...אופס

1love girl

New member
אנשים ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אממ.... שלום, אני לא מעריצה של בריטני אבל יש טונה טונה של פוסטרים וכתבות שלה שאין לי מה לעשות איתם, אז אם מישהו מעוניין/ת אני וצה בתמורה פוסטרים/כתבות של בלו (הלהקה הכי בעולם) או אל אבריל לאבין... אני גרה באשדוד אם מישהו גר נורא רחוק ממני זאת תהיה בעיה.... תשאירו פה הודעה אני כבר אחזור לבדוק...

960milibarNOW

New member
לרגע חשבתי

שאת נכנסת לאותה קטגורייה של נדב ונועה...שמח להבין שטעיתי.

mk rules

New member
איך שמים תמונות???????? - תענו!!!!!

-אני מצטרפת רישמית לפורום בריטני !!!

960milibarNOW

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo65.gif

אוקיי, זה פשוט. את יורדת לתחתית העמוד, וממש מעל הלחצן "שלח\י" יש לך שתי שורות, העליונה נועדה להכניס את הקובץ לתוכה, התחתונה נועדה להוסיף משפט שיראה מעל התמונה, אם את רוצה. במלבן של השורה העליונה, את הולכת לצד שמאל, ללחצן "עיון". יפתח לך חלון עם כל הכוננים והתיקיות שיש לך על המחשב. את הולכת לתיקיה בה נמצאת התמונה, לוחצת עליה פעמיים, ואח"כ, אם את רוצה, מוסיפה משפט קטן במלבן הלבן התחתון. לאחר מכן את שולחת את ההודעה כרגיל. בהצלחה.

../images/Emo41.gifאיזה מאמי../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif

רק חבל שהיא סתם מזבלת את המח, כי אם תבדוק בכרטיס האישי שלה, היא כבר העלתה תמונות בעבר...
של התאומות המיניאטוריות..

960milibarNOW

New member
מה הייתי עושה בלעדייך...../images/Emo8.gif

נו, לא נורא...עזרה למעוטי יכולת אינטלקטואלית בחיים לא הרגה אף אחד, לא?

960milibarNOW

New member
קשה לך, אני יודע...

ציפית שכולם יתעלמו ממני. עכשיו לא רק שלא מתעלמים, אפילו להיפך. אומר משהו על היחס אלייך, לא?

mk rules

New member
יש לי שאלה...../images/Emo35.gif - כנסו ../images/Emo70.gif

את מי אתם יותר אוהבים את מרי-קייט או את אשלי

פורום בריטני אחותי... בריטני... ../images/Emo6.gif

....... לא נורא...
אני אישית אוהבת את שתיהן!! מתוקות!! קבלי תמונה יפה!!

למעלה