אייב והמדהימה

Z o d i a c

New member
לא אל תקראו גם לי זה בסדר....

אני אשאר לי לבד בחושך עם הגזים של החתול...

תגיד זוד..

א. הפולניות זה מהבית? ב. אם כבר גזים, חשבת להפיק מזה אנרגיה? ג. - אתה אף פעם לא כאן אז אל תתלונן.. אבל אם אתה פה עכשיו- אני מזמינה אותך לצ'אט יומולדת, סוליקו אתה ואני. אתה בא? ד. אייב הבריז לנו, טוב שהסקסית פגשה אותי ולא נותרתי מתוסכלת. יאללה קח נשיקה
מה התשובה שלך ל-ג' ?

אתה רואה?

גם אתה וגם אייב הברזתם לי היום
טוב אני כבר פאתטית... הולכת לשקוע בספר החדש שקניתי. עכשיו תתגעגעו עד מחר.

אייבורי

New member
תגעגע כבר

פומ קטנה איפה את ? איזה ספר את קוראת ? חוצמזה איפוק מעולם לא הרג שום סאבית בדוק

בנוגע לספר

אני קוראת את "חיים עפ"י השכל" של משה קרוי, וגם את הארי פוטר האחרון ויחד עם זה גם את ספר ההמשך של "מועדון האהבות של רח' אמסטרדם" (כולם מכירים?) כיוון שאני כבר בעבודה, לא יכולה לבדוק את שם הספר כרגע. אה, ולפני שתתנפלו- אני תמיד קוראת 3-4 ספרים במקביל. יש סיבה אבל היא משעממת ולא סקסית.

אייבורי

New member
לא קראתי אף אחד מאילו שהזכרת

מה שמזקיר לי (צוחק) שאני צריך ספר לסופשבוע אשמח לשמוע דעתך על הספרים הנ"ל

בשמחה אייב -

"חיים על פי השכל" הוא ספר פילוסופיה. אותי הוא קצת מכעיס כי קרוי דגל בביטול כל רגש וחיים עפ"י חשיבה תועלתנית. אבל עם כל הכעס, מעניין לקרוא את הליך המחשבה הזה (האיש זרק את אמו מהבית כיוון שהפריעה לו בהמצאותה לידו, וזה אכן קרה במציאות). משעשע הויכוח שלו עם פרופ' ישעיהו ליבוביץ, בו ליבוביץ מוכיח לו את טעויותיו תוך שהוא משתמש בתורתו ובלוגיקה של קרוי עצמו. יתרון- ספר מרתק אינטלקטואלית חסרון - אי אפשר להשיג אותו בקלות (לי יש עותק משומש) "הארי פוטר" - סדרת ספרים מקסימה שלמרות כל המלעיזים אני מאד נהנית ממנה. קראתי את כולם (גם את זה שאני קוראת עכשיו כבר קראתי באנגלית) אני נהנית לראות את התפתחות הדמות וגם נהנית מאד מהאופן שבו מלים מומצאות באנגלית מתורגמות לעברית. משעשע וקליל. "מועדון האהבות של רחוב אמנסטרדם" - אוחח, זו ההמלצה האמיתית שלי. הספר הראשון יצא לפני כשלוש-ארבע שנים והוא מספר את סיפורן של ארבע נשים, חברות הנפגשות אחת לחודשיים, כל אחת מכינה איזשהו סוג כיבוד משובח והן קובעות לשוחח על נושא מסוים (אירוטי כמובן) הספר מחולק לשישה פרקים כשכל פרק מוקדש לנושא למשל - מפגשים חד פעמיים, אהבת נשים ועוד. יש שם גם נגיעה קלילה במשחקי שליטה, ויש גם מתכונים של מה שהכינו לאכול. ספר חמים סקסי ונעים לחורף. לאחרונה יצא ספר ההמשך לספר הראשון ואני שקועה בו עכשיו, כך שעדיין לא יכולה לומר אם הוא טוב באותה מידה. מה תבחר? רוצה עוד המלצות? (אם כן, תן כיוון שמעניין אותך, אני קוראת לא מעט). נשיקות ותודה על השוקולד.

אייבורי

New member
האמת כולם נשמעים לי

את סדרת הארי פוטר קראתי (למעט האחרון) והשניים הנוספים נשמעים אחלה מעניינים...טוב אניאוהב ספרים כמו שאת מבינה סיימתי עכשיו את "אתה מתלוצץ מר פיינמן", כתוב רע ומצחיק בטרוף. מה הספר שאת הכי אוהבת ? (כזה שתמיד חוזרים אליו ביום חורף כמו שיש לנו פה)

זו שאלה מכשילה

כי קשה לבחור אחד. בשבוע שעבר זה היה שר הטבעות. מתה על "הסיפור שאינו נגמר" נהנית מאד מהסיפורים של אתגר קרת.. בקיצור, הכל תלוי במצב הרוח. אגב אייב, אצלי זכית בעוד נקודות (כמו עם הכלבים). אני אוהבת אנשים שקוראים. הם מבינים מה זה קסם. אוי איך כמעט שכחתי
"הבושם" של פיטר זיסקינד. מופלא. פשוט יצירת אמנות עוד שני ספרים שעולים בדעתי - שני ספרין של ברנהארד שלינק שתורגמו לעברית "נער קריאה" ו"אהבות מוברחות" - פשוט נהדרים. אני יכולה להמשיך ללא סוף אבל יש לי מטופלים. אהיה פה שוב בסביבות עשר וחצי שלכם. מישהו יהיה פה איתי?

אייבורי

New member
דוז פואה

שר הטבעות נפלא (למרות שמתוודא שקראתי בעיברית קצת קשה באנגליז) הבושם...מישום מה זוכר את השם (כנראה קראתי ולא זוכר) אני אישית קורא בקוונטות, מוצא סופר חביב קורא הכל ומאד תלוי בתקופה יש תקופות שקורא בלי סוף ואז יובש...כנראה עיניין של זמן אתגר קרת עדיין לא קראתי...נבדוק אמרו שהוא משעשע מאד מממ...מטופלים...תעשי להם טוב ונחמד בעשר וחצי...אולי לא יודע...

donabcdef

New member
מזל טוב!

מצטער אבל לא הייתי כאן היום אם אני לא טועה 27 נכון? עוד 93 שנים יפות ומלאי זימה וכייף

למעלה