אז......

vik15

New member
../images/Emo32.gif אז......

איך היה היום הראשון בבי"ס אחרי החופש ????????? אני יכולה להגיד עליי שלא היה כל כך משהו כי היה לי היום שעתיים ראשונות מבחן במתמטיקה ...ולמדתי עד מאוחר וגם קילבתי ציון 80 בהיסטוריה....
פ=א=ק !

afterglow1

New member
../images/Emo9.gif

80 מעציב אותך? בכיתה שלי יש כאלה שאפילו לא הוציאו חצי מזה ועדיין שומרים על שמחת החיים שלהם. גם אני קיבלתי היום מבחן בהיסטוריה (86!!! גאה בעצמי) היום שלי היה כיפי... היה מבחן קליל בתנ"ך וצחוקים בהפסקות...

viki rose

New member
איך היה... חרא..

נרדמתי בכל שיעור ושיעור, תודה לאל הבאתי דיסקמן לביצפר הקשבתי קצת לגאנס אנד רוזס בהפסקות הגדולות והקטנות, קצת אנרגיה לא יזיק. אהה ואני קיבלתי 91 בהיסטוריה חחחח(בקטנה..) קמתי עם סחרחורת עד השירותים נתקלתי 5 פעמים בקיר חחחח בקיצור... יחי החופששששששששששששששששששש!!!! יאללה חנוכה בדרך

viki rose

New member
ד"T שלום לך ויקי

יש לך שם מאוד יפה!!!! חחחח גם לי קוראים ויקי

afterglow1

New member
חחחחחח הרגת אותי

את שומעת גאנס? יאייי... אני רואה שבפורום הזה אוהבים רוק! יו גו גירלס!!!

willo1

New member
לא למדתי היום ../images/Emo9.gif

יאייי מי
יש לי גשר עד יום ראשון ואז יום ראשון טיול לאילת
יאייי

viki rose

New member
גאנס שולטיםםםםםםםםםםם!!!

זה לא קשור אבל הייתי חייבת להגיד גם קיאנו אוהב רוק חה!! ובנות מתה עליכן!! אתן אחלה פורום ממש כיף לי איתכן

Prime Time

New member
מעולה..

מדברת לעצמי P: שעה ראשונה ספורט..מורות גאונות, שחכו את המפתחות למגרש בבית או משהו מה עושים? יוצאים להליכה במושב
שעה שניה היה לי חלון אז הלכתי לעשות עבודה בביולוגיה מורה עוד יותר גאון- נותן לנו שיעורי בית מהאינטרנט...לא מצאתי את התשובה באותו אתר שהוא נתן אז חיפשתי בגוגל ומה הדף היחיד שהופיע לי? הדף עבודה שהוא נתן לנו..כולל תשובות, אם אין לי 85 (פיספסתי שאלה גדולה) אני קיפוד

Prime Time

New member
חחח כן רק שלא יגלה את זה

*אמן והוא לא זוכר מאיפה הוא לקח את זה* למרות שעיוותתי את התשובות

Prime Time

New member
חופשי...חח ובדרך אני

חושבת לעצמי "וואי איך אני אמורה לעשות שני דפים בחצי שעה? מי זוכר מה זה דיפוזיה/ תמיסה היפוטונית/ היפרטונית וכל זה..." ואז כל התשובות הופיעו לי...:)

היה דיי בסדר../images/Emo8.gif../images/Emo95.gif

להלן הציונים
של"ח-84 אזרחות-90 גאוגרפיה-88
יאיאיאיא שירבו רק ציונים שכאלו
קיאנו(וקמרון)שמחים בשבילי

למעלה