אוקיי!

Sweet berries

New member
../images/Emo32.gif אוקיי!

אני לא מכירה כאן כמעט אף אחד! זה לא בסדר. אשמח אם תשתתפו בשאלון הקצרצר הבא: שם: גיל: מקום מגורים: מסנג'ר: שיר מיוז אוהב: דיסק מיוז אהוב: ותמונה שלכם אם בא לכם.

Luna Sphere

New member
♪♪♪♪

שם: אורן. כן. ואני נקבה מסנג'ר: [email protected] אין לי, אני לא אוהבת לבחור. אף פעם תמונה שלי יש בכל מיני מקומות אחרי הפיקניק ;;

eusjzm

New member
*אהמ* כבר יש שרשור היכרות *אהמ*

אבל בכ"ז, בשביל הנוחות שם: ניצן מין: זכר (כי זה לא ברור עם השם שלי) גיל: 16 וחצי נוטה ל 17 שיר מיוז אהוב - Micro Cuts, Dead Star דיסק מיוז אהוב - Showbizzz אין לי תמונות על המחשב, אולי בהזדמנות.

קיי^_^../images/Emo47.gif

שם: חן. גיל:14. מקום מגורים: חדרה. מסנג'ר: [email protected] שיר מיוז אוהב: יש כלכך הרבה ;; דיסק מיוז אהוב: המממ... Origin Of Symmetry ו- Absolution
ותמונה שלכם אם בא לכם. לאב בבית.

CitizenErased

New member
../images/Emo9.gif יש את שרשור ההכרות למטה

אבל נענה בכל מקרה חח שם: לירון גיל: 20 מקום מגורים: רעננה מסנג'ר: [email protected] שיר מיוז אוהב: Citizen Erased, Spiral Static, Shrinking Universe דיסק מיוז אהוב: Origin of Symmetry ותמונה שלכם אם בא לכם. אמממפ, לא.

L A D Y B U G 2

New member
../images/Emo15.gif

שם:אורטל גיל:20 מקום מגורים:ירוחם (לא יריחו). מסנג'ר:[email protected] שיר מיוז אוהב:באטרפלייז אנד הוריקנס ו-MOTP דיסק מיוז אהוב:Absolution אבל בזמן האחרון אני שומעת הרבה בלאק הולס...

r o m s i

New member
אני לא כותבת כאן הרבה אבל בכל זאת...

שם: עומר (ואני בת) גיל: 16 מתקדם מקום מגורים: מושב כוכב... מסנג'ר:eek:[email protected] שיר מיוז אוהב: citizen erased דיסק מיוז אהוב:eek:os ותמונה שלכם אם בא לכם: לא,לא ממש...

AMjAk

New member
../images/Emo13.gif

שם: אניטה גיל: 13.5 מקום מגורים: אשקלון מסנג'ר: [email protected] שיר מיוז אוהב: הממ.. time is running out דיסק מיוז אהוב: אלבום? showbiz ותמונה שלכם אם בא לכם. אין לי כח לעלות "^^

Oukami Kun

New member
ממ

שם: נדב גיל: 16 מקום מגורים: דרום לבנון מסנג'ר: [email protected] שיר מיוז אוהב: PIB, הייפר מיוזיק ועוד ועוד... דיסק מיוז אהוב: שאלה טובה. נראה לי שואוביז. ותמונה שלכם אם בא לכם. נחסוך את הזוועות.

inbal145

New member
בלופ

שם: ענבל גיל: 17 וחצי מקום מגורים: זכרון יעקב מסנג'ר: [email protected] שיר מיוז אהוב: Citizen Erased דיסק מיוז אהוב: אוריג'ין אוף סימטרי

Tommy The Cat

New member
חזרתי הביתה סוף סוף

מצטער שלא הגעתי לפיקניק אגב
שם: ברק גיל: 18 מקום מגורים: ליד טבריה מסנג'ר: [email protected] שיר מיוז אוהב: כרגע city of delusion דיסק מיוז אהוב: Showbiz, בדיוק שמעתי את כולו לפני כמה ימים והתמוגגתי

Musedol

New member
dagim ze lo ra!

שם: dor גיל: 16 מקום מגורים: shoham מסנג'ר: [email protected] שיר מיוז אוהב: asassin דיסק מיוז אהוב: absolution ותמונה שלכם אם בא לכם. i cant have it right now

למעלה