אורי גלר

The Evil Rabbit

New member
../images/Emo32.gifאורי גלר

נו, מי ראה את התוכנית? קרה אצלכם משהו מוזר? אני שמתי כפית על הטלויזיה, ואני מוכן להישבע באמ'שלי שהיא התעקמה! טוב, אני מוכן לשים כסף על התגובה של הבלש לכל זה.
אולי גם אני מתחיל לפתח כוחות טלפתיים

0Pandemonium0

New member
סבתא שלי ואמא שלי החליטו שהן שמות

על הטלוויזיה את מיטב כלי הבית, אז הן העמיסו עליה כפית אחת ושעון יד מקולקל. הכפית לא התעקמה מילימטר, אבל המספרים על השעון יצאו מהמקום. אחר-כך ניערנו אותו והם פשוט עפו בפנים, לא מחוברים לשעון עצמו. את הכפית בדקתי בסוף התוכנית ולא קרה לה כלום, אבל כדי שאורי לא יתאכזב עיקמתי אותה בעצמי (בידיים, כמובן).

0Pandemonium0

New member
נ.ב. גם אני מצפה לתגובת הבלש.

בלש, יש לך ציפיות לעמוד בהן. make my day.

התגובה של הבלש

אורי גלר הותקל שוב ושוב בכפיות שלא הספיק לטפל בהן מראש, ואז, הפלא ופלא, לא ממש הצליח לתפעל אותן. כשהייתי נער קטן קראתי את ספרו האוטוביוגרפי, שמלא בשטויות, בין היתר הוא מספר שם משהו שמאז טרח לא לספר יותר, על חללית אדומה-ירוקה בשם "ספקטרה" שנתנה לו את הכוחות הנ"ל... את הטריקים של אורי גלר כל קוסם ימי-הולדת יודע לעשות, ואני אישית ראיתי במו עיני מישהי (קרובת משפחה רחוקה) שטענה שבגלל שהיא חטפה קצת קרינה מצ'רנוביל יש לה עכשיו כוחות מגנטיים, וכדי להוכיח זאת היא לקחה כף והדביקה אותה ליד שלה באמצעות כוחותיה - שכנראה היו קשורים לכך שהיה לה סוודר ארוך-שרוולים שבתוכו הסתתר שעון עם רצועה, ושידית הכף השתרבבה באופן תמים מאוד לתוך השרוול הזה. כמה שנים מאוחר יותר גם שמעתי את אותה הגברת מספרת לי סיפורי-בדים על שירותה הצבאי המפואר כסמבצי"ת ביחידת-עילית, רק חבל מאוד שבמקרה ידעתי היטב שהיא שירתה כפקידה באיזה בסיס פתוח והשתחררה אחרי חודשיים ע"י נישואים פיקטיביים, ושכל המשפחה המורחבת יודעת שמדובר בשקרנית פתולוגית. בנוגע למי שקרו דברים לכפיות והשעון שלו. אנשים רואים את מה שהם רוצים לראות - אחרת כל הספאמרים שמוכרים ערכות להגדלת הפין "שעובדות באמת" כבר מזמן היו פושטים את הרגל. אם אתה באמת משתדל, יהיה לך נדמה שהכפית זזה טיפה, ואני יכול לחשוב על המון סיבות למה שעון ישן ששכב בארון ואז הזיזו אותו ושמו אותו על טלוויזיה חמימה יתחיל להשיר ספרות - וזה עוד לפני שהתחלנו לדבר על שעונים שהתחילו לעבוד מהסיבה הפשוטה שסוללות של שעון נטענות מטלטול, ואם תיקח שעון ישן ו"מת" ותנער אותו טוב-טוב הוא עשוי "להתעורר" ולהתחיל לעבוד. ראבאק, זה אורי גלר, הבנאדם חבר של מייקל ג'קסון ומספר בעיתונים שהוא יכול להעיר את שרון אבל לא נותנים לו. אתם באמת מאמינים לו ולאורן הקטן (שגם הוא מחפש יורש, תמורת סכום צנוע)?

tapas tapas

New member
זה רק מראה

כמה בקלות אפשר להשפיע עלינו באמצעות פירסומות ושטיפת מוח.

0Pandemonium0

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הסיפור על קרובת המשפחה היה קורע, אבל שום דבר לא יכול להחליף את לירון הקטן. אין לו איזה סיפורי כפיות כלשהם?

למעלה