איפה ציף?

Perfect sense

New member
../images/Emo32.gifאיפה ציף?

שמתם לב שאין בעמוד הזה אפילו הודעה אחת של ציףציף? מוזר מאוד, השמיעי קול

ושמת לב שיש הודעה

של שאקטי, חפש ותקבל תשובה. וירוס בשם"קוסקוס את קרייזי" מטייל לו במחשב שלה

שלום חתלתולים חמודים שלי!

אני עוד בחיים (בקושי). כפי ששאקטי בוודאי דיווח לכם, המחשב שלי שבק ביום שישי בצהריים. בהתחלה חשבתי שהוא יחזור לחיים, כפי שעשה בעבר, אבל ביום ראשון בבוקר הבנתי שאין ברירה, ויש לקחת אותו לתיקון. אחרי התייעצות עם טכנאי, הגעתי למסקנה שעדיף פשוט לקחת אותו בעצמי למעבדה של IBM (יצרן המחשב), כי שם הסיכוי הטוב ביותר שיימצאו החלפים המתאימים. קבלו אותי שם יפה מאוד, ואף הבטיחו לי שתוך יומיים, לכל המאוחר, אקבל הצעת מחיר לתיקון. כפי שאתם יכולים לתאר לעצמכם, היומיים חלפו, ואף אחד לא הסתכל בכלל לכיוון המחשב המסכן שלי. צעקות בטלפון לא עזרו. כרגע ההערכה שלי היא שיקח כשבוע עד שאקבל את המחשב בחזרה. בעצם, זו הערכה אופטימית. בינתיים, אני נעזרת בלית ברירה במחשב שבאוניברסיטה, פתרון שאינו אידאלי, אבל זה מה שיש. אני רואה שהכל מתקדם כאן על מי מנוחות, כך שאני יכולה להיות רגועה. ותודה לכולכם על הסבלנות.

itaikuskus

New member
איזו אוניברסיטה?

ציף, אני חושב שהחתול החדש שאחותי קיבלה לכבוד יום הולדתה ה-9 דיי יעניין אותך. ההורים שלי משוגעים, יש לי קוקר ספנייל ובוקסרית והם עוד דוחפים חתול הביתה. פסיכים. חתול הימלאי קטן יפהפה. אני אצלם בקרוב.

אונ' ת"א

מה זה חתול הימלאי? ראיתי כלבים שם, אבל לא זכורים לי חתולים במיוחד.

vegetable man

New member
היי את!

גם אני הייתי עושה את זה פעם לפני שהיה לי מחשב...אונ' ת"א מחשבים הם יצורים בוגדניים, יש להם תוכניות משלהם והם לא משתפים אותנו לגביהם (שלי גם עשה את זה לפני כמה ימים - והקנס עצום)! לדעתי אבל הכל לטובה, למרות החופשה הכפויה. איך עוברים ימים ללא מחשב? מדי פעם כל מיני אנשים מצטטים כל מיני מקורות מאוד לא אמינים כמו גיא פינלס וידיעות אחרונות על הסיכוי שהפלויד יבואו, אז זה המקום להגיד: פורום פינק פלויד בתפוז הוא מקור המידע הכי אמין ומהימן לגבי מידע אל אפשרות בואה של הלהקה לארץ, והוא לא מונע ע"י הייפ תקשורתי, הדיסינפורמציה,של שוקי וייס וכל מיני עיתונאים, שעושים צחוק מעבודה. את חסרה

מה עושים ללא מחשב?

האמת היא, כפי שאתם יכולים לתאר לעצמכם, שהבעיה הגדולה היא בעבודה - לא עם הפורום. אני עוד יכולה להכנס לפורום ולכתוב מהאוניברסיטה או ממקום אחר, אבל כל החומר לעבודה נמצא במחשב - כולל שמות וטלפונים של אנשי הקשר שלי, כל המסמכים, האימיילים ומה לא. אני גם צריכה להכין מצגת להרצאה בכנס בשבוע השני של דצמבר, וזה בלתי אפשרי בלי מחשב. כך שאני די מושבתת. במקום זאת, בימים האחרונים הספקתי: 1. לקטלג את ספריית הוידאו שלי. 2. לקטלג את הקלטות הישנות שלי. 3. לעשות התעמלות. 4. לנקות את הבית. 5. לקרוא קצת ספרים. 6. לראות סרטים טפשיים בטלוויזיה, וסדרות אמריקאיות שמטמטמות ת'מוח. 7. לנוח. וזה גם מה שאני הולכת לעשות עכשיו, כי סוגרים את הספריה עוד כמה דקות. ותודה על הבעת האמון.
נצלע ככה עוד כמה ימים, ואז אוכל לחזור לפעילות מלאה.

The Albatross

New member
גיבויים, גיבויים.

במיוחד למישהו שכל העבודה שלו נמצאת על המחשב. כשאני מבצע פרוייקטים מסויימים, אני מזכיר לעצמי בכוח לדאוג לגיבויים. בעיקר בגלל שכבר קרה לי מקרה דומה שלא הייתי מוכן אליו והייתי צריך לשאת בתוצאות.

האם יש פתרון לגיבויים חיצוניים

כאשר העבודה מתעדכנת מדי יום? אני עוד בשלב הלמידה. בכל מקרה, המחשב חזר מתוקן - והם אפילו לא דרשו תשלום על התיקון. כנראה בגלל שצעקתי עליהם אתמול בטלפון ואיימתי בהגשת תלונה. כך שאנחנו חוזרים לפעילות מלאה.

wommer

New member
יש...

דבר ראשון, הכי פחות יעיל, הכי זול, ומהיר, זה צריבה על גבי דיסקים\דיוידים... דבר שני , הארד דיסק חיצוני.(עד שהוא יעשה בעיות, ויפול גם הוא... \= או שכיום ניתן לקנות disk on key עם נפחים מספיק גדולים(כגון 1 ג'יגה..) אפשר אפילו לקנות נגני אמפישלוש, עם נפחים הרבה יותר גדולים, וכך תוכלי לעשות גיבוי לכל דבר על המחשב.. וברוך בואך סופית?

avki

New member
וודאי, לראש ולראשונה הם יצאו

כDisk On Key עם אפשרות לנגן MP3...

wommer

New member
צודק

אבל... הdisk on key עם אמפי, כיום, ללא נפח גדול במיוחד(הפשוטים מבניהם) אלא אם כן את הולכת לחברות הגדולות יותר שמציעות אפילו 60 ג'יגה. שזה חצי מהארד דיסק רגיל שמוכרים כיום בד"כ

itaikuskus

New member
לא יודע זה מה שהם אמרו

לא מבין בחתולים ממש. אני אצלם. ואני מבין לליבך, מחשבי אונ' חיפה משרתים אותי נאמנה. רק חבל שאני צריך לעבור 7 שפות בערך כדי לשנות מעברית לאנגלית ולהיפך.

למעלה