אחרון

HeNoOsH

New member
וואי איזה ליליה מפחיד עבר עלי !!

אממ טוב אני לא אפשר יותר מדי כי זאת תהיה חפירה רצינית ביותר.. בקצרה- ישבתי עם 3 חברות ליד הבניין, מישהו בא וניסה לדבר איתנו, ברחנו ממנו לתוך הבניין שלי עד שהוא הגיע לבניין וניסה לפתוח בכוח את הדלת של הבניין, עלינו לבית שלי כמו 4 גנבות וישבנו בחושך מלא זמן, שלחנו סמסים לכל הידידים שלנו שיבואו ללוות את חברות שלי הבייתה, הם לא הגיעו, התקשרנו למשטרה, השוטרים הגיעו וחברות שלי הלכו לזהות ת'בנאדם הזה ואין לי מושג מה היה אחר כך...אני צריכה לדבר איתן דחוף!! שעה וחצי היינו ככה! זה היה מפחייייד! רעדנו כמו לא יודעת מה.. אנשים מפחידים =\

איזה באסההה

נהרסו לי כל התוכניות לנסועע הכל בגלל מבחן מעפןןן באזרחותתתת!!

כמה עובדות,מצחיק אבל נכון...

עובדות טיפה על עצמכם .הטלפון יצלצל כאשר אתה עומד מצידה השני של הדלת מחפש את המפתחות בחיפוש יסודי אחר ה"אבדה" תמיד תמצא את כ....ל מה שאתה לא מחפש. את האבדה תמצא תמיד במקום האחרון שבו תחפש אחריה. מילותיו של אדם שיכור הן מחשבותיו של אדם פיקח. אם אנשים היו מקשיבים לעצמם יותר- הם היו מדברים פחות. אם תאמר לאדם שיש 1,000 מיליארד כוכבים ביקום- הוא יאמין לך, אבל אם תאמר לו שהצבע על הספסל טרי- הוא ירגיש צורך לגעת בו כדי להיות בטוח. לשגות זה אנושי, ולהאשים מישהו אחר זה אנושי עוד יותר. אל תיכנס לויכוח עם אדם טיפש, אנשים עלולים שלא לשים לב להבדל בינכם. .במדינה בה יותר חוקים, יותר עבירות. מבין שני אנשים בחבורה המכירים את אותה בדיחה, יספר אותה האדם הידוע בכישרונו להרוס בדיחות. לעולם אל תצחק על התנין לפני שתעבור את הנהר. על כל דבר טוב שקיים בעולם, יאמרו לך: אסור, משמין, ולא מוסרי. ככל שנייר העטיפה מכוער ותר כך אורך הסליל שלו ארוך יותר. כשאתה מצליח- תמיד תהיה לבד, וכאתה טועה- תמיד מישהו יהיה נוכח. אין שום בעיה שנס לא יכול לפתור. הנה כמה עובדות על החיים אינך יכול ללקק את כל המרפק שלך. פנינים נמסות בחומץ. הלק הראשון הומצא בסין, בשנת 3000 לפנה"ס. פעם אחת בלוס-אנג'לס, אישה נישאה חוקית-לאבן. בניו זילנד יש כ-4 מליון תושבים, וכ-70 מיליון כבשים. שיהוקים אורכים בממוצע, כ-5 דקות. בסינגפור אסור למכור מסטיקים. כאשר אתה מתעטש, אומרים לך 'לבריאות' בגלל שבזמן ההתעשטות, לבך מפסיק לפעום למשך זמן קצר. קרוקודיל אינו יכול להוציא לשון. עכברושים מתרבים כל-כך מהר, כך שאחרי 18 חודשים, לשני עכברושים יכולים להיות מעל מיליון צאצאים. הסיכויים שלך לעבור תאונה בדרך לקניית כרטיס לוטו גבוהים משכרטיסך יזכה. והדבר הכי הכי חשוב הוא: 80% מקוראי מודעה זו, ניסו- ללקק את המרפק שלהם...

בננונת

New member
../images/Emo6.gif

אני מכירה את זה... פעם אחת הייתי אחת מה-80% האלה... וידעת שפעם אחת איש נישא חוקית לברבי, כי חשב שהיא הגלגול של אלמנתו?!

טיפשות..הרי אם הוא היה נשוי לה

כבר מההתחלה חח. אז למה הוא התחתן איתה שוב.. בהתחשב בעובדה שהוא מטומטם כה? טיפשות גמורה.. כל הגלגולי נשמות האלה גם לא נראים לי כל כך אמיתיים.. כמה הבן אדם הזה יכול להיות מטומטם

GalAsraf

New member
מי זה קמינסקי?!?!?

קמינסקי זה ה-בחור !! הוא מופיע ביחד עם יפתי (אם הבנתי נכון) ..

helisimslove

New member
אופסס סליחה על השרשור החדש למעלה

לא שמתי לב לשירשור הזה
לא נורא.. תמחקיי אהה ומיזה קמינסקי?

למעלה