איך עבר החג?

mv4u221

New member
המשחק שמרקידים אותה ממש דפוק!!!

אני עושה בדיוק מה שצריך וכל הזמן נגמר לי המשחק אחרי כמה שניות!!!

aj23

New member
וואי איזה חג א-ר-ו-ך!!!!!!!

חשבתי שהוא לא יגמר!! אני שומר מסורת אז לא יכולתי לעשות כלום- היה ממש משעמם!! טוב נו,מילא, העיקר נגמר!

14candy

New member
רציתי לשתף אותכם במשהו...

לי החג היה נחמד אבל בלי קשר אני לא שומרת וראיתי בחג את הסרט של גסיקה אלבה הסרט פצצה!!! פשוט מדהים!!חובה לכולם

רותממוש

New member
זאת רק אני, או ש...

מלאך שחור, מקסי,לוגןואלקוש- ממש ממש חסרים!!! למרות שהיה חג וכל זה, הם ממש חסרים לי!!!! בכל זאת- ראיתי אותם כל לילה מתחילת החופש!!!!

14candy

New member
טוב לי..

בכל אופן לא היה ממש חסר כי ראיתי ביום שבת(אני לא שומרת) אבל היה ממש חסר בלי אלק כל הזמן הזה!!!!!!!!!!!!! ובקשר לסרט איזה ריקודים קוטלים יש שם חבל"ז

kyle chandler

New member
אם מדברים על האני אז...../images/Emo168.gif

סרט ממש טוב (כאמור לא מזמן צרבתי אותו) ואני לא מפסיק לראות אותו כבר כמה ימים הוא פשוט כזה טוב!!!! כל החופש השתעממתי אז מה שעשיתי זה הורדתי סרטים, שירים, וצרבתי סרטים ושירים. אה כן וגם כל שניה בדקתי כל פורום בתפוז ם רשמו הודעה. פשוט חג ארוך ומרדים. את הפרקים של מלאך שחור אני שומר לשישבת (שישי יום כיפור אז אחי הטיול אופניים שאני יעשה אני יישב ככה טוב טוב על הטלוויזיה ויראה עד הבוקר מלאך שחור והאני). בקיצור הייתי רוצח את מי שהמציא את החג הזה

kyle chandler

New member
אני?../images/Emo168.gif

(אם את מדברת אליי אז:) את בטוח מדברת אליי? לא שרשרת לפה בטעות?

Nitzan122

New member
באמת סרט מהמם

חברה שלי צחקה עלי שראיתי אותו איזה מאה פעמים ואז הראתי לה אותו ועכשיו גם היא מכורה...

kyle chandler

New member
כן...../images/Emo168.gif

לא! כשיש לך 2 חצים נגיד למטה ושמאל אתה צריך ללחוץ באותו זמן ורק כשזה עם הילה כזה מסביב (בערך שזה מגיע לאמצע. בכל מקרה יש שם כזה מלבן באמצע) אני הגעתי לשלב 7 - 8 ככה שזה רק אתה judge not and you won't be judged

לא זה לא רק הוא

גם אצלי זה ככה, אני לוחצת רק כשהם מופיעים במלבן באמצע, וגם כשיש שתיים אני לוחצת באותו זמן ועדיין זה נגמר מהר, והיא מתחילה לבכות כמו לא יודעת מה.... לא יודעת מה הקטע של המשחק הזה....

aj23

New member
לא יודע מה איתכם...

אני הגעתי לשלב 9 במשחק הזה!

תגובה

דוגרי גם אני ניסיתי לשחק מזמן כבר אבל זה לא עובד לומרות שאני הבנתי מה רשום בספרדית עדיין לא הצלחתי לשחק......

למעלה