אוקיי!

Incubus Creep

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם: כרמל גיל: 15.5 מקום מגורים: ת"א מסנג'ר: [email protected] שיר מיוז אוהב: לא יודעת, יש הרבה דיסק מיוז אהוב: OOS בנתיים, יש לי רק אותו ואת BH&R ותמונה שלכם אם בא לכם: יצאתי מוזר, אבל הנה בכל זאת-->

Ori California

New member
בוקר טוב

שם:אורי גיל:17 מקום מגורים:שוהם מסנג'ר:[email protected] שיר מיוז אוהב:micro cuts citizen erased endlessly BAH and more
דיסק מיוז אהובorigin: ותמונה שלכם אם בא לכם.אני על המחשב בלי התמונות אז יש לי כאן רק כמה,אז הנה תמונה שלי מפורים מחופש לאימו...הימני כמובן

ShadowDweller

New member
הממ...../images/Emo54.gif

שם: יעל.
]
מקום מגורים: שרונה [נו זה אי שם בגליל התחתון]
מסנג'ר: [email protected]
שיר מיוז אוהב: כולם [כמעט] אממ.. קשה קשה. אני אחזור אליכם עם זה.
דיסק מיוז אהוב: showbiz ♥♥ טחח נו זאת התמונה שמצאתי
מהפלאפון..

../images/Emo192.gif

שם: נלי גיל: 17 מקום מגורים: ת"א\ר"ג מסנג'ר: [email protected] שיר מיוז אוהב: אתמול שמעתי את fillip בערך 14 פעמים, אם זה עוזר לך.. דיסק מיוז אהוב: אוריג'ין ושואוביז ותמונה שלכם אם בא לכם.במטוס ביוני ^^

Rock Bottom

New member
זריז

שם: אורון גיל: 21 וחצי מקום מגורים: ראשון לציון מסנג'ר: [email protected] שיר מיוז אהוב: סעמק, יש כל כך הרבה. אולי MOTP ו-Showbiz לפי הזמן האחרון. דיסק מיוז אהוב: כל כך אין לי.. הם פשוט כולם באותה רמה מבחינתי. כנראה שכרגע הכי BH&R. ותמונה שלכם אם בא לכם: יותר מאוחר באמא'שכם..

Rock Bottom

New member
../images/Emo2.gif הגם את ברוטוס(ית)?!

*זה נשמע הרבה יותר מוצלח בלשון זכר
*

lestatgirl

New member
האם אני מה?..

עד שחשבתי שאני מצליחה לעקוב אחרי הסלנג של העיר הזו.............

נאממ

שם: רחל גיל: 18 מקום מגורים: ראשון מסנג'ר: [email protected] שיר מיוז אוהב: יותר מדי. לאחרונה אני שומעת ממש מלא את nature_1 דיסק מיוז אהוב: לא יכולה לבחור.. ותמונה שלכם אם בא לכם. אין לי כוח.. העצלנות חוגגת

טוב נו:) ../images/Emo8.gif

שם: מייט גיל: 17 מקום מגורים: דרום מסנג'ר: [email protected] שיר מיוז אהוב: יוווו, שונאת את השאלה הזו. דיסק מיוז אהוב: שואוביז, נראה לי. ותמונה שלכם אם בא לכם.

למעלה