אז...

../images/Emo126.gifכנראה שיהיה סיבוב שני וזה...

הוא יהיה בין ראש העיר הנוכחי לבין מישהו אחר ששמעתי שהוא מושחת חושילינג אבל לא מכירה אותו. אתן יודעות מה גיליתי? לראשי עיר יש תמיד שם ממש דומה. "סיוון יחיאלי" "צבי בר" "עדי אלדר" ביבנה- "צבי גוב ארי" כאילו, זה נשמע לי ממש דומה כל הזמן.. למרות שזה לא. טוב, יצאתי מפגרת. ביי.

חחח פה הייתה מלחמה של ממש

אבל הטוב ניצח
לפחות לחמש שניםהקרובות לא נהיה בני ברק

../images/Emo126.gifאהבתי!!!../images/Emo9.gif

תגידו לי תתחדשי, עד שיהיה לי רעיון יצירתי יותר

amitshilo

New member
ההההההההההההההההההההההההכי כיף!!!

זה כרמיאל עם הילי
הילי - אני אוהבת אותך! וגם טרגר שראיתי ממש מעט
הכי כיף זה קפה בסטייל. הכי כיף זה לקנות אותו דיסק!!1 הכי כיף זה יומולדת 18. הכי כיף זה נועם-יואב-נועם-יואב.. הכי כיף זה לחפורררר הכי כיף זה.. זה.. זה.. הכמה שעות האחרונות!
זהו סיימתי

עמתי אני מטורפת עליךךך!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

היה לי הכי כיף בעולם! ואנחנו תאומות דיסקקק ותאומות קפהההה

shahar1989

New member
הכי כיף

זה לעשות סבב טלפונים ``אנשים שאני אוהבת ולא דיברתי איתם מלא זמן... `` זה פשוט כיף. הכי כיף.. אבל זה לוקח יותר מידי זמן... דיברתי שעה ורבע בטלפון ודיברתי רק עם שני אנשים. אז חכו לטלפון ממני.. חחח

amitshilo

New member
יואו יא קוראת מחשבות!

כ"כ באתי להתקשר אלייך היום.. לא יודעת אם אני ברשימה
אבל אם כן - מחכה ומצפה!!

זה ממש מלחיץ../images/Emo12.gif

בחיי בחיי בחיי בחיי שהיום חשבתי על להתקשר לשחר.. ואז אמרתי לעצמי.. היא בטח עסוקה אני אתקשר מחר
אם יש פה עוד מישהו שחשב להתקשר לשחר שירים יד
התגעגעות קבוצתית

../images/Emo126.gifברצוני להזמינכן

לבלוג החדש שלי כאן בתפוז. הבלוג נפתח במיוחד כדי לספר על המסע שלי לפולין. כרגע יש פוסט היכרות ואת הפוסט הראשון של היומן מסע. מוזמנות לקרוא, להגיב, להעיר, להאיר, ולעשות כל מה שעולה על רוחכן. הכינוי הוא - כמעט- אותו כינוי, Refreshing Neta והכתובת לבלוג- http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=RefreshingNeta

למעלה