בשמחה אייב -
"חיים על פי השכל" הוא ספר פילוסופיה. אותי הוא קצת מכעיס כי קרוי דגל בביטול כל רגש וחיים עפ"י חשיבה תועלתנית. אבל עם כל הכעס, מעניין לקרוא את הליך המחשבה הזה (האיש זרק את אמו מהבית כיוון שהפריעה לו בהמצאותה לידו, וזה אכן קרה במציאות). משעשע הויכוח שלו עם פרופ' ישעיהו ליבוביץ, בו ליבוביץ מוכיח לו את טעויותיו תוך שהוא משתמש בתורתו ובלוגיקה של קרוי עצמו. יתרון- ספר מרתק אינטלקטואלית חסרון - אי אפשר להשיג אותו בקלות (לי יש עותק משומש) "הארי פוטר" - סדרת ספרים מקסימה שלמרות כל המלעיזים אני מאד נהנית ממנה. קראתי את כולם (גם את זה שאני קוראת עכשיו כבר קראתי באנגלית) אני נהנית לראות את התפתחות הדמות וגם נהנית מאד מהאופן שבו מלים מומצאות באנגלית מתורגמות לעברית. משעשע וקליל. "מועדון האהבות של רחוב אמנסטרדם" - אוחח, זו ההמלצה האמיתית שלי. הספר הראשון יצא לפני כשלוש-ארבע שנים והוא מספר את סיפורן של ארבע נשים, חברות הנפגשות אחת לחודשיים, כל אחת מכינה איזשהו סוג כיבוד משובח והן קובעות לשוחח על נושא מסוים (אירוטי כמובן) הספר מחולק לשישה פרקים כשכל פרק מוקדש לנושא למשל - מפגשים חד פעמיים, אהבת נשים ועוד. יש שם גם נגיעה קלילה במשחקי שליטה, ויש גם מתכונים של מה שהכינו לאכול. ספר חמים סקסי ונעים לחורף. לאחרונה יצא ספר ההמשך לספר הראשון ואני שקועה בו עכשיו, כך שעדיין לא יכולה לומר אם הוא טוב באותה מידה. מה תבחר? רוצה עוד המלצות? (אם כן, תן כיוון שמעניין אותך, אני קוראת לא מעט). נשיקות ותודה על השוקולד.