סקעת כן אני מהצפון...!!!!!!!!!!!!
ח חייכנית מקסימה New member 18/5/05 #21 וזה קשור לפורום כי...? יכולת לנצל"ש תקראי את התקנון, זה בהחלט לא יזיק.
ח חייכנית מקסימה New member 18/5/05 #25 ../images/Emo45.gif אפילו כשיש לך מבחן כל כך נוראי מחר אתה לא מאבד את ההגיון הבריא שלך רגע איך יש לך מבחן מחר? אתה רק בכיתה י'! אפילו אנשים שבמדעית לא עושים בגרות בכימיה בשנה הראשונה!!!
../images/Emo45.gif אפילו כשיש לך מבחן כל כך נוראי מחר אתה לא מאבד את ההגיון הבריא שלך רגע איך יש לך מבחן מחר? אתה רק בכיתה י'! אפילו אנשים שבמדעית לא עושים בגרות בכימיה בשנה הראשונה!!!
M My Shadow and ME New member 18/5/05 #29 מסלול קשה../images/Emo3.gif יש לי 3 יחידות מתמטיקה לעשות השנה(2 נוספות שנה הבאה..) - 2 מבחנים בגרות בכימיה, בלשון ובהיסטוריה
מסלול קשה../images/Emo3.gif יש לי 3 יחידות מתמטיקה לעשות השנה(2 נוספות שנה הבאה..) - 2 מבחנים בגרות בכימיה, בלשון ובהיסטוריה
1 1NoY LoVe SkAaT1 New member 19/5/05 #35 אני מהצפון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo163.gif
ח חייכנית מקסימה New member 16/5/05 #7 אנשים אני עצובה נורא ../images/Emo7.gif עשיתי את אותה טעות פעם נוספת. סמכתי על אנשים. חשבתי שהם באמת טובים. שבאמת האדם טוב מטבעו. ובעיקר סמכתי עליו. התקרבתי אליו כמו שלא התקרבתי לאף בן בחיים. לא חשבתי שהוא יפגע בי ככה. אוף אני תמימה מדי
אנשים אני עצובה נורא ../images/Emo7.gif עשיתי את אותה טעות פעם נוספת. סמכתי על אנשים. חשבתי שהם באמת טובים. שבאמת האדם טוב מטבעו. ובעיקר סמכתי עליו. התקרבתי אליו כמו שלא התקרבתי לאף בן בחיים. לא חשבתי שהוא יפגע בי ככה. אוף אני תמימה מדי
א א ד 1 1 נ ת New member 16/5/05 #8 ../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif ומי כמוני יודעת? אותו סיפור קורה לי כל פעם מחדש! כבר נמאס לי... מהכל. בכל מקרה קבלי: X1000000000000
../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif ומי כמוני יודעת? אותו סיפור קורה לי כל פעם מחדש! כבר נמאס לי... מהכל. בכל מקרה קבלי: X1000000000000
ח חייכנית מקסימה New member 16/5/05 #10 את לא מתארת לעצמך בכלל, זה לא מה שאת חושבת מאמי... זה פשוט, אוף תודה מאמי