אחד עוף אחד

Or Amit

New member
../images/Emo32.gif אחד עוף אחד

כל מה שאתם רוצים ולא קשור לנושא הפורום - לכאן. (כולל גם את הגמר עוד יומיים)

גם אתה ברוטוס?

עוד מעט תספר לנו שיש לך קעקוע של פאולה עבדול... ובאמת, אהבת מוזיקה היא דבר אחד, אבל איך מגשרים על הפער מתרבות הרחוב השחורה שאתה מעריץ (ואולי אני נמהר להסיק מסקנות, אבל היפ הופ או ראפ או איך שלא קוראים למוזיקה שאתם הילדים שומעים היום, קעקועים וכדורסל הם איזשהו רמז בכיוון), לאמריקן האיידול הסופר מיין סטרימית והמתחנחנת, וכוכב נולד המעצבנת?

Or Amit

New member
הרגת אותי

אני מבין שניצלת את הפסקת התה והביסקוויט שלך כדי לענות? ('אתם הילדים'?) בכל מקרה, אני מעריך מוזיקה פופולרית. גם ב'כוכב נולד' או אמריקן איידול אני מתחבר בדר"כ לאלו שמגיעים על תקן 'אלטרנטיבי' (ולדוגמה לי בירן, אדיר אוחיון וכו'). אולי זו לא תהיה הבחירה הראשונה שלי ל'מה לשמוע' (למרות שלפעמים זו כן) אבל זו בהחלט מוזיקה שאני יכול להנות ממנה - ובטח ובטח תכנית פריים-טיים עדיפה על רוב האלטרנטיבות.

ובקיצור אתה יכול לומר

שהגנים האשכנזיים שבך יוצאים החוצה. עד שכבר בנית פורום קרד, אתה בא ושובר אותו ומספר לכולם שאתה רואה אמריקן איידול? עוד מעט תגיד שאתה אוהב גולף.

חוגגים עם תיסלם ב../images/Emo43.gif אנשים!

רוצים לזכות בזוג כרטיסים למופע של תיסלם לרגל חגיגות 30 שנה להיווסדה? ענו על חידון קצר בפורום רוק ישראלי, ואולי תוכלו להיות שם! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=575&MessageId=129949047
לזאניה עסיסית, קיש נימוח בפה, בורקס פריך... מהו המתכון החלבי המנצח שלכם? היכנסו לפורום אוכל חלבי, שתפו אותנו במתכון שלכם ואולי תזכו בחבילת מוצרי ניקול בשווי מאות שקלים! הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=771&MessageId=129928002
פורום מתכונים מפנק את בני הנוער השוהים באתנחתא בארוחת חג טעימה! אתנחתא הינה מסגרת ייחודית לבני נוער אשר זקוקים לקורת גג. השהות באתנחתא מאפשרת לנוער "פסק זמן" מהבית, מהרחוב, ומסיכונים שונים. במהלך "פסק הזמן" המסגרת מסייעת לנוער, למשפחתו ולגורם המטפל בקהילה למצוא פתרון מתאים להמשך. רוצים לדעת איך תוכלו גם אתם לעזור? הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=75&MessageId=129974548

ואי אפשר בלי סקר קצר

מי כאן בכלל יודע מי היו תיסלם? ניר, יש לי הרגשה שאתה הולך להרגיש זקן בעקבות הסקר הזה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני לא חושב שיש פה מישהו שלא יודע מי אלה

יכול להיות שיש פה כאלה שלא יודעים כמה גדולים הם היו בזמנםאבל כולם יודעים מי אלה. ובגלל שאני זקן, אני לא זוכר את השאלה האחרונה שלך אז אני גם לא אענה עליה.

DDN

New member
להקה של שרברבים

(רד אורבך, "רד באנד" אמר) היה גדולים בשנות ה80 (הייתי ילד). שרו להיטים כמו "רדיו חזק", "מעשנים ביחד", "לראות אותה היום", "כשאת בוכה את לא יפה", "עוד פגישה" ו"תנו לי רוקנרול" היו שם יאיר ניצני ודני בסן. לא זוכר את האחרים.

לאוס

New member
האחרים

יזהר אשדות על הגיטרה (הוא שמאלי שמנגן בגיטרה ימנית הפוכה - כל הפוזיציות הפוכות), צוף פילוסוף על הבס (אליל הבנות), יושי שדה - גיטרה וקולות וסמי אברדזל - תופיסט, תופאי, איך שלא תקראו לזה. מקומה בפנתיאון הלהקות הישראלי מובטח, אז לפחות שיהיה ת'רד מסודר פה.

תום116

New member
../images/Emo32.gif

מגיע איזה נושא מיוחד לקראת שני הגמרים ביומיים הקרובים בכדורגל, לא? בהצלחה לבית"ר, לא דאבל של הירוקים בבקשה, אם אפשר ראובן. ובהצלחה לברצלונה, כמובן. ולתיירי. וסתם קטע משעשע מהאימון של מנצ'סטר יונייטד http://img142.imageshack.us/img142/8856/ronaldoo.gif אני לא אופטימי לקראת הלילה, נראה לי שכמו מול יוסטון נחזור לLA עם 2-2, שזה סביר בתוצאה שיצאנו לדנבר במצב של 1-1. אבל
http://www.youtube.com/watch?v=0qL-...=0&sk=t&sd=a&start=60&feature=player_embedded מקווה שנראה מראות דומים לזה. אגב, פיל אמר אחרי הזריקה הזאת:"Nice shot Mike"...ולקבל משפט כזה מאחד שעשה עם מייקל את השנים היפות שלו, זה לא רע!

Or Amit

New member
אתה מתבלבל גבר גבר

אני בדיוק הפוך ממך בקבוצות. יאללה חיפה יאללה יונייטד (סתם קבוצות ששנים אני מחבב בלי סיבה נראית לעין)

EizoTop

New member
מישהו יהיה בגמר?

אני אהיה ביציע 10-9...נקווה שבית"ר יזכו... נקווה שמחר גם בארסה תקח...למרות שאני לא סובל את שני הקבוצות האלה, אבל אני שונא את מנצ'סטר יותר...(לא נשכח ולא נסלח על אותו משחק מקולל בדלה אלפי.)

ikrmr

New member
זו הפעם ה-3 שבית"ר נגד חיפה בגמר כשחיפה אלופה

בס"ד בפעמיים הקודמות (85' ו-89') בית"ר ניצחה ומנעה ממכבי חיפה דאבל. מעניין מה יהיה הפעם. ואם הזכרנו את מכבי חיפה, אז יש לה כמה שיאים מיוחדים במינם וחלקם ממש מדהימים, ואחד אולי המדהים ביותר קשור בגביע: במשך 44 שנים רצופות עד היום (מ-66') חיפה העפילה לפחות לשמינית הגמר! שיאים מיוחדים נוספים: 65 מחזורים רצופים במקום הראשון בין אוגוסט 2004 (בתחילת עונת 2004/5, אך לא מהמחזור הראשון כיוון שאז הרצף היה גדול יותר מפני שחיפה זכתה באליפות גם ב-2003/4) למאי 2006; 46 משחקים ללא הפסד בליגה בין 1993 ל-1994, 30 משחקי חוץ רצופים בליגה ללא הפסד בין 1993 ל-1995 (כולל עונה שלמה ללא הפסד עם 28 ניצחונות ו-11 תוצאות תיקו ב-93/4' והקבוצה ההיא נבחרה לקבוצה הגדולה ביותר בכדורגל הישראלי, אף שלא זכתה בדאבל!) - בשני השיאים האחרונים אינה יודע כמה ניצחונות זה כלל; 100% הצלחה בסיבוב ראשון או לחילופין עם מלוא הנק' האפשריות עם 11 ניצחונות ב-11 מש' או לחילופין 33 נק' מ-33 אפשריות בעונת 2004/5. ותודה לויקיפדיה העברית בערך "מכבי חיפה (כדורגל)" בפרק "שיאים קבוצתיים".

ikrmr

New member
שושלות בכדורגל הישראלי, וכן לגבי ליגת האלופות

בס"ד בוואלה התפרסמה כתבה מעניינת על השושלות הגדולות של הכדורגל הישראלי. יש לי כמה תגובות שם בתגובות 27, 43, 46 ו-48. וכן בוואלה עשו סדרת שיקופיות על שחקנים גדולים שלא זכו בגביע אירופה לאלופות/ליגת האלופות (שבהם גם דייגו ארמאנדו מאראדונה!).

Orenseg

New member
טוריאף השוער ../images/Emo6.gif

נאש מארגן ומשתתף באירועי צדקה עם משחקי כדורגל כמעט בכל שנה ערב הדראפט. בשנה שעברה הוא שיחק עם תיירי הנרי (חבר קרוב שזכה לביקור ממנו לא מזמן בברצלונה), ראג'ה בל, ג'ואקים נואה, ברבוסה, בארון וקיד. אפשר להגיד שהוא מכיר את חומר השחקנים
אני מניח שיהיה משחק כזה גם השנה, אם מישהו מעדיף כדורגל על פני הדראפט.

Orenseg

New member
בירדמן ../images/Emo13.gif

טוריאף לא כזה משוגע, הוא סבבה. חברו לנבחרת (הכדורסל) הצרפתית, ג'ואקים נואה, דווקא מתאים להיות שוער - גם בגלל שהשיער שלו מכסה את רוב השער. סורוקה קרא לו פעם "הכלאה בין אנדריי קירילנקו למיקי מאוס".

למעלה