איזה מאמי!!!!!

netaK

New member
../images/Emo32.gif איזה מאמי!!!!!

תראו איזה קוקי ציירתי...נכון שהוא הכי מתוק שיש?

netaK

New member
תגידו מישהו פה?!?!

מקפיצה כי....התינוקי חמודי =]

netaK

New member
הוא כזה מאמי

אני מסתכלתעליו כל היום ומחייכת

netaK

New member
אין לי מוח עכשיו להתחיל גוף

בלה בלה תדדמייני...!!!

netaK

New member
מאיפה לי איפה זה עכשיו?

חחח..אני מציירת ומוחק את התמונה

enya

New member
וואו!

איזה חמוד הוא! בגללו אני רואה אי.אר! וכל הכבוד לנטע על ההשקעה!

אור2002

New member
קרטר...

חחח אני חולה על קרטר!!!!! הוא רק נראה פה קצת כמו אלביס כזה...

אוי אירית אירית...

אני יודעת שקשה לך לראות אותי, את גייל ואת קרטר ביחד.... get use 2 it!

lolly1

New member
תחליטי!!

כמה גברים את רוצה?? תראי..קרטר הוא האקס.. גייל עכשיו..את רק לוקחת את מי שכבר היה איתי..

mya 6

New member
קרטר???

קרטר איכסה,איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, איכסה, ובאותה נימה: לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! לוקה שולט! וזה הכול!

למעלה