עבר ליד האגם" למשל). זה גם הזמן להציע לחברה שלך נישואים...
אבטחה המקום יהיה מאובטח באבטחה היקפית. שומרים יפטרלו סביב לגן ובתוכו במהלך כל המסיבה (לא שנרגיש אותם חס וחלילה). בדיקת רכבים בכניסה חניה בחינם, והרבה
מה עוד יהיה שם
DJ יובל ענבר בלהיטים ומוזיקה משנות ה 70, 80, 90 כולל קצת האוס, בשלוש רחבות ריקודים. 6 מסג'יסטים שירפו את מי שצריך להרפות. גימיקים וכל מה שצריך ומתאים ליום העצמאות (רמז:
). זהו... אנחנו נהיה שם, ונשמח לראות אתכם. לשאלות והצעות נוספות: פורום המסיבה

היום בתפוז Live: קשר משפחתי

הד"ר רונית פלוטניק, פסיכולוגית משפחתית בעלת ניסיון רב בשיחות מול קהל, במתן תשובות מיידיות ובעלת ידע נרחב בנושא הטיפול בתאומים, תתארח בפורום תאומים ושלישיות ביום חמישי, 1.5.03 בשעה 19:00 ותענה לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים להשאיר שאלותיכם כבר עכשיו בפורום!

No Data

New member
היי אנשים...

באופן זמני ביותר אני אנהל את הפורום, עד שיגיע מועמד מתאים. הידע שלי בפרוג לא היסטרי, אבל אני אציין לטובה את קינג קרימזון, רוברט וואייט וכאמל שמונחים די הרבה אצלי במערכת.

וואי, מצוין, איזו הקלה!!!

ברוכה תהיי
ובקשר לרוברט וויאט, בדיוק בימים האחרונים חזרתי לשמוע את Rock Bottom. אחרי שנים של היעדרות (השאלתי את הדיסק לחברה טובה, לא חזר) מצאתי חלקים ממנו על צד שני של איזו קלטת ונזכרתי כמה האלבום הזה מושלם וחולני. פשוט ענק. כמה כיף שמישהו מנהל את הפורום הזה. אני כל כך מאושר

Disposable Hero

New member
יש קשר בין רוברט וויאט ליו אף או?

קראתי במקרה את התגובה שהזכירה את השיר הזה רוק בוטום ונזכרתי שאיפשהו במעמקי הרשימת שירים שלי במחשב יש איזה שיר של יו אף או עם אותו שם... יש קשר בין UFO- ROCK BOTTOM לבין ROBERT WHITE- ROCK BOTTOM ?? (אני בספק מאוד גדול אבל בכל זאת... זה עולם די קטן
)

zambush

New member
הגיע הזמן באמת ../images/Emo73.gif

ברוכה הבאה ובהצלחה. זאת הזדמנות מצויינת להחלפת הסקר. משהו כמו: איזה סגנון מוסיקלי אחר אתה שומע? 1)ג'אז 2)קלאסית 3)מטאל 4)רוק קלאסי 5)כל מיני דברים אחרים שאני לא חושב עליהם כרגע.

No Data

New member
No Data היא זמנית בהחלט...

עד לבוא מנהל\ת קבוע. בעלת ידע בסיסי בפרוג אך עם אהבה גדולה למוסיקה על סוגיה השונים.

elad2040

New member
את מתכננת

למחוק את הפתיל שנוגע למסיבות הוללות שם למטה?

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

השמש בחוץ ואתם במצב רוח לשיר? בואו לסלסל בפורום אייל גולן
במצב רוח רומנטי? מקום מיוחד ברשת בשבילכם: פורום אהבה וירטואלית
פגעו בכם...יש לכם זכויות. פורום זכויות אדם
אפשר גם לצחוק על כל העניין. פורום קיציס ופרידמן
שאלות על מסיבת יום העצמאות של תפוז אנשים? יש פורום!
רוצים לדעת איך מקומות אחרים חוגגים? פורום דרום אמריקה גלישה נעימה

Kfitzi

New member
ערב פרוגרסיב בעיר הקודש!

להקת "חרגולים 2" יעלו עם חומר מקורי ומשובח ביותר. אחריהם יעלו "אנטרופיה" במחווה לדרים ת'יאטר וליקוויד טנשין + חומר מקורי. כולכם מוזמנים. אגב זה בצוללת הצהובה בירושלים, ביום חמישי ה8 למאי, ב 21:00 . כולכם מוזמנים, יובל.

Disposable Hero

New member
יש מצב שאנטרופיה יופיעו בתל אביב?

ירושלים קצת רחוק לי ומחווה לדרים ט'יאטר זה תמיד טוב אבל לליקוויד טנשיון בחיים לא חשבתי שיעשו, איזה יופי!!

Kfitzi

New member
בטח! אנחנו עובדים על זה...

צריכה להיות הופעה בתל אביב ממש בקרוב, ברגע שיהיה תאריך אני אפרסם ואני שמח לשמוע שאנשים אוהבים את ליקוויד... יובל.

Disposable Hero

New member
אוהב ושרוף על ליקוויד למען האמת

ת'יכול לפרסם קצת מידע על ההרכב שלכם? מעניין לדעת. אף פעם לא שמעתי עליכם... (לא שאני כזה בקיא בלהקות בארץ כיום..)

Kfitzi

New member
קצת מידע עלינו :

מנגנים ביחד כ 7 חודשים. הופענו במספר מקומות קטנים ורק עכשיו מתחילים להופיע במקומות יותר מכובדים. אנחנו 5 נגנים : 1) גיטרה - בן 19 (אני) 2) גיטרה - בן 21 3) באס - בן 17 4) קלידים - בן 21 5) תופים - בן 25 הסגנון שלנו מזכיר את ליקוויד (בגלל זה המחווה) אנחנו מנגנים רוק מתקדם עם ג'אז פיוז'ן ומטאל במעיין שילוב מעניין, לדעתנו
, ומנסים ליצור סגנון ייחודי. זהו אם יש לך עוד שאלות, אתה מוזמן לשאול... יום טוב, יובל.

guitar studio

New member
רוצים לנגן בהרכב ???../images/Emo41.gif

מדי שבוע מתקיימים ב –"Guitar Studio" במרכז ת"א , אנסמבלים ברמות שונות בכלים: גיטרה, בס, תופים, קלידים ונשיפה. בהדרכת: דיוויד מטרסו . כמו כן, נערכים בסטודיו שיעורים פרטיים בגיטרה, בכל הסגנונות ובכל הרמות ! למידע ופרטים נוספים נא השאירו הודעתכם עם טלפון בכתובת : [email protected]

למעלה