איזה ערב!!!

lioryifrah

New member
../images/Emo32.gif איזה ערב!!!

הפועל ירושלים 95 ראשל"צ 61!!!!!!!!!!!!!!!!!! בית"ר ירושלים 3 הרצליה 0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

idanri

New member
זה היית אתה

לפני כמה ימים במשחק של ירושלים-אשקלון? ראיתי את המשחק בטלוויזיה וראיתי אחד מהפורום שהיה במגרש וישב מאחורי הסל.

lioryifrah

New member
זה עם השיער?

אם זה זה, אז כן, זה אני... צילמו אותי גם שנה שעברה פעם או פעמיים ולפני שנתיים פעם אחת... השנה יצלמו אותי עוד הרבה...

הייתי במשחק של הפועל

איזה תצוגה הפועל נתנו . איזה יופי אני כל כך שמייח. בית"ר זונה.

Skicker

New member
בשבילי זה היה יותר טוב...

חוץ מבית"ר גם ארסנל ניצחה וברצלונה הפסידה (אני לא אוהד ריאל אני פשוט שונא בארסה) וזכיה שלישית רצופה בווינר מיום שלישי

RESTO

New member
היתי במשחק של בית"ר!!!!!

אחח תענוג
יעקב שחר בוא ת.... לי ארקדי לא רואאאאאאאההה אותך!!!!!!!!!! יאללה עוד שבועיים חיפה... יש מצב שאני שם!

Funky Giraffe

New member
אתה לא צריך לברך את שחר ככה

יכולת פשוט לבוא איתי למשחק של הפועל חיפה בקרית שמונה בשבת ולברך אותו מכל הלב יחד עם עוד כמה אלפים אדומים

idanri

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif יום חמישי משחק נגד מלאגה

אבל אני לא רואה כי אני בהופעה

עוד שבועיים

במשחק של מכבי חיפה בית"ר בטדי יש הפועל ירושלים-מכה בי תל אביב ,כדורסל. מחזור פתיחת העונה. עד המוות הפועל. למרות שנקבל 45 הפרש. יותר חשוב ולא קשור,יום שישי הזה הופעה בירושלים יאלה כבר כמה זמן אפשר לחכות.

lioryifrah

New member
ועל השבוע הזה

בית"ר ירושלים-מכבי חיפה, הפועל ירושלים-מכבי תל אביב וגם הפועל ירושלים-סיינה, יש לי טיול שנתי!!!!!

pOOnch14

New member
מה בית"ר?

עזוב אותך בית"ר! הפועל השם,הקבוצה,הסמל,האוהדים,האווירה! מה בית"ר חבורה של ערסים שרק יודעים לקלל ולהרביץ... ולעשות בלאגן!

למעלה