אין עשן בלי אש!!

עכשיו תצא ותצעק שבולט מסומם?

שמע..ברור שמה שהוא עשה היה לא שיגרתי בכלל! 50 אחוז שהוא תופעת תבע נדירה ו50 אחוז שהוא מסומם...אני לא יודע מה לחשוב.. אבל על סמך זה אתה קופץ? איזה רץ זניח שלא השתתף בכלל במשחקים ועוד עגלה שיחד עם החומרים סיימה חמישית? עזוב שטויות...קודם שיוכיחו סופית שהם היו על סמים האולימפיאדה..אחרי זה נדבר הלאה.. וכמובן שהם לא מעידים על השאר..כי זה כמו שתגיד שהעובדה שמריון ג'ונס,ג'סטין גייטלין,בן ג'ונסון וטים מנטגומרי לקחו סמים אז זה אומר שכל שיאן עולם אמריקאי בריצות קצרות בהיסטוריה היה מסומם... ועוד אצל האמריקאים נתפסו על סמים טובי הרצים שלהם ולא רצים זניחים כמו פה.. אז עזוב שטויות..

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני? חלילה

אדם זכאי עד שהוכח אחרת, אבל כנראה שכל אלה שצעקו כל הזמן שמשהו פה לא כשר ידעו על מה הם מדברים. אני מאוד מקווה שיתברר שבמקרה של בולט אלה ספוקולציות ולא יותר כי זה עלול להרוס את כל האמון שיש לי ולעוד רבים אחרים במשחקים האולימפיים.

בוא נגיד ככה..

אם מריון ג'ונס,גייטלין,מונטגומרי,קארל לואיס,בן ג'ונסון ופלורן גריפית' לא הרסו לך את האמון אז גם בולט לא יהרוס לך במקרה שהוא יתפס..אין מה לעשות.. דרך אגב..אותם אלה שטענו נגד בולט אמרו למשל שאיך יכול להיות שכל השנה הוא עושה תוצאות שלא מתקרבות בכלל לשיאים האלה ובאולימפיאדה הוא דופק פתאום תוצאות כאלה.. אז הנה..פאוול כל השנה עושה תוצאות מדהימות (כולל 9.72 השבוע בתחרות גדולה) אבל באולימפיאדה מאכזב.. אז כמו שיש כאלה שנופלים ברגעים הממש גדולים,באותה מידה יש כאלה שפורחים לשיאים חדשים באותם רגעים.. מייקל פלפס עשה 8 מדליות (לא משנה שהוא הפסיד מקצה לצ'ך הזה ונתנו לו מדליה בכל מקרה) אבל זה משהו שאני אומר שהוא לא היה משחזר בתחרות אחרת בלי התמיכה והעוצמה שהאולימפיאדה מקרינה..כי שם כולם הכי רעבים לשיא..

ikrmr

New member
פלפס ניצח את משחה 100 מטרים פרפר

בס"ד הסרבי אמנם החל את הגלישה לקיר לפני התנועה האחרונה והגלישה הקצרה של פלפס, אך התנועה של פלפס עם הגלישה הקצרה הייתה מהירה בהרבה משל הסרבי ופלפס הצליח לבצע לחץ מספיק על הלוח הא להפעלת השעון האלקטרוני מאית שנייה לפני שהסרבי עשה זאת. כך שפלפס ניצח בצדק!

rapgamer4ever

New member
מוקדם אפילו ממה שציפיתי

בתור התחלה זה טוב. לאט לאט הם יפלו אחד אחרי השני. בקשר לפלפס- להגיד שהוא הפסיד במקצה בו ניצח במאייה זה כמו להגיד שבולט לא רץ מהר משיא העולם. להתווכח עם עובדות?

ה מרקיז

New member
ככל שעובר הזמן בולט נהיה יותר זכאי..

אם עד עכשיו לא הצליחו להוכיח.. כנראה שלא יצליחו.. האמריקאים יעשו הכל כדי להוכיח שבולט על סמים.. אני לא אתפלא אם כל הם ישלחו כל גוף שהם יוכלו ואפילו יקדישו לכך התערבות ממשלתית (כמובן לא משהו דרמטי..) כדי להוכיח שבולט מסומם.. אז מצאו רץ מחליף עם חשדות.. ביג דיל.. כל יום שעובר רק מחזק את ההשערה שבולט נקי (עד כמה שאתלטים יכולים להיות נקיים..)

rapgamer4ever

New member
להפך

לדעתי ככל שירד ההייפ הסיכוי שלו להתפס גדול יותר. כפי שכבר אמרתי בעבר, השימוש שלו בסמים נעשה בזמן האימונים, אם עכשיו הוא ישתמש במהלכם הוא פשוט מטומטם. כל עוד אין בג'מאייקה מלשנים על ארגון האתלטיקה העולמי שמודיעים לאתלטים כשבאים לעשות להם בדיקות, הם יתפסו.

ניראה היום מה יהיה

היום בולט ופאוול ראש ראש בשוב (גאיי יצא גאיי אמיתי ושוב פרש) אז ניראה את התוצאות אולי עוד שיא עולם!

יופי של ריצה!

עם רוח פנים ומסלול רטוב ועדיין 9.77 לבולט וזה אחרי שפאוול הוביל מעל 80 מטר אחלה ריצה!

ה מרקיז

New member
תמיד יימצא מי שילשין..

ואני מבטיח לך שהאמריקאים הגאים ואולי גם הרוסים.. מנסים בכל דרך להוכיח שבולט היה מסומם וזה החל מהשנייה הראשונה שבולט חצה את קו ה 100 מטרים ב 9.69 שניות.. זה לא שיפור בשחייה שקורה כל שני וחמישי, אלה תוצאות פנומנליות שהרעידו את כל העולם ואני בטוח שכל העולם חיפש דרך להוכיח שהם לא אמיתיות .. בוא נגיד שיהיה אפשר לזרוק את האתלטיקה לפח אם יימצאו סמים אצל בולט ..

למעלה