איך היה החג?

S c a r l e t t

New member
../images/Emo32.gifאיך היה החג?../images/Emo75.gif

נהניתם? אכלתם הרבה? אני אישית עדיין עם כמה קילוגרמים עודפים מכל האוכל שסבתא שלי דחפה לי אתמול ("את קצת חיוורת, תטעמי קצת מזה, ומהפשטידה, ומהעוף..."
) אבל היה ממש נחמד... היום הסתובבתי בזכרון יעקב ובסביבה ואני חייבת לציין שבאמת שכחתי כמה הארץ הקטנה שלנו יכולה להיות יפה
לא יצא לי להיות שם הרבה זמן, אבל באמת מומלץ
ויש לי גם הודעה, החל משבוע הבא אני מתחילה קורס, מה שאומר שאני קצת (אפילו הרבה) נוטשת את הפורום
בינתיים אמא שלי ממונה על ההקלטות
אבל נראה איך יהיו היציאות שלי ואם בכלל יהיה לי זמן וכוח לראות את הסדרה. בכל אופן, גם אם אני אגמל (מה שבכלל לא נראה לי, כבר אמרתי שאני חלשת אופי..
) אתם עדיין לא נפטרים ממני...אני אקפוץ בסופי שבוע ומהפלאפון אם יהיה זמן מידי פעם אוהבת אתכם המון

Shiri from the block

Active member
סיגלל../images/Emo7.gif לאאאא, למה להעציב אותי ככה??../images/Emo10.gif לא רוצה שתעזבי../images/Emo10.gif אבל זה ישמח אותך../images/Emo7.gif, אז לפחות אני אדע שאת מאושרת../images/Emo10.gif המון הצלחה בקורס../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif אממ אצלי החג היה בסדר, באו אתמול דודים שאני אוהבת אז היה אחלה והיום היה נחמד../images/Emo3.gif

S c a r l e t t

New member
שירני../images/Emo24.gif

אל תהיי עצובה (נתתי לך התראה מוקדמת, שלא תגידי שזה בא בבום
) בכל מקרה, באמת שאני אקפוץ לבקר כשאני אהיה בבית (בתקווה שזה יהיה הרבה) תודה רבה
ותמשיכי ליהנות בחג מתה עלייך

Indiman1

New member
היה אחלה חג

ואכן אכלנו הרבה... אבל היה כיף
אבל סיגל, מה אני אעשה בלעדייך ??
אני אצטרך להגן על טיילור לבדי !!
בכל מקרה,
בקורס ותחזרי מהר !!

S c a r l e t t

New member
Don't Worry

אני מגנה על טיילור גם מרחוק
וכשאני לא אהיה פה אל תשכחו ש: א)טיילור תמיד צודקת
ב) רידג' אידיוט, וטיילור מגיע הרבה יותר טוב מזה ג)דנטה חתיך, ויאללה שיקרה כבר משהו בינו לבין טיילור
ד)ברוק לא מסכנה, אני לא מרחמת עליה, והיא יכולה להמשיך לבכות (מצטערת שירן..) ה)הזכרתי שטיילור תמיד צודקת?

faery18

New member
יפה אמרת סיגל../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

ובהצלחה בקורס
ניתגעגע:)

למעלה