אופי אוף

orel4400

New member
נצל"ש חזרתי... זוכרים אותי?

טוב בערךך שבועיים וחצי לא היה לי מחשב כי הוא היה בתיקון =\\ מקווה שזוכרים אותיי =]] שבת שלום לכולם :)

טל 182

New member
ברור שזוכרים. איך נשכח?../images/Emo24.gif

שבת שלום גם לך
(פאק למה אני הולכת לישון כל כך מאוחר ><")

אני שרופה ברמות מטורפות.

אנשים כבר לא קוראים לי "לבקי"
{כאילו מלבקנית-כי אני תמיד לבנה ברמות הזויות!D:} בקיצור מישהו רוצה עגבניה?

Dark chocolate

New member
זה אולי אחד הימים הכי הזויים שהיו לי

נחש-חנק פאקינג חנק אותי. הופ הופ טרללי.
אבל הצטלמתי איתו!

Dark chocolate

New member
כןכן

ואני אסביר לך גם למה! עשו לנו בשיעור חברה הרצאה על זוחלים[
], ואז הסטודנטית הנחמדה הביאה לנו את הנחש חנק הענק שלה שהיא מגדלת בבית..והוא בערך 4 מטר.. ואז כולם התלהבו ממנו ואמרו "וואי איזה חמוד!!!1", או "איכסססס S:", ורק אני אמרתי למורה שהוא יהיה יפה בתור תיק.. אחרי השיעור רציתי להצטלם איתו ושהיא תשלח לי למייל את התמונה, ואז הוא פשוט התלפף לי על הצוואר וכמעט התעלפתי
עד שקראתי לעזרה. בן של פרוצה הנחש הזה

Dark chocolate

New member
אחותו,

זה בלתי אפשרי ככה. תלמדי לשרשר. ויש דבר כזה שנקרא נצל"ש
[ניצול שרשור], אז תשתמשי בו...ומה את לחוצה כלכך לגבי המפגש?
לא צריך לדחוף את זה לכל חור, קחי באיזי.

חח....סורי שלא סמתי../images/Emo207.gif

אני פשוט רוצה שכולםם ידעו אז אני אדחוף את זה עוד פעם 29.7 בשעה 12:00....תגידו אבל איפה...

זה התאריך הקבוע אבל...

אני מכירה כבר 3 בנות שלא יכלו להגיע...אז יהיה גם אחד באוגוסט..אבל שמישהו אחר יארגן זה ממש קשה לארגן את זה כי לי אין כוח לארגן עוד אחד זה ממש מציקק!!!!!!!!עם לא יהיה מי שיארגן אז כנראה שאני...טוב נו לא משנה ואל תשכחו להגיע למפגש...

טוב זה הכי מפגש בעולם לעשות עוד מפגש../images/Emo163.gif

באוגוסט....כאילו גם ככה עושים בסוף יולי אז מה הקטע גם באוגוסט?? אני מבינה שיש בנות שלא יכולות להגיע אבל זה די מוגזם....לדעתי

liavii

New member
../images/Emo207.gif חח ניצלתי את זה כדי להראות לכן הודעה

הודעה יפה שקיבלתי.. הבוקר, כשפתחתי חלון בשמיים, מלאך ראה אותי ושאל אותי: מהי משאלתך הגדולה ביותר היום ? עניתי לו: אנא, שמור בבקשה על האדם שכרגע קורא את ההודעה הזו, שמור עליו ועל משפחתו , כי מגיע להם וכי אני אוהב/ת אותם מאד . אהבתו של המלאך גדולה כמו ים: ניתן לראות את ההתחלה אך לא את הסוף. זה עובד רק ביום שאת/ה מקבל/ת את זה ... יתכן שזה נראה לך מגוחך, אך האדם ששלח לי את זה היה מופתע מהתזמון. נראה אם זה נכון . המלאכים קיימים, אך לפעמים, כשאין להם כנפיים, קוראים להם 'חברים '. שלח/י גם את לאנשים אשר את/ה מעריך/כה ... משהו טוב יקרה לך הערב בשעה 23:25, משהו שקיוות לשמוע . אל תעצרו את השרשרת, שלחו לפחות ל- 7 אנשים אני אישית לא מאמינה בזה אבל אולי חלק מכן כן אז תעבירו:p =]]

למעלה