איך היה היום הראשון בבי"ס אחרי החופש ????????? אני יכולה להגיד עליי שלא היה כל כך משהו כי היה לי היום שעתיים ראשונות מבחן במתמטיקה ...ולמדתי עד מאוחר וגם קילבתי ציון 80 בהיסטוריה....
80 מעציב אותך? בכיתה שלי יש כאלה שאפילו לא הוציאו חצי מזה ועדיין שומרים על שמחת החיים שלהם. גם אני קיבלתי היום מבחן בהיסטוריה (86!!! גאה בעצמי) היום שלי היה כיפי... היה מבחן קליל בתנ"ך וצחוקים בהפסקות...
נרדמתי בכל שיעור ושיעור, תודה לאל הבאתי דיסקמן לביצפר הקשבתי קצת לגאנס אנד רוזס בהפסקות הגדולות והקטנות, קצת אנרגיה לא יזיק. אהה ואני קיבלתי 91 בהיסטוריה חחחח(בקטנה..) קמתי עם סחרחורת עד השירותים נתקלתי 5 פעמים בקיר חחחח בקיצור... יחי החופששששששששששששששששששש!!!! יאללה חנוכה בדרך
מדברת לעצמי P: שעה ראשונה ספורט..מורות גאונות, שחכו את המפתחות למגרש בבית או משהו מה עושים? יוצאים להליכה במושב
שעה שניה היה לי חלון אז הלכתי לעשות עבודה בביולוגיה מורה עוד יותר גאון- נותן לנו שיעורי בית מהאינטרנט...לא מצאתי את התשובה באותו אתר שהוא נתן אז חיפשתי בגוגל ומה הדף היחיד שהופיע לי? הדף עבודה שהוא נתן לנו..כולל תשובות, אם אין לי 85 (פיספסתי שאלה גדולה) אני קיפוד