...אופס

TetiBETTY

New member
../images/Emo124.gif--../images/Emo62.gifמפגש צ'אט-היום../images/Emo62.gif

בשעה 21:00. רק שהפעם הצ'אט יהיה בצ'אט של תפוז הרגיל. ז"א תכנסו לעמוד הראשי של
,תלחצו על לינק--צ'אט. ושם על הלינק צ'אט בסיסי. הראשון שיכנס יצור חדר 'בריטני ספירס'(למי שלא מבין,פשוט בחלון של השם חדר לכתוב 'בריטני ספירס'). וכולנו נכנס. כי פעם קודמת שניסינו דרך הצ'אט הרגיל,היו כמה שהסתבכו בגלל הצ'אט מצלמות,וככה יצא שאני ואור עשינו צ'אט 1x1
... אז נתראה...

960milibarNOW

New member
חוויות ממפגש הצ'אט.

נדב היה באמצע נאום מרגש...באמת, מעורר הרחמים הזה החליט "לחדש" לנוכחים בצ'אט דברים שלא ידעו. לכולם כולל כולם נמאס מבלבולי המוח שלו, וזה כולל את בת אל, את אור ואפילו את נועה המדהימה, שגם היא הבינה שלהיות בצד שלו זה לא הדבר החכם ביותר לעשות. מצורף צילום-מסך של האירוע המשעשע. שבו, תתרווחו, תחזיקו חזק בכסא... ותהנו.

TetiBETTY

New member
אני חוסמת../images/Emo70.gif

ואני לא מאיימת,אם אחרי ההודעה זהו יבואו עוד הודעות של ריב נצחי של המשולש הנצחי אני חוסמת את שלושתכם,גם אם תבואו בכינויי חדשים,אני חוסמת עד שתלמדו להלבין את הדברים מחוץ לפורום
כי לי נמאס כבר,ניסיתי בכל דרך אפשרית...
מראש.

אני ומיליבר מדברים באייסיקיו..

והוא מספר לי דברים שאמרתי בצאט... אני לא הייתי שם!! נדב, אור, ובת אל, אתם הייתם, בבקשה תגידו לי מי זה אם אתם יודעים ומה הוא\היא אמרו?!

אין לי מושג...

אבל זה מפחיד אותי... אולי מישהו שבאמץ שונא אותי או רוצה שאני אסתכסך כאן עם מישהו... מחר אני אשאל את אחותי... היא הייתה על המחשב...

TetiBETTY

New member
"נועה" השחקנית...

(ז"א מי שחיקת אותה),קראה לעצמה britney. זה צריך להיות מישהו שביקר כמה פעמים בפורום וראה מה הלך במשולש הזה...

960milibarNOW

New member
בואו נתחיל לפסול אפשרויות לפני

שממשיכים. בת אל, אור, נדב ואנוכי- יורדים מהפרק.

mk rules

New member
אני משרשרת מל-א תמונות של בריטנוש..

תהנו מהשירשורים! נ.ב - קוראים לי באמיתי קטיה והאי-מייל שלי הוא : [email protected] שלחו לי הודעות באי-מייל!!!

mk rules

New member
כנסו כולם!!!!!!

יש לי ולחברה שלי אתר ועשינו עמוד של בריטני ויש שם במל-א תמונות וביוגרפיה !! כנסו לשם ותראו - וכתבו לי מה דעתכם על האתר פה בפורום...

mk rules

New member
אופס!

שכחתי לרשום את שם האתר!! טומטומית שכמוני! city.boom.co.il/KatyaLuba

1love girl

New member
שלוווווווווווווווווווווום ../images/Emo70.gif

אממ.... שלום, אני לא מעריצה של בריטני אבל יש טונה טונה של פוסטרים וכתבות שלה שאין לי מה לעשות איתם, אז אם מישהו מעוניין/ת אני וצה בתמורה פוסטרים/כתבות של בלו (הלהקה הכי בעולם) או אל אבריל לאבין... אני גרה באשדוד אם מישהו גר נורא רחוק ממני זאת תהיה בעיה.... תשאירו פה הודעה אני כבר אחזור לבדוק...

TetiBETTY

New member
בתמונה אחת מהשרשורים ששמת...

אם תשימו
,בחנות שבריטני קנתה ממנה, יש מזוזה
(הוי אומר,חנות של יהודים
) איזה צדיקה

למעלה