אז...

amitshilo

New member
../images/Emo32.gif אז...

איזה ראש עיר נבחר אצלכן?
מישהי הצביעה? אצלנו נבחר סיוון יחיאלי, מעניין מישהו?!
צ'או כפרות

חכמיוש

New member
מאווווווווווווווד מעניין... ../images/Emo3.gif

אצלנו נבחר צבי בר.. זה שהיה ראש עיר נראה לי מאז ומתמיד חח הוא נולד כראש עיריית רמת גן.. לא חשווווווווווב!

אממ../images/Emo3.gif

אצלינו נבחר עדי אלדר, מאז שאני זוכרת את עצמי הוא ראש העיר שלנו פה בכרמיאל. פלוס! הוא יו"ר המשהו של הצפון!! מזל שרינה גרינברג הגזענית מגעילה הזאת לא נבחרה!!! הא!

amitshilo

New member
היייי אני מכירה אותו!

כאילו אני יודעת מי זה
הוא היה בבי"ס שלנו פעם, כי חשבנו לעבור לכרמיאל!! איזה קול

roni pi

New member
חחח האמת ש

אין לי מושג מה השם..D: בגלל שאנחנו מועצה אזורית הבחירות היו בחופש הגדול או משהו כזה.. נראה לי.:):) ו.. הילדה מר"ג... בת כמה? (חח ו צבי בר באמת שם כבר שמונת אלפים שנה!) אגב אני רוני, 18, בני דרור.. ווהוו.. :):) לילה טוב

amitshilo

New member
שלום שלום../images/Emo9.gif

ברוכה הבאה
אני עמית
רוצה לשים מסנג'ר או משהו?

shahar1989

New member
ברוכה הבאהההה!

אני שחר, גרה ממש קרוב אליך.. בעמק חפר.. אבל בעצם עכשיו אני גרה באשכול.. לא משנה.. חחח :) את מוזמנת להוסיף מסנגר וגם לספר איפה ואיך הכרת את יואב..

roni pi

New member
היי עמית, שחר :)

חח וואלה? איפה בעמק חפר?? (ואיפה זה אשכול? P:) אמממ.. איך הכרתי את יואב... האמת שבהופעה כלשהי של מישהו אחר בכלל הוא היה ושלום שלום, וכל הזמן שמעתי עליו, על שירים שלו.. החלטתי לבדוק את העניין בעצמי וכן.. אין דברים כאלה!! :):):) מסנ: [email protected]

shahar1989

New member
:‏)‏

בכפר מונאש... מול רופין.. אשכול זה.. זה... בשפיץ בין עזה למצרים.. חחח.. ואני אצרף אותך כשאני אהיה בבית:)

roni pi

New member
חחח כן את!

ואממ.. כןן! האמת שגרתי עד כתה ט... ויש לי בתדודה בגיל שלך גם:) מימימי איזה יסודי היית? תיכון?

חכמיוש

New member
../images/Emo9.gif

יסודי- בן גוריון תיכון- אורה..... *בלעעע* איפה את? בת דודה שלך? :)

roni pi

New member
../images/Emo13.gif חח

אממ.. וואי בן גוריון. הכרתי משם כמה, עכשיו כבר לא זוכרת.. אני למדתי בעתיד ובת דודה שלי בעתיד גם, ותיכון בליך......

למעלה