אז צמת

יובלוש26

New member
יאאא אתם לא יודעיםםם :|

לפני שבוע-שבועיים הייתי בארה"ב.. שבועיים וחצי :) חח קיצר היית בקליפורניה וזה.. וגם במקום שקוראים לו כרמל! OMG שם ג'ון ג'ונסון גר.. יאבהה חבל שנזכרתי בזה רק שחזרתיייי :'((( אני מזה עצובה עכשיוווו אבל אני לא מאמינה שהייתי שםםם אמאאא :| תתארו הייתי רואה אותו שם פתאוםם!! אמאא חבל שזה לא קרה :(

hetsi

New member
יש חיים בשוליים- אל תדרסו אותם!

שלום לכולם, אני גיא מפורום אופניים (652). קודם כל- אני אשמח אם ההודעה הזו תישאר קיימת ולא תימחק זו לא פרסומת. אתמול עלתה עצומה למען שבילי אופניים בישראל. הנושא חשוב לכולנו,זה חשוב לילדים שרוכבים על אופניים,זה חשוב למען איכות חיים וסביבה הרבה יותר גבוהה וזה בעיקר ימנע הרוגים ופצועים בכבישים. אתם מוזמנים לבקר,לחתום וכמובן להעביר לשאר החברים. עצומת יש חיים בשוליים http://www.ofanaim.org.il/atzuma תודה מראש, גיא וכל חברי פורום אופניים.

SuperKeren

New member
חחח

באסה! אבל לא נורא, לפחו התרשמת מהסביבה? איך האיזור? אני מתה להגיע לארצות הברית

יובלוש26

New member
חחח האזור? מדהיםםם

ובכלל לא רציתי ללכת למקום הזה אבל בסוף הלכנו.. טחח חרא שלא ידעתי שהוא משם..

SuperKeren

New member
../images/Emo32.gif אז צמת../images/Emo35.gif

הגיבו להודעה הראשית הזו עם הסמל
או
(תלוי בעובדה הקלה: צמת או לא?
) ומי שרוצה, שיפרט על הצום שלו
(תמיד כיף לשתף
) וחוץ מזה, זהו שרשור
. בשרשור זה תוכלו לפטפט, להציף, לשים תמונות, לעשות משחקים, להעלות תמונות, או כל דבר אחר שלא קשור לנושא של הפורום שלנו
תהנו

SuperKeren

New member
../images/Emo31.gif

לא צמתי. את היומיים העברתי בלעזור לחברות להעביר ת'זמן בצום ולנהל דיונים על דת, אמונה, ומשמעות עם כל מיני אנשים ברחוב

יובלוש26

New member
../images/Emo45.gif

חחחח פעם ראשונה שיליי.. היה נחמד אבל משעמם בטירוף כי לא רציתי לסוע באופניים כי זה יצמיא אותי.. אז רק הלכתי ברגל =\ חח ובכלל מרוב שיעמום התדרדרתי לקרוא הארי פוטר.. ספר שאני דיי שונאת :S

../images/Emo45.gif

מה שמבאס שב-6 טחנתי כמו פרה! כשאתה חושב על זה כל היום שאתה בצום אז רוצים לאכול עוד יותר ועוד משעמם רצח בלי טיוי ומחשב ולא היה לי כוח לצאת החוצה קיצר היה צום ק-ש-ה-! ובערב אכלתי מלאאאאאאאאאא עוגיותתת וגלידה ועוגה ולחמניות קיצר מחר מכון חחח!

סופ"ש בתפוז אנשים ../images/Emo43.gif

ד"ר גידי רוביינשטיין, מרצה בכיר לפסיכולוגיה המתמחה, בין היתר, בטיפול בהומוסקסואלים, בי-סקסואלים ובני משפחותיהם יתארח בפורום בנים בלבד ויענה לשאלות הגולשים. האירוח יעסוק בנושאים הקשורים לטיפול פסיכולוגי בגייז, כגון: יציאה מהארון, האם ניתן לשנות את הנטייה המינית, זוגיות ומונוגמיה בקרב גייז, דיכאון, בדידות והפרעות נפשיות אחרות בקרב גייז -כמובן, תוך פתיחות לשאלות שאינן קשורות לשאלות אלו ויועלו ע"י הגולשים. אתם מוזמנים לצרף שאלות כבר עכשיו לשרשור בפורום.
אנו מזכירים את הפנינג "המקלדת" הענק שיתקיים בכיכר רבין. ב-20 באוקטובר (יום חמישי, חול המועד סוכות) נקיים מפגשי פורומים לכלל הפורומים ב
נכנס את כל מי שרוצה להשתתף בכיכר רבין לצורך צילום הכריכה של פרוייקט המקלדת. כל מי שהשתתף בפרוייקט, הצביע לסיפורים, שמע עליו או סתם רוצה להיפגש עם החברה מהפורום, מוזמן להגיע בשעה 15:30. הצלחת צילום הכריכה תלויה בהמון גורמים אבל בעיקר, בהשתתפות שלכם. אתם מוזמנים לספר על הפרוייקט לחברים שלכם ולהזמין אותם לבוא להצטלם גם. אנחנו מבטיחים שיהיה כיבוד קל (ושווה). נתראה שם

../images/Emo79.gif היום בתפוז../images/Emo43.gifאנשים ../images/Emo79.gif

ישראל בוחרת אירוויזיון- לכבוד יובל לאירוויזיון, בואו לבחור את שיר האירוויזיון האהוב עליכם ביותר: http://www.tapuz.co.il/eurovi/
תפוז אנשים והליקון מחלקים לכם כרטיסים זוגיים להופעה של פבלו רוזנברג שתתקיים ב-20/10 לפרטים נוספים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=38372

למעלה