איטליההה

HandsStainedRed

New member
../images/Emo32.gifאיטליההה../images/Emo78.gif

כידוע לחלקחם, מחר אני טסה לאיטליה לשבועיים! אל תתגעגעו יותר מידי. דו סטימנה וי סארה פיאקבולה סנזה די מי!!!! [Due settimane vi sarà piacevole senza di me] (כאילו שיהיו לכם שבועיים נעימים בלעדיי, רק באיטלקית.)

HandsStainedRed

New member
אנחנו בצפון...

עכשיו בכביש המהיר בדרך לונציה...מפוצץץץץ פה הולנדים ובלונדיים חמודים מכל סוגיהם.

asaf105

New member
חח גם אני הייתי שם לפני שנתיים

היינו בונציה, ורונה, אגם גארדה וקומו היינו בהרי הדולומיטים, קורטינה, ובמילנו טסנו חזרה לארץ מה שמעצבן באיטליה שאף אחד לא יודע אנגלית!!!
כאילו מה זה הדבר הזה, לא מלדים שם אנגלית בבתי הספר
פעם ביקשתי בחדר אוכל במלון מים water והביאו לי קפה עם חלב!! כאילו latte לא מבינים שם אנגלית בגרוש, גם vegetables לא יודעים מה זה

noam270

New member
פאג'ית!! תהני יפה!!!! ../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif

איטליה זה שווה
אניוואי, תהני מלא מלא מלא ותחזרי עם מלא כוחות לאילת!!!

elazarz

New member
מי עשה איבחונים כדי לקבל הקלות במבחנים?

יש פה מישהו שניגש לעשות איבחונים של הפרעת קשב וריכוז כדי להשיג הקלות במבחנים/ לימודים למרות שהוא לא סובל מזה ?

noam270

New member
גמר מונדיאל!!!!../images/Emo86.gif../images/Emo222.gif

דיייייייייי איזה טיפשווווווות!!!! איזה החמצה הייתה הרגע!!! (דקה 60)!!!! גוווווווווווווווו הולנד!!!!!
אבל שיבקיעו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תמרה76

New member
הסברה ישראלית בארץ ובחו"ל

שלום, שמי תמרה, אני דוקטורנטית לתקשורת. עיקר המחקר שלי עוסק באופי ההסברה הישראלית בארץ ובחו"ל. בימים אלו, אני שוקדת על מחקר חדש ואני מעוניינת לשלב בנתונים גם את דעות חברי פורום זה (שמייצגים פלח אוכלוסייה מסויים בישראל). אשמח אם חברי הפורום יענו על מספר שאלות אשר ניתן למצוא בקישור זה: http://www.zoomerang.com/Survey/WEB22AWKU7GJYD תודות, בברכה, תמרה

noam270

New member
איזה חמוד אורייייייייי!!!!!../images/Emo9.gif../images/Emo163.gif

אהבתי את המשקפיים

hydroman

New member
ראיתי סרט לא משהו שבוע שעבר- "מגודלים"

הלכתי בשבוע שעבר לסרט "מגודלים" עם חברה שלי. זה סרט שתפוז ארגנו. למי ששקל ללכת לראות, אולי עדיף לחכות ל-DVD... קצת משעמם, אין הרבה עלילה. די מצחיק, אבל לא ברמה כזו שמכסה על העלילה השטחית (שלא קיימת בעצם). אדם סנדלר עלה לגדולה עם ה"זוהאן", ופה בת'כלס, הוא קצת פישל.. אבל צריך להסתכל על הצד החיובי- זה היה בחינם, והיה לי תירוץ לאכול פופקורן!

למעלה