|אייקון של יאוש|

../images/Emo32.gif |אייקון של יאוש|

למי ששם לב היתה לי בחתימה עד היום ספירה לאחור לסיום התואר היום השלמתי עם העובדה שכנראה הבנתי לפני כמה זמן- אני לא מסיים את התואר הסמסטר התקופה האחרונה היתה עמוסה הורסת ודרסנית ביותר, ובסופה נשברתי והגיע הזמן להודות, אין לי ברירה אלא לקחת קורס בקיץ עד כמה שאין לי רצון או כוח לעשות זאת ובמקום לנוח בקייץ לפני הגיוס אני ממשיך ללמוד עד יומי האחרון באזרחות
אני לא יודע מה פשר ההודעה הזו אולי כדי שתבינו עם איזה לחץ אני מתמודד לאחרונה בחיי הפרטיים אולי לקבל תמיכה שאני כל כך זקוק לה עכשיו אולי סתם כדי לפרוק את מה שנמצא על ראשי |מיואש|

יהיה טוב../images/Emo13.gif

מניסיון עדיף לא להעמיס יותר מידי כי דברים נוטים להתקלקל ככה (כמו כל מחצית א' שלי
). באמת יהיה יותר נכון אם תחלק את הלימודים על פני תקופה קצת יותר גדולה ממה שתכננת אם אתה לא עומד בעומס, עדיף שזה ילך לאט אבל יסתיים טוב מאשר שסתם תתמוטט

Arielcohen

New member
יופי שכתבת את זה

אתה עובר תקופה מלחיצה, לכולם זה קורה מתישהו ובגדול. תחשוב על הצד החיובי - יכול להיות שיותר מדי חופש לפני הגיוס זה רע באותה המידה מאשר חוסר חופש, או אולי אפילו יותר. אתה יכול לעשות את זה ולעבור את זה. בסופו של דבר תהיה לך הרגשה שעשית עם עצמך משהו. תשקיע, תיקח את הדברים בפרופורציות ותתכנן לו"ז הגיוני, אני בטוח שזה אפשרי. יהיו תקופות שתתגעגע לבעיות מסוג כזה.

A N I g M A

New member
תומרררררר../images/Emo24.gif

התקופה הזאת מחורבנת בטירוף שתיגמר כבר ונאמר אמן! (אמן) הרבה הרבה בהצלחה. ואל תתיאש. ואל תרחם על עצמך אדוני (למה אני לא מקשיבה לעצמי)!!! בשביל תואר צריך להתאמץ. ואתה יודע שאתה יכול. גם אנחנו יודעים. ואנחנו פה רק בשבילך :)

../images/Emo24.gif

הייתי מציעה לך את עזרתי אבל גם אני עם הבגרויות שלי לא מסתדרת... פשוט תנשום עמוק, ותגיד לעצמך שאתה יכול. כי כולנו פה בטוחים שאתה יכול... שמחה שחלקת את זה איתנו, ועם עוברת לך תקופה לא קלה, אני בטוחה שננסה להקל עליך, גם פה, כמה שאפשר... בהצלחה!!!

tomervanono

New member
תומר בונבון

קודם כל אני מבין את גודל הבעסה זה במת לא ממש כיף אבל אולי יש בזה עוד צד חיובי (פאק אני גרוע בזה ..) בכל אופן אני מאמין גדול שעוד יהיה טוב ואם לא אז אולי אני אבוא ואעשה את זה טוב ?

יהיה טוב כשיגמר התואר

ובאמת בגיע הזמן לפגוש אותך אתה לא חושב ככה שהועדה לענייני מפגשים פרטיים שכוללת אותי את עצמי ואת אנוכי החליטה שאתה מגיע עם מורי ליום הסטודנט באת"א ב6 במאי מסכים? יופי מעולה קבענו

יש יום סטודנט באת"א

כל שנה ביום חמישי הראשון של חודש מאי מה שהיה בספטמבר זה אירוע פתיחת שנה שהוא פיקציה מוזרה של אגודת הסטודנטים - פעם ראשונה שהם עושים את זה ואנחנו האוניברסיטה היחידה שעושה את זה

Rain Star

New member
גם שלנו ב-6, או ב-2, לא זוכר..../images/Emo93.gif

אז גם השנה לא יוצא לי להגיע...
אלא אם אני אהיה בעבודה ואז אני אקפוץ, לא שהזמנת אותי...

איילה א

New member
*אני* מזמינה אותך ../images/Emo24.gif

ומקורות יודעי דבר מסרו לי שכדאי לך מאוד להגיע...

Rain Star

New member
אותם מקורות יודעי דבר...יודעים

שיש לי העדפה לראות את מר בלוך בבארבי, ולא במתחם את"א

איילה א

New member
אתה לא אמור לבוא בשבילו

אתה אמור לבוא בשבילי ובשביל אחיך! (טוב, וגם קצת בשביל הגיס...) חוצמזה, למה להיות קטנוניים - אפשר גם וגם :)

אין על מה לבקש סליחה

בנוגע לפינת התרבות היא לקחה חופשה קצת אני מבטיח שהיא חוזרת החל מסוף השבוע הזה למי שתהה היכן אני - אני עדיין באוניברסיטה מריץ תרגיל שזמן הריצה שלו מהרגע שאני נותן פקודה להתחיל עד שהוא מחזיר את התוצאה זה שעה!!
שיגמררררר כברררר אוף זה מייאש התחלתי להריץ את התרגיל ב8 וכמה דקות וכרגע זה עדיין רץ |מיואש|

למעלה